Kedvencek│ Március '16

március 27, 2016


Új köntösben érkeznek a márciusi avagy a tavasz első hónapjának kedvenc/leggyakrabban használt termékei. Itt a ravasz tavasz - hivatalosan legalább is - bár ezt a most a felvonultatott termékek kevésbé tükrözik de attól még itt van! Ebben a hónapban még csak hangolódtam a színes(ebb) kiegészítőkre ruhákra és sminkekre no meg persze a 2 hét múlva esedékes kupon-őrületre amihez a kívánságlistám már réges-rég elkészült.
A locsolókat várva nézzétek meg az e havi "legek"-et! 



LEG.....



... szebben ívelő termék kétségkívül az újrafelfedezett Maybelline  the falsies volume express szempillaspirálom az, ami a végét járja ugyan de még mindig van benne szufla.A keféje szerteágazó de rendkívül sűrű szálakból áll ettől extra íveltek lesznek a pilláim ezáltal szuperszonikusan megnyitja a tekintetet. 



  ...színesebb és leginkább tavaszcsalogató óriás bizsu ami talán már nekem is too much.... á dehogy! ez a narancssárga példány a gyűjteményemből! Arany-narancs kombináció nem éppen visszafogott de néha kell valami túlzó  a szürke hétköznapokba is.
 
...hidratáltabb bőrt, egészen pontosan a kezeim hidratáltságát és bársonyos puhaságát az alig pár napja felfedezett Ziaja márka kézkrémeinek köszönhetem. Egy 1+1 akcióban vettem belőlük de azóta felvásároltam  a készletet (nem túlzok, komolyan) Az irodába az olívásat - mert az mint még gyorsabban beszívódna - a kecsketejeset éjszakára használom. Kincs mind kettő.

 ...bizsergetőbb mi más is lehetne mint a napokban újravásárolt Carmex ezúttal tubusos és mellesleg cseresznyés változatban. Eddig a tégelyes kiszerelés tetszett legjobban pedig nem a legpraktikusabb de  ez a tubusos változat azonnal leváltotta azt. A  csőre tök jól követi a ajkaim vonalát így sokkal könnyebb felhordani még a stift-es formulánál is.
 
...élénkebb lakk amit a körmeimen viseltem ebben a hónapban az a Rimmel London 300 Glastonberry névre hallgató narancsos beütésű piros lakkja ami "all time favorit" kategória mert hogy szemrebbenés nélkül kentem fel télvíz idején is, de ebben a hónapban kétszer is volt hozzá kedvem így bekerült a kalapba. A márka lakkjai még mindig a legtartósabb és legszebb színvilággal bíróak drogériás szinten, szerintem főleg mióta rátaláltam a tökéletes fedőlakkra.

 ...selymesebb tapintást a L'oreal Skin Perfection bőrszépítő szérumával sikerült elérni amin magam is meglepődtem.  Eddig nappalra, smink alá használtam amolyan primerként ( mert konkrét arcápolóként az én bőrömön sohasem működött)  mert a sminket mint ha tartósabbá tette volna. Majd Anikó példáját követve elkezdtem éjszakára használni és láss csodát reggelre mindig selymesnek és bababőrűnek éreztem az arcom. Sajnos a bőröm most elég ramaty állapotban van ettől függetlenül mert a pihe-puha tapintáson kívül most kifejezetten sok korrigálni való van rajta. 
  
 ...régebbi és újfent előkerülő Sleek Original palettám, amiből előszeretettel használtam a  kékes árnyalatokat. Annyira gyönyörűek és pigmentáltak a színek és ár-érték arányban annyira olcsó hogy fogalmam sincs hogyan lehetséges az, hogy nekem csak ez az egy palettám van meg tőlük????!!


....illatosabb, amiről már meséltem is az újdonságok között. A Glade lég-,és textilfrissítője, amiből egy áfonyás illatú már ki is ürült. Ez pedig itt a tavaszi virágos rét illatorgia ami ha lehet még finomabb az előzőnél is. A Penny-ben még mindig kapható barátibb áron mint bárhol máshol. Ajánlom figyelmetekbe! 
 
...hatásosabbnak  ebben a hónapban a nagyjából 3x újravásárolt Rival de Loop  Pure Skin pórustisztító tapaszai. Nagyon hasonló a korábban tesztelt Jim Jams tapaszaival csak míg utóbbi minden bőrtípusra ajánlott addig ez  hivatalosan  pattanásos, zsíros bőrre való a benne lévő teafa olaj miatt. 







És ne feledjétek a blogon zajló tavaszi nyereményjátékot,a részleteket IDE kattintva megtaláljátok!




You Might Also Like

5 hozzászólás

  1. Imádom a Sleek palettáit! :)

    VálaszTörlés
  2. *bizsergetōbb :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszett ez a "leges" bemutatása a kedvenceidnek :) Nagyon ötletes!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm!Kell néha egy kis változatosság :)

      Törlés

Facebook