10 weeks beauty challenge │ 1 favorite

május 10, 2015








Itt is lennék a kihívás utolsó körével amivel naná, hogy sikerült megcsúsznom és egy nappal később közzétenni, pedig annyira büszke voltam magamra hogy képes vagyok egy kihívást malőrök nélkül és időben teljesíteni. Erről ennyit! :)
A legeslegnagyobb kedvencem kiválasztásánál törtem egy kicsit a fejem, hogy vajon mi az az egy ami megunhatatlan, ami réges-rég óta a szépségápolásom része és amit bármikor, bármilyen alkalomra szívesen használom. Sőt, igazából alkalom se kell hozzá.






Tádáám! Mi más is lehetne mint a parfüm ami megjelenése óta neszesszerem része, amit számtalanszor újravásároltam már és még fogom is biztosan. Ez nem más mint Christina Aguilera első illata. Engem már a  formás csipkés üveg is teljesen magával ragad nemhogy maga az illat. 
Virágos-gyümölcsös illat: szilva,barack,jázmin,liliom, gyöngyvirág összjátéka. Semmi flanc. Kifinomult, szexi, a nőiesség kiteljesedése.



A kihívás korábbi állomásai:

♦ 10 secrets
♦ 9 likes
♦ 8 unlikes
♦ 7 polishes
♦ 6 wishes
♦ 5 tips
♦ 4 used
♦ 3 unused
♦ 2 accessories





You Might Also Like

2 hozzászólás

  1. Jajj, ezt úgy imádom én is. :) Én még csak a második üveggel fogyasztom éppen, mert nagyon spórolok vele, bár azt nem tudom miért. :D

    VálaszTörlés
  2. Úú ebből én is elhasználtam pár üveggel! :)

    VálaszTörlés

Facebook