Ami nélkül nem indul a nap....

április 07, 2014


http://bizsumania.blogspot.hu/


A reggeli rutin másokhoz hasonlóan nálam is kávéval, müzlivel, arctisztítással, fogmosással,  az aznapi ruci kiválasztásával hozzáillő sminkkel és nagy nehezen elindulással kezdődik. Semmi különleges, erről nem érdemes bejegyzést készíteni. Az viszont talán érdekes lehet, milyen termékekkel indul nálam a reggel, mik azok a dolgok amiket kivétel nélkül minden egyes nap használok, amik nélkül nem indulhat a nap. Ezeket gyűjtöttem most össze, remélem tetszeni fog!



A szokásos reggeli rutint letudva az első és legfontosabb hogy "berakom a szemem", aki kontaktlencsés az tudja, hogy ezt ajánlatos sminkelés előtt véghez vinni hogy véletlenül se kerüljön a szembe a szemfestékből. Emiatt első dolgom, hogy a kontaktlencsét behelyezzem amit ebben az újonnan beszerzett   bajszos lencseartóban tárolók. 500ft körül volt az ára annyi tartozékkal, hogy kénytelen voltam a felét kipakolni. Praktikus mert az ápolófolyadékhoz is van benne egy kis flakon, csipesz, applikátor és persze maga a tok amit itthon elég borsos áron lehet csak beszerezni. 
Még a sminkelés előtt kiválasztom a ruhához illő ékszereket, legutóbb például ezt a virágos darabot amit a legutóbbi I am leárazásról szereztem.

 

 Bronzosító - amit én kontúrozásra használok - nélkül ki sem mozdulok a házból, de komolyan. Nálam ez előrébb való, mint  a szempillaspirál, szemöldökformázás. A legtavasziasabb termék mind közül ez a   Butterfly  Smooth Skin Fuzion Matt ásványi púder amire egy százforintos boltban találtam. Szeretem, és a kerek arcformám miatt  nekem kötelező optikailag slankítani az arcomon és ez a termék erre tökéletes. Eredetileg a Glamour napokon akartam beszerezni az utánpótlást, de szembejött ez a bronzosító a maga 400ft-os árával és a virágos mintával belopta magát a szívembe.
A másik nélkülözhetetlen sminktermék az elmúlt félévben a Catrice Camouflage krémkorrektor amit vagy bb felett vagy önmagában használok. Nálam bevált pirosságra, bőrhibákra sőt, kezdetben szem alatti karikákra is használtam. Legjobban azonban szemhéjalapozónak szeretem használni vagy csak magában a szemhéjamra. Fogyóban a tégely, ideje beszerezni az utánpótlást.
Az utolsó ami nem hiányozhat a reggeli készülődésből az aznapi hangulatomhoz legjobban illő illat kiválasztása.  Az örök kedvenc hosszú idő óta Christina Aguilera legelső, Christina nevezetű parfümje, már nem is számolom hanyadik üvegcsével használom. Sokan dicsérik rajtam ezt az illatot és ennyi idő elteltével még mindig érzem magamon, azt hiszem sose fogom megunni.

Nálatok mi az a  smink,- vagy egyéb termék ami nem hiányozhat még a reggeli rohanásban sem?

You Might Also Like

3 hozzászólás

  1. A kontaktlencse tokot hol szerezted? Nagyon cuki! :) És remélhetőleg hamarosan már én is áttérek a kontaktlencsére. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ebayről szereztem, miután megvettem a Rossmannban a hagyományos kék-fehér tokot 600ft-ért! Tokot egyébként ajánlatos cserélni a kontaktlencsékkel együtt, amit egyébként az optikában az ápolófolyadék mellé adnak de én nem azt használom ezért külön kell vennem tokokat. Jó előre betáraztam tokokból, hogy még egyszer ne kelljen a Rossmann-os változatot megvennem mert amellett hogy drága még ronda is! :) Hamarosan az újdonsült kontaktlencsetokokról is készítek bejegyzést, szerintem megéri rendelni.

      Törlés
  2. Nekem is ez a kedvenc parfümöm, imádom :)

    VálaszTörlés

Facebook