Ékszermatek (haul)

március 06, 2015




Néhány héttel ezelőtt ismét Kánaánban fürdőzhettem az akciós bizsuknak köszönhetően. Mondanom se kell, ez egy hozzám hasonló gyűjtőnek ÓRIÁSI boldogságot okoz na meg persze némi lelkifurdalást hogy mi szükség újabb 2 narancssárga fülbevaló. Amúgy eléggé visszafogtam magam legutóbb "csak" öt darabbal bővült a kollekció.
Csak a kíváncsiság kedvéért összeszámoltam mennyit is "spórolhatunk"  ezekkel a negyedévente megrendezett I am és Six  akciókkal. Nyilván esetemben semennyit, mert ha nem lettek volna 300ft-ra leértékelve meg se fordult volna a fejemben hogy eredeti áron megvásároljam őket. Inkább legyen több olcsó ékszerem, legyen miből válogatni színben és formában attól függően mikor mihez van kedvem.  Kivételesen itt nem a "kevesebb több" sokkal inkább a "még több és még több" elv érvényesül.





Narancssárga 2290,- helyett 300,-



Kék  2990,- helyett 300,-


Csipkemintás 1490,- helyett 300,-




 6770 ft helyett 900ft- ért kaptam három fülbevalót, akárhogy nézem ez igencsak kedvezményes. A masnis és a zöld köves fülbevalók máshonnan vannak de azokat még ennél is kedvezőbb áron sikerült kifogni.









You Might Also Like

0 hozzászólás

Facebook