Lakk újdonságok │RDL, Aden, Moda, Essence (haul)

december 07, 2014




A hétvégén tőlem szokatlan mód 4 lakkal is sikerült bővíteni a gyűjteményt ami azért fura mert nem vagyok egy körömlakkmániás csaj. Van hogy hónapok telnek el míg egy-egy új lakk kerül hozzám. A most oly' divatos homok-,holo-, és egyéb lakkok meg aztán pláne nem hoznak lázba.
A natúr színek mellett szeretem és használok is színes(ebb) árnyalatokat de a "levakarhatatlan" textúráktól menekülök.
Mivel hetente akár 3-4 alkalommal is képes vagyok váltogatni a lakkokat (és még nem vagyok mániás?!) és persze minderre lefekvés előtt alig egy órával szoktam sort keríteni egyszerűen nem fér bele hogy órákig  fóliába tekerve várjam míg leold a lakk hogy a száradásról ne is beszéljek.



 Négyből három márkával most találkoztam először: se Moda, se Aden lakkhoz nem volt még szerencsém és ugye a Rival de Loop Young is csak nem rég dobbantott. Az Essence körömlakkszárító ugyan nem lakk de a nemrég vásárolt S-he stylezone lakkszárító spray után - ami mellesleg már majdnem elfogyott (!) -   furdalt a kíváncsiság vajon mit tudhat az Essence.







Rival de Loop Young /sand francisco/ - 299,-
Moda /265/ - 400,-
Aden /38/  - 350,-
Essence lakkszárító - 750,-






Szépen apránként szeretnék írni az összes lakkról de szívesen venném ha megírnátok melyik lakkról szeretnétek elsőként olvasni!?

Van egy tippem melyik lakk izgathatja a fantáziátokat de azért mégis, írjátok csak meg!!! :)

You Might Also Like

2 hozzászólás

  1. Nem is tudtam, hogy a Moda-nak is vannak körömlakkjai. Az essnce lakszárítóról várom a tesztet. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Moda fedőlakkot a Kincsek Szigetben vettem, nem volt nagy választék belőle. Nem rajongók túlzottan az ilyen típusú lakkokért de ez annyira különlegesnek tűnt hogy elhoztam. A lakkszárítóról mindenképp írok mert furdal a kíváncsiság vajon jobb e a She-változatnál.

      Törlés

Facebook