Oriflame Univerzális bőrvédő balzsam fahéjolajjal

november 30, 2016


Időről időre elcsábulok az ehhez hasonló úgy nevezett "mindenre jó"  csodabalzsamok iránt, mint ahogy tettem azt a legutóbbi Oriflame katalógust böngészve is. Így került hozzám immár a harmadik tégely az univerzális bőrvédő balzsamok közül, ezúttal a legújabb limitált  fahéjolajos karácsonyi kiadás.
Az illatosított oldal alapján intenzívebb fahéj illatnak gondoltam és emiatt voltak is aggályaim de szerencsére fahéjnak majd hogy nem hűlt helye -szerintem legalább is - ebben a  kis dobozban de ez egyáltalán nem baj. Sokkal inkább valamilyen süti illatra emlékeztet, valami nagyon hizlaló, nagyon édes, krémes süteményre.

A kivitelezés még mindig nem praktikus, ezen felesleges is fennakadni hiszen a kis millió limitált kiadások során hozzá szokhattunk hogy majd hogy nem  hozzáférhetetlen termékről van szó.  Ami mellett viszont nem tudok szó nélkül elmenni az a rendkívül  ocsmány narancssárga csomagolás: sárga és arany? WTF?! Ugyan kinek volt mersze ezt a két színt párosítani?!
A kiszerelés 15 ml "csodabalzsamot" rejt, ami a tapasztalok alapján nem hogy elég, de még  soknak is bizonyul. A legutóbbi fekete ribizlis változatot se tudtam elhasználni teljesen, mert egyszerűen megcsömörlöttem... gyanús, hogy ezzel is így járok majd mert már most, 4-5 alkalom után soknak érzem. 

Amit ígér:


Ápol:  hidratálja és puhává teszi a száraz, érdes bőrfelületet
Nyugtat: fokozza a száraz irritációra hajlamos bőr komfortérzetét
Szépít: simábbá teszi az érdes bőrfelületet, táplálja és ragyogóbbá teszi a könyök, az ajak és az orca bőrét.





Elsősorban ajakápolóként használom: reggel rúzs alatt alapnak éppen jó. Sűrű állaga van de a kéz melegétől könnyen eloszlatható az ajkakon.Megelőzésképp mert a már kicserepesedett ajkakon nálam kevésbé hatásos. E mellett viszont egyre gyakrabban teszek belőle a körömágybőrre is, mert valami megmagyarázhatatlan oknál fogva ezen a területen egyetlen éjszaka alatt is látványosan puhít és hidratál. És úgy általában véve is a legjobban ezért szeretem, mert a száraz bőrfelületeken gyors segítségnek bizonyult  eddig az összes általam próbált univerzális balzsam.  
További felhasználási mód például a kipirosodott, érzékeny orrkörnyéke, könyök de a sarokpuhítóként is jószolgálatot tett nálam korábban a hagyományos balzsam. 

A fahéjolaj tartalma miatt azért  óvatosan bánok vele, mert a fahéj önmagában is egy irritáló anyag ami érzékeny bőrre nem minden esetben jó választás. Az én bőröm ugyan extra érzékeny, szerencsére  semmilyen irritációt nem okozott de érzékeny bőrűeket hasonló óvatosságra hívnám fel!


Érdekességképp egy amolyan összehasonlító teszt az Oriflame és az Avon hasonló termékéről jó pár évvel ezelőtti bejegyzésből ahol az akkori sláger kiadás, a ribizlis bőrápoló balzsamot mutattam be részletesebben.



Kedvezményes ára│ 499,- 

You Might Also Like

0 hozzászólás

Facebook