Nyári (nagy)bevásárlás #1.

június 15, 2014

Nincs okom panaszra, az utóbbi pár napban nem kevés ruhát és cipőt "tettem magamévá" és ha nem lett volna mindegyik baromi jó áron akkor biztos gyötörne a lelkifurdalás. Néhány nyárias felsőre és egy F&F nacira is lecsaptam szuper áron, hogy a cipőkről már ne is beszéljek. Szóval ebben a  bejegyzésben a nyári szerzemények sorozat első felvonását láthatjátok - mert tuti biztos hogy cipőből ruciból és ha elkezdődik a bizsu kiárusítás akkor ékszerekből is bevásárlok majd még - szóval jöjjenek a nyáron beszerzett termékek  első adagja:


Az egyetlen drogériás termékkel kezdeném, mert a nagy melegre tekintettel se sminket se krémet nem igen tudok magamon elviselni így legutóbb a dm-be is csak egy tusfürdőért ugrottam be. Igazából van még a citrusos Yves Rocher tusfürdőből de annyira imádom, hogy nem akarom hogy elfogyjon, főleg mert mostanában nem járok YR üzlet közelében így muszáj tartalékolnom. Ezért  vettem  egy Balea tusfürdőt csak most egy új, olajos változatot almaillattal. Annyit róla, hogy egyáltalán nem olajos helyette szimplán csak gél állagú de semmi olajos érzetet nem hagy maga után szóval akit hozzám hasonlóan az "olajos tusfürdő" megnevezés csábítana annak szólok hogy ez egyáltalán nem az!!!! Nem rossz, kellemes illata van de egy átlagos tusfürdő gélről van szó 350ft-ért lényegében a szokásos Balea minőség picit drágábban.

A Marie Claire magazinhoz most szuper Catrice Ultimate Shine rúzst kapni ajándékba, sikerült az utolsó újságot elhozni  amihez  egy igazán bogyó színű mikrocsillámokkal teli rúzst csomagoltak ami szerencsére az ajkakon nem túl feltűnő gyakorlatilag észrevehetetlen. Szuper tartós, krémes és nagyon finom illatú egy szóval főnyeremény. Nekem ez az első Catrice rúzsom de most már értem mire fel ez a nagy rajongás az Ultimate Shine rúzsok iránt.


Még most sem hiszem el de a barátnő-látogatós debreceni kiruccanás eredményeként sikerült a hőn áhított Bioderma Sébium felfedező-csomagjára is lecsapni. A vicc az, hogy dugig volt vele a polc persze azokban a a gyógyszertárakban ahol én kerestem annak idején nem is hallottak róla. Bár az is igaz, hogy BENU Gyógyszertárakban nem próbálkoztam, ezt pedig ott találtam szóval aki még keresi az próbálkozzon itt!  Alig várom  hogy neki álljak tesztelni.

Bioderma felfedező-csomag 1290ft



Mióta igazán nyáriasra fordult az idő azon kapom magam reggelente a szekrény előtt állva hogy nincsenek nyárias felsőim főleg nem olyanok amikben dolgozni is járhatok. A legutóbbi szerzeményes bejegyzésben is szerepelt két színes felső de nagyon jó árakon találtam kínai üzletben, a Cosmos-ban és a Tesco-ban is ruhákat a héten.
Az első fekete ruhából s sajnos nem sok minden látszik a képen: ez egy hastájékon bővebb fazonú zsebes ruci lenne egy kínai üzletből 2990ft-ért. Sajnos csak feketében volt, ezért nem tudom mikor fogom tudni felavatni amíg ilyen melegek vannak de ezzel a ruhával megtaláltam magamnak azt a bizonyos "kis feketét" ami a női magazinok szerint minden ruhatárának kötelező (alap)kelléke. Nos, nekem eddig nem volt de jó áron most ezt is kipipálhatom.
 Kedvelem ezt a fazont, mert a jótékonyan eltakar a kényes területeken ugyanakkor a karcsúsított derékrésztől mégsem olyan bő az összkép mint például a második, "who carries" feliratú tunikánál amit 2000ft-ért vettem ugyanitt. 
 Nekem bejönnek ezek a most trendinek számító "tingli-tangli" felsők (ahogy anyuval hívjuk őket) bár a nagyon hosszú fazon szerintem kevés lánynak áll jól és én sajnos nem tartozom közéjük. Az én változatom egy kétoldalt  hosszított sötétkék darab ami még nem az a túl hosszú fazon. Nagyon kényelmes és cicanadrággal párosítva  szerintem jól is áll. A felirat miatt nem biztos hogy bevállalom munkába mert nem lenne oda illő de még az is lehet hisz  kit érdekel mit gondolnak??! :D

F&F-nél most megint jó akciók vannak én mindig csak akciósan vásárolok náluk pedig a  minőséggel nagyon elégedett vagyok. Tegnap ezt a fekete nacit találtam 1970ft-ért utolsó darabként pont a méretemben. Nem volt kérdés, hogy elhozom főleg hogy ugyanezt kinéztem barnában de az 3600ft-ért kapható egyenlőre.
Még egy zöld, csipkés vállú pólót is vettem még a debreceni Cosmos-ban ha jól emlékszem 1700ft körüli áron, egynek megteszi.


Három szandált is levadásztam a legutóbbi cipővásáron, darabját 1300ft-ért. Sajnos lehetetlen ellenállni nekik ennyi pénzért. Az egyik egy lapos, nude színű csili-vili pacsker amiből életemben először a 37-es méretre volt szükségem. Egyszerű amolyan boltba leszaladós szandinak szántam de amellett hogy nagyon kényelmes a díszítéstől van benne egy kis plusz ami feldobja.

Szandálok 1300/ft
Erre a két csajos szandira is ugyanakkor csaptam le. A fekete nagyon kényelmes bár nem kicsit csúszik a talpa amit a szombati ballagáson volt szerencsém többször is megtapasztalni :) A barna társába azonnal beleszerettem, sokat hezitáltam hogy elhozzam e mert ez a magasság hétköznapra nekem túl magas és a bőranyag is annyira vékony hogy kételkedem hogy mindennapos használat mellett sokáig bírná de elhoztam mert  az utolsó (ráadásul 36-os méret) árválkodott a dobozban és ennyi pénzért egyébként sem hiszem hogy találnék ehhez hasonlót.


Mit szóltok a szerzeményekhez? Ti mit vásároltatok mostanában?

You Might Also Like

5 hozzászólás

  1. Debrecenben hol vetted a Bioderma csomagot? Egy korábbi bejegyzésedből azt szűrtem le, hogy a Forumból, de bementem a héten valamelyik nap és nem volt :( Debreceni vagyok, de nem tudom hol vannak Benu gyógyszertárak :D ezért is kérdezek rá inkább :)
    A fekete ruha amúgy nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, a Fórumban vettem (asszem a Six üzlettel szemben volt a bejáratnál) de most már lassan másfél hete hogy ott jártam. Akkor még 4-5 csomag biztosan tudom hogy volt a vitrinben. Hogy BENU gyógyszertár azt csak abból gondolom hogy a zacsira amiben elhoztam ez van írva. Meg is kérdezted, lehet elfekvőben van még készleten?! A fekete ruhából sajnos így képről csak sejteni lehet milyen is valójában, de eskü hogy tök jó fazon!!!:D

      Törlés
    2. Igen, rá is kérdeztem, de már nem volt nekik sajnos :(

      Törlés
  2. A barna telitalpú szandi tetszik a legjobban :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem is a barna telitalpú szandi tetszik a legjobban!
    Én munkahelyi viseletre sokszor viselek F&F ingeket - egyszerűek, irodába tökéletesek és egy-egy szép lánccal szépen fel lehet dobni őket.
    Én legutóbb rövidnadrágokat vettem a C&A-ban és a New Yorkerben - nem túl rövidek, viszont szép színesek így munkába is hordom őket egy-egy egyszerűbb blúzzal :)

    VálaszTörlés

Facebook