Ebay valóság #5.

január 04, 2015





Régóta tervezem a sorozat  következő epizódját, de vagy nem volt még itt minden ebayről rendelt zsákmány vagy a fényviszony nem tették lehetővé a fotózást. Az ünnepek alatt viszont volt alkalom bőven fotózni így sikerült a régi beérkezéseket is lencsevégre kapni.
Talán az aranyozott órát és az egyik ékszert korábbi szerzeményes bejegyzésben láthattátok de most linkekkel együtt hozom őket és a tapasztalásaimat velük kapcsolatban. (link a képek alatt)




A legutóbbi rendeléssel két órát is beszereztem, a legjobban az aranyórát vártam de sajnos nem pont olyat kaptam amire vágytam. Számítottam rá hogy lesz némi gagyi hatás, de ez a csibesárga árnyalat nem kicsit elvette a kedvemet amikor először megláttam.... Pedig olyan sokat vacilláltam hogy a coffee vagy a gold árnyalatot válasszam.
Persze nagy is volt rám és hogy őszinte legyek az alig 800ft-os órából nem igazán akaródzott 1000ft-ért  szemet  kivetetni emiatt napokig csak állt a szekrény tetején és már félig elkönyveltem hogy ez bizony az első balul elsült ebay vásárlásom lesz.  
Utóbb  legalább a méret probléma megoldódott, az árnyalatot pedig muszáj voltam megszokni és most már egyre több ruhámhoz és ékszerhez  tudom párosítani. 
Mindenesetre ha valaki ilyesmi órát szeretne rendelni  javaslom inkább a rosegold árnyalatot válassza az kevésbé "olcsó" hatást kelt!




A bőrszíjjas óra az első aukciós vásárlásom eredménye  alig 250ft + ingyen szállítással, szóval egyáltalán nem bánom még ha nem is olyan trendi manapság. A számlapon tollak (engem kicsit az álomcsapdára emlékeztet) és egyetlen szám sem található. Biztosan sokaknak idegesítő lehet hogy egy karóráról hiányoznak a számok, engem egyáltalán nem zavar végül is már óvodában megtanultam órát olvasni :)
Mindkét óra elemmel együtt érkezett és tökéletesen működik, korábban egy fehér szilikon órát már rendeltem innen és egy kis szépséghibát leszámítva azzal sincs semmi gond, azóta is tökéletesen működik.





"Statement" típusú nyakláncot már csak ebayről rendelek, van már jópár és még egyikben se csalódtam. Licittel szereztem ezt az leveles példányt ha jól emlékszem 400ft körüli áron. Van súlya nem mondom és hangja is (tudjátok, ez olyan zörgős-csörgős fajta nyakbavaló) de nagyon megérte. Tipp ha ilyen vagy hasonló nyakláncot választotok hogy az első használat előtt kenjétek át színtelen körömlakkal, én nem tettem és sajnos befogta a sárga felsőm. Szerencsére kijött a folt de eltelt néhány óra míg újra tudtam kedvelni ezt a láncot.

A másik kék-zöld virágos nyaklánc (első kép) árára már nem emlékszem de biztosan 900ft alatt volt mert nálam annyi a limit ha bizsuról van szó. Sokkal könnyebb és őszintén szólva még csak egyszer volt rajtam mert annyira színes hogy inkább tavaszi/nyári kiegészítőként tudom elképzelni magamon. Ennek ellenére bátran ajánlom őt is, kevésbé harsány színekben is kapható :) 









Ecsetekből sosem elég, főleg ha ilyen olcsón beszerezhető és ennyire jó ecsetekről beszélünk. Az első ecsetem az alsó képen látható kúpecset volt nagyjából fél évvel ezelőtt. 300 ft alatt volt és az itthon kapható drogériás (szegedieknek Kincses Szigetben kapható) ecsetekhez képest sokkal minőségibb hatást kelt még így is hogy utánzatokról van szó.
A négy közül talán a fehér szőrű satírozóval nem vagyok 100%-an elégedett. Nincs különösebb oka egyszerűen jobban szeretem satírozásra a másik ecsetet használni. Egyik sem hullajtja a szálait, számtalanszor mostam már őket és egyenlőre a ragasztás is jól bírja mindegyiknél.
Bátran ajánlom őket! Ugyan nem volt még se Sigma, se RT, se MAC ecsetem de őszintén szólva sokkal többet azok sem tudhatnak...



Ti mit rendeltetek utoljára Ebayről? 





You Might Also Like

10 hozzászólás

  1. Nekem is mindkét óra megvan. Az kövecskés ezüst színben,aminek pár szemét egy órásbácsi ingyen kiszedett (azóta rájöttem, hogy itthon is kilehet szedni). Az álomfogós (én is csak így hívom) viszont barna szíjjal rendeltem. Odáig és vissza vagyok mindkettőért. Gondolkozom egy rose gold árnyalaton is a kövecskésből, de lehet teljesen más fajtát fogok végül rendelni.
    Két Harry Potteres láncot rendeltem még, az időnyerőt és a halál ereklyéi láncot. Azokat is szintén imádom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Képről az álomfogós óra jobban tetszett mint élőben de egyébként se reméltem sokat és ahhoz képest egészen jó. Az első megnyert aukciós vásárlásom egyike volt, örültem hogy megnyertem magamnak!!! :D Azóta csináltam még egy jó vásárt egy karkötővel, várom hogy megjöjjön remélem olyan szép lesz mint a képeken

      Törlés
  2. jó ez a bejegyzés sorozat : ) nekem is nemsokára fog megjelenni az első ebay-es posztom, novemberben rendeltem először. : )

    én is majdnem ilyen órát rendeltem, egyedül a belseje más. sose tetszettek az ilyen jellegű órák, de a coffee színbe teljesen beleszerettem : ) nekem is nagy a lánc.....úgyhogy megyek majd az óráshoz. nyakláncot is rendeltem, szintén statement, illetve egy ecsetet anyukámnak.
    úgy látszik egy rugóra forgott az agyunk : DDD
    a satírozó ecsetek pedig nagyon jól néznek ki!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök ha tetszik!:) Nagyon bánom hogy nem a coffee árnyalatot választottam...pedig mennyit merengtem rajta :I Az ecsetekkel nagyon jó vásárt csináltam!

      Törlés
  3. Nekem is vannak e-bay-es óráim, általában addig használom amíg ki nem merül az elem, utána rendelek újat, mert olcsóbb az óra mint az elemcsere :))))) A ruharendeléseim tragikus eredményre vezettek, szinte minden annyira műanyag, hogy áramot lehet fejleszteni bennük egy kis testmozgással. A körömdíszítők matricák, nyomdalemezek, strasszok, félgyöngyök, pontozók, ecsetek stb, nagyon megérik az árukat, ezen kívül szoktam még rendelni fűzni való gyöngyöt, ékszerkelléket fillérekért, valamint bizsukat. Utoljára kamutürkiz ékszereket rendeltem "tibeti ezüst" kategóriában, full bizsu, de egy medál 30-50 Ft, nyaklánccal együtt is 250 Ft, szóval ennyit megér :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is ez a véleményem az órákkal kapcsolatban: amíg működik addig használom, aztán jöhet a következő (általában ennyi idő alatt pont meg is unom őket) Az első és egyetlen ruharendelésem nekem is balul sült el, el is vette a kedvem szóval egy ideig még biztos nem rendelek ruhaneműt.
      Bizsukkal, falmatricával,kontaktlencse tokokat,ecseteket viszont biztosan fogok még :)

      Törlés
  4. Szuper ez a sorozat! :)
    Én már igen régen rendeltem bizsut az E-bayről, de amikor rendeltem általában elégedett voltam azzal, ami érkezett.
    Most AliExpressen néztem ki két tavaszi statement nyakláncot, amint kitalálom milyen színekben szeretném, meg is rendelem őket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nézelődtem AliExpressen de valamiért nem szimpi az oldal. Ebay-en már 'rutinosan mozgok' így én már ennél maradok, már ha a külföldi rendelésekről van szó.

      Törlés
  5. Nagyon jó ez a sorozat!! :) Én kicsit még félek az e-bay világától pedig biztosan jó dolgokat tudnék venni. Nagyon szépek az órák de valahogy nekem nem tűnik csibesárgának az arany. Lehet csak én látom így de szerintem szép!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csibesárgának hívom, de nem annyira vállalhatatlanul sárga csak mégse olyan "igazi arany óra" színű. Megkedveltem a kis csúfságot, azóta is sokat használom.

      Törlés

Facebook