január 24, 2016

A tesztalany egy abszolút impulzív vásárlás eredménye  a legutóbbi G-napokról. Erős felindulásból elkövetve mégsem bántam meg. A termék vásárlása októberben volt, a fotók  ahogy láthatjátok még   karácsony tematikában készültek, mert hogy eredetileg decemberre tervezett bejegyzésnek szántam de végül január vége lett belőle.
 Azt azért leszögezem már az elején, hogy alkalmi vétel volt minden értelemben: azóta se láttam hasonló kiszerelést és az ára is kedvező volt ahhoz képest, hogy 3+1 pótfej került a dobozba. Így nézve nem kérdés, hogy megérte az árát, de gyanítom hogy ugyanezt ugyanennyiért nem fogom tudni beszerezni és hogy a teljes árát megfizetném e érte az a bejegyzés végére talán kiderül...


Az én példányom egészen pontosan a Intuition Variety Edition borotvakészülék 1+3 különböző típusú pótfejjel került hozzám. Az Intuition termékcsalád 4 pengés borotvapengéinek különlegessége egyébként a pengéit körülvevő, úgynevezett szappangyűrűkben rejlenek melyekkel borotvahab,- vagy gél nélkül gyorsan és sérülések mentesen számolhatunk le a nem kívánt szőrszálakkal. A pengék előtt lévő szappan vagy krémgyűrű a  vizes bőrfelülettel érintkezve habzó réteget képez, könnyen siklik és gyakorlatilag balesetmentesen kivitelezhető egy 5 perces zuhany alatti szőrtelenítés. Praktikus 3 in 1 tulajdonságának köszönhetően (előkészít, borotvál és hidratál egyben) egyszerűen és gyorsan letudható a borotválkozás.

4 pengés borotvabetét. A pengéket lágy, krémes szappangyűrű öleli körül, mely víz hatására habzani kezd, így borotválkozás közben egyben hidratálja és selymesen puhává varázsolja bőrét. Nincs szükség szappanra, borotvagélre, habra vagy tusfürdőre.  Hipoallergén, illat,-és parabénmentes. Bőrgyógyászatilag tesztelt.


A készülék maga egy könnyű és kézre álló szerkezet, gond nélkül siklik a hajlatokban is. Halvány rózsaszín színű és tartozékai még a 3 plusz betéten kívül egy tok és egy tapadókoronggal ellátott tartó is de én jobban szeretem a kád szélén tartani főleg, hogy rajta van a tok tökéletes biztonságban megáll a 'lábán egyedül'. 

Három hónapja használom, most került fel a harmadik pótfej: az eddigi tapasztalatok alapján a szappanréteg gyorsabban fogy, mint ahogy a pengék éle kopik. Ilyenkor próbálkoztam vele hagyományos borotvaként tusfürdő vagy gél mellett és bár közel sem olyan praktikus és gyors-azért a célnak így is megfelel. A készülék két oldalán található gombok segítségével könnyen le,- és felpattinthatóak a pengék. A krémréteg nálam körülbelül 7-8 alkalmat bír ki, persze nem egyformában kopik el a szappanréteg a pengék alatti részen már csak a műanyag látszik míg felettük még javában ott a szappanréteg. Nem kicsit érzem így pazarlásnak de hiába próbáltam fejjel lefelé vagy egyéb módon megpróbálni felhasználni a maradékot, nem sikerült ami elég bosszantó.

A dobozban emellett az üzletekben kapható változatokból 1-1 fajtát is tartalmazott: Az Ultra Moisture shea vajjal, a   Naturals vonal aloe vera és E-vitaminnal, a  Dry Skin család pedig kókusztejjel és mandulaolajjal nyújt extra hidratálást a bőrnek.

Mindhárom fejjel elégedett vagyok, különféle kellemes illat ugyanakkor mindegyik hasonlóan hidratál, egyik sem okozott bőrirritációt. És a borotvakészülék formatervezésének hála még sosem sikerült megvágnom magam ami higgyétek el, esetemben nagy szó! :)

Lelőhely│drogériák
Fogyasztói ár│ Borotvakészülék 1 db krémező csíkkal ellátott borotvafejjel 2000,-ft
                        Pótfejek 3db/csomag kb. 3000ft körül



Próbáltátok már? Szerintetek megéri az árát a "mezei" eldobható borotvákhoz képest?

You Might Also Like

2 hozzászólás

  1. Ez komoly? :D Jó hogy nem papírzsepiről vagy tisztasági betétről írsz tesztet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Nevtelen!Nem tudom mi a gond azzal ha egy borotvarol ir velemenyt valaki?!Nem en vagyok az elso es ugy gondolom az utolso sem, aki ilyen tipusu termekrol osztja meg a tapasztalatait.
      Megnyugtatlak,az altalad emlitettekrol nem tervezek irni ;)

      Törlés

Facebook