Mi van az éjjeliszekrényemen?

április 09, 2016




Mióta sikerült  a hálószobánkat is berendeznünk és  végre az ágy mellé éjjeliszekrény is került azóta ez az egyik kedvenc"helyem" a lakásban. Ahogy a lakás többi pontját, úgy ezt is igyekszem  évszaknak/ünnepnek megfelelően kicsit feldíszíteni, hangulatosabbá tenni. És ha már így van miért is ne mutatnám meg mit tartok rajta?!





Kezdjük mindjárt a dekorációval mert naná, hogy nem hiányozhat az éjjeliszekrényről sem valami ami feldobja a lefekvés előtti rutin tagjainak fenntartott felületet. Az alap egy, a nagymamámtól örökölt emeletes süteményes tál amire ráfért egy kis felújítás így az eredetileg ezüstözött tál most bronzos valójában díszeleg megpakolva sok-sok illatos holmival. Például Bomb finomságokkal - ha már sütis tálról van szó - amik amellett hogy jól mutatnak még illatosak is. Aztán van itt még néhány dekorszív egy pár potpouriból kimaradt termésdarab, amik mellett nem is olyan rég még apró rénszarvasok őrizték az álmom illetve egy ékszerdoboz amiben  esténként a jegygyűrűmet tartom.
Itt van még a jó öreg "RELAX" felirat is, ami az elmúlt pár hónapban bejárta már az egész lakást, de itt végre értelmet is nyer szóval szerintem ő már itt marad örökre.


Tovább haladva az asztal bal sarkán jelenleg túlélésem kellékei foglalnak helyett: egyrészt mert sikerült a dokinál várakozva elkapnom valami nyavalyát pedig büszke voltam magamra hogy egész télen elkerült a nátha. Másrészt a héten kificamodott bokámat is jegelni és kenegetni kell ezért azaz oldal most eléggé gyógyszertári hangulatot áraszt.

A dekoráció mellett csak az óra és a telefon az  ami fix illetve a zsepi, amiből ez a cuki feliratos egészen friss szerzemény a Tesco-ból. Nem mindig, de gyakran tartom itt az aktuális olvasmányaimat bár a legkevésbé sem szeretek ágyban olvasni. Én inkább az a kádban olvasós típus vagyok, most épp Almási Kitti│Bátran élni című könyvét olvasom amit mintha személy szerint nekem írtak volna. Hetekkel ezelőtt rendeltem Bookline-ról, de ez pont nem az a könyv amit az ember gyorsan kiolvas és már rakja is a többi közé a polcra. 


Természetesen helyett kap néhány szépségápolási termék is az éjjeliszekrényem másik szegletében, itt általában valamilyen kézkrém és egy testápolónak jut hely. A Ziaja kézkrém a legújabb dilim, van egy az irodában és egy itt. Aktuális testápolóm az Yves Rocher kókuszos vonalából való, nem rajongók túlságosan érte - talán ezért sincs kedvem esténként testápolóval bajlódni - de mindenképp itt a helye, mert tévézés közben néha kedvem támad hidratálni. 

Újabban rászoktam hogy habár a reggeli készülődés nagy részét a fürdőszobában végzem, miután felöltöztem a parfümöt a hálóban fújom magamra. Új tagként csatlakozott ma a Guess Seductive illata a csapatba, olyan exkluzív  és szemet gyönyörködtető üvegcsét kapott hogy vétek lenne a fürdőben eldugva tartani.
Itt a helye  persze az Alverde koffeines szempillaápolómnak is amit (egyenlőre) rendületlenül és következetesen kenegetek minden áldott este hogy a remélhetőleg szuper áldásos hatását veletek is mihamarabb megoszthassam.



Alul (amit persze nem fotóztam) csak a laptopomat és egy üres díszdobozt tartok, a fiókban pedig a LifeBook-ot, előző évek határidőnaplóit semmi egyebet. Egyenlőre kihasználatlan ez a rész de a fürdőszobaszekrényben már alig férnek a felhalmozott termékek így esélyes hogy néhányuk átkerül majd ebbe a fiókba. 

Ennyi lenne az én kis éjjeliszekrényem tartalma, szerintem épp jó arányban vannak a praktikumok és a dekorációs célt szolgáló porfogók. Szerintetek?

You Might Also Like

0 hozzászólás

Facebook