Karácsonyi ajándékaim /2016/

január 01, 2017



Felocsúdva a karácsonyi és szilveszteri  tunyaságból az év első bejelentkezésének az internetet ilyenkor elözönlő   "Mit kaptam Karácsonyra" típusú bejegyzésnek szánom hogy megmutassam milyen hasznos és kevésbé hasznos ellenben szemet gyönyörködtető apróságokat hozott  a  Jézuska. A legtöbbjük szépségápolással kapcsolatos termékeket fotóztam és olyan ajándékokat amik talán érdekesebbek lehetnek az olvasóközönségemnek. Köntös, ágynemű, elektronikai kütyük érdektelenek szerintem  így azokról ma nem lesz szó. Gyakorlatilag le is szűkült a kört azokra a termékekre amikkel magamat ajándékoztam meg az év utolsó hónapjában ....na jó azért nem teljesen :) 

Mindenekelőtt Békés(!) Egészségben és Sikerben gazdag Boldog Új Évet Kívánok Nektek!!!







Nyilvánvaló hogy a szívemnek legkedvesebb kategóriával kezdem ez pedig nem más mint az ékszer- részleg. Decemberben jött a kattanás hogy itt az ideje újragondolni az ékszereim tárolását és a "szép de abszolút nem praktikus" koncepciót helyett a " kevésbé látványos de legalább rendezett" elvet követnem az új évben.  Épp ezért az egyik ajándékom ez a  fekete-fehér ékszerdoboz volt amibe meglepő mód egészen sok minden belefér, főleg az apróbb fülbevalóknak és a különlegesebb ékszereimnek jutott hely benne de az is valami. 

Emellett két új nyakékkel is bővült a repertoár: a gyöngyös nyakláncot ajándékba, a fekete-arany nyakba valóval pedig magamat ajándékoztam meg. Mindkettő - akárcsak az ékszerdoboz -a Pepcoból van.

Nem tudom Ti hogy vagytok vele de az idei karácsonyi ajándékcsomag felhozatal nem volt túl érdekes. Persze drogériás ajándékcsomagot adni ajándékba nem a legkreatívabb és személyre szabottabb ötlet tudom én, de praktikus és a karácsonyi után leárazások alkalmával a korábbi években szívesen mazsolázgattam a  csomagok közül. Most viszont a szokásos Himalaya Herbals "mindenes" hidratáló krém+ szappan összecsomagoláson kívül más miatt nem igazán várom féláras leárazást. 
Ajándékba kaptam viszont egy Inecto kókuszos testápoló és tusfürdő csomagot amit egyébként is terveztem januárban megvásárolni.  Korábban egyetlen Inecto kézkrémet próbáltam de az még a korábbi csomagolású volt és borzalmas ez viszont illatban és hidratálásban is jobb. 
A Rival de Loop bronze szemhéjpúder palettája az előző posztban már szerepelt, totál véletlen került rá erre a képre is de ha már itt van elmondom most is hogy a pigmentáltság kielégítő ahogyan a tartósságuk is csak a csomagolás ne lenne ilyen botrányos!

Sminkfronton a Catrice háza tájáról spájzoltam be magamnak decemberben és a jó hír az, hogy jövő héten indul a Catrice/Essence kiárusítás így borítékolható hogy az elkövetkező időkben bőven lesz Catrice tartalom a blogon :D Utolsó darabként találtam rá - ráadásul érintetlenül - a Kaviar  Gauche  kiadásból való szem,-és arc palettára ami meseszép pasztell árnyalatokból áll és csak gyönyörködöm benne mert kipróbálni a színeket még nem mertem.  A  HD Liquid Coverage alapozóból viszont már a második üveggel vettem mert annyira szuper: állaga, fedése, tartóssága és a 03-as árnyalata tökéletesen passzol hozzám. Életem második alapozója ami érdemes volt arra, hogy újravásároljam. És ha már lúd legyen kövér, így jött vele együtt a Camouflage folyékony korrektor is a legvilágosabb árnyalatban amiről egyenlőre nem tudok úgy ömlengeni mint az alapozóról de azért még bizakodom. 
A Max Factor Glossfinity körömlakkok közül a forever glam erős pink árnyalatát is ajándékba kaptam, nem rémlik hogy valaha lett volna lakkom a márkától így ha eljön a szezonja kíváncsian várom majd mit tud.

Két válltáska is lapult a fa alatt egy nagyobb méretű szürkés barna pakolósnak  és egy kisebb barna f&f a hétvégi bevásárlásokhoz amikor csak a pénztárcára és slusszkulcsra van szükség. November végén még egy rejtvényfejtős nyereményjátékon is sikerült nyernem így előkarácsonyi ajándékként került hozzám Müller Péter Aranyfonál című könyve. Még nem jött el az ideje hogy belekezdjek, ehhez kell egy befordulósabb, meditatívabb lelkiállapot amilyenben egyáltalán nem vagyok pár hónapnak biztos el kell még telnie hogy belekezdhessek.
Határidőnapló gyanánt 2017-ben is a dm Life Book-ot használom majd a hétköznapokban de egy hagyományos, amolyan "felnőttes" kiadás sem hiányozhat. Ez a bőrkötésű pont jó lesz a munkahelyen ráadásul ebben minden napra egy idézet is található amivel én egyébként is szeretem teleírni a naplóimat.







You Might Also Like

2 hozzászólás

  1. Szia! Tudsz pontos infót esertleg arról, hogy melyik napon kezdődik az Essence kiárusítás? A Catrice-t tudom, hogy január 9, de az Essence is érdekelne.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Sajnos nincs hivatalos infóm arról, mikor is startol pontosan az Essence kiárusítás. Ami biztos hogy elsőként a Müller drogériákban kezdik majd a kiárusítás. Amint megtudom a pontos dátumot közzéteszem.

      Törlés

Facebook