Fashion/Beauty Photo Challenge #2.

július 21, 2013


Villám gyorsan eltelt a hét és mindössze  két bejegyzéssel rukkoltam elő a kihíváson kívül az elmúlt 7 napban. Nem jó ez így, de enyhe alkotói válságba süppedtem amibe közbejátszik az időhiány is,amiben mostanság szenvedek. (bár ez nem kifogás mert az embernek arra van ideje -  még ha kevés is - amire szeretné.) Ennek ellenére (vagy épp ezért?) a kihíváshoz tartom magam főleg hogy még csak most jön a java.

A Fashion/Beauty Photo Challenge 2. része nagyobb fejtörést okozott az elsőnél. Több ponttal is akadtak gondok, például a "napi must-have" és a "tárgy, amihez szép emlékhez fűz" témakörökön töprengtem sokat, de az utolsó pillanatban mégis csak sikerült összeállítanom az e heti ötös fogatot:


 6) Valami amit gyakrabban szeretnél viselni
Csak félve merem megmutatni nektek ezt a képet:) Pár hete vettem ezt a tollas akármit a New Yorkerben, amiről még most sem tudom mi lenne az eredeti funkciója. Csak sejtem, hogy valamiféle hajdísz lehet, amit valahogy így kell hordani. Vicces, de tetszik! Ettől függetlenül nem venném fel utcára, inkább buliba, fesztiválra való oda meg én nem igen járok. A kép is itthon készült az alatt az 5 perc alatt amíg lecsekkoltam hogy nézek ki vele, de bátor vagyok és megmutatom nektek is :D Hogy tetszik?



 7) Ruha/termék, amihez szép emléked fűződik
Hamar rájöttem, hogy ide olyan dolgot hozok amit a páromtól kaptam, hiszen egyértelmű hogy mindenről amit tőle kaptam/kapok szép emlékeket őrzök. Ezt a nyakéket és a hozzátartozó fülbevalót még a kezdetek kezdetén kaptam - valószínűleg már akkor látszott rajtam mennyire imádom az ékszereket:) Már nem hordom, ez meg is látszik szegényen, de hát lassan 9 éve hogy  kaptam.


 


8) Napi must have darab
A GLO Minerals palettámról már meséltem nektek. Praktikus kis paletta, a lilás és barnás árnyalatokkal sűrűn készítek sminket. A matt csoki barna szín épp passzol a szemöldökömhöz, ezért elengedhetetlen hogy minden egyes nap ezzel és a ferde ecsetemmel formázzam a szemöldököm.



 9) Cipő, amit bár szeretsz de nem sokszor viselsz
Olyan cuki és imádom ezt a  virágos szandált.....nézegetni! Talán egyszer ha volt rajtam "élesben", mert nem egy kényelmes darab pedig nem néz ki annak, de én mondom gyilkos egy kis cipő! Mégis talonba tartom , hátha egyszer lesz merszem felvenni.



10) Kedvenc körömlakk
 A két nagy kedvenc a  gyógylakkom 'alias Eveline S.O.S. töredezett körmök elleni körömlakk az egyik. A másik pedig, a lakk amit évek óta próbálok pótolni, de sehol sem lelem: a Jolly French 81-es árnyalata. Lényegében egy francia manikűr szerű alapszínt ad, a tökéletesen egyszerű de elegáns végeredményért.


 A kihívás korábbi része(i):
Fashion/Beauty Photo Challenge 1.része


You Might Also Like

2 hozzászólás

  1. Nekem tetszik a tollas dísz nagyon, bár hogy utcára felvenném e?! Úgy vagyok vele mint Te. Bár 10 évvel ezelőtt utcára is felvettem volna :-D A nyaklánc és fülbevaló nagyon szép, jó ízlése van a Párodnak :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem is tetszik ez a tollas dísz, a héten néztem is őket a New Yorker-ben, azt hiszem már csak 250ft-ba kerülnek, de én se tudom elképzelni, hogy feltegyem egy sima hétköznapi napon.

    VálaszTörlés

Facebook