Kedvencek│Február '17

március 15, 2017


Olyan régen volt február, hogy ha nem fotózom be hetekkel ezelőtt a kedvenceimet már nem is emlékeznénk miket használtam a legtöbbször.  Ezúttal több újdonság is debütál de sminkfronton még mindig "nagy a csend". Sehol egy színes szemsmink, egy élénk rúzs. Ez a tél abszolút sminktelenül múlt el,  remélem a tavaszi szortimentek közt lesz néhány érdekes és ígéretes újdonság ami meghozza a kedvem a színesebb sminkekhez. Addig is nézzük az utolsó, téli zimankós kedvenceimet:



A februári újdonságokról szóló bejegyzésben már volt szó a Syoss Big Sexy Volume spray-ről ami sajnos továbbra sem dúsít ellenben mintha valóban rövidebb időt venne igénybe a hajszárítás?! Vagy nem is tudom, nincs rá kézzel fogható bizonyítékom mégis ez az egyetlen ok amiért kedvencé avanzsált. Baromi alkoholos ami miatt extrán szárít(aná) a hajam ha nem lenne egy csodabalzsam ellenszerem rá. 
Sminkfronton még mindig semmi, annyi csak hogy újabban Rossmann saját márkás sminkszivacsával dolgozom el az alapozót, a kontúrhoz pedig a Lidl saját márkás ferdén vágott ecsetét használom. Meglepően jól szuperál ez az ecset, nem hullik, puha és szépen felveszi a festéket.
Egyetlen jele annak hogy februárban sminkeltem, az az Essence 2in1 ajakceruza 02 make some noise! árnyalata ami szintén pozitív csalódás. Őszintén nem sokat néztem ki belőle, fogalmam sincs egyáltalán mi késztetett arra hogy leemeljem a polcról a kiárusításkor. Meglehetősen intenzív színe van, ha ezt tudom valószínűleg világosabb árnyalatot választok mert ezt egy átlagos munkanapra nekem túl sötét. Nem tartós, hisz túlságosan krémes textúrájú de ha még találtok valahol szerintem tegyetek egy próbát vele mert kényelmes viselni és tényleg pigmentált! 



A Balea olajos sminklemosójáról külön bejegyzés is készült, nagyon-nagyon-nagyon elégedett vagyok. Olcsó, rengeteg időre elég, szuperül lehozza a smink 90%-át és egyáltalán nem hagy olajos érzést a bőrön. Több mint 6 hete használom és pattanásaim sincsenek tőle, egyszóval csúcs ez a cucc!!! Száraz bőrűeknek kincs lehet. Illatkreációk közül februárban az Oriflame legújabb illatába, a Eclat Mademoiselle-be  szerettem bele első szaglásra. Február elején még csak a mintát használtam, de ahogy a szerzeményes posztban is láthattátok azóta már az 50 ml kiszerelés is magaménak tudhatom. Édes alma fejjegy, hibiszkusz szívjegy  egy picinyke pézsma alappal  egy virágos kompozícióban.
Egész februárban Pom Pom prémium natúr kozmetikumokat teszteltem, egész pontosan a különleges ápolást igénylő, ekcémás bőrre kifejlesztett termékeit. Úgy érzem tökéletes tesztalany voltam mert egész február /sőt még most is/ az ekcémás fellángolásaim csillapításával telt. A krém sokat segített, legfőképp a viszkető érzést csökkenteni de nem akarok hazudni, maradéktalanul azért nem vagyok elégedett. 
Utolsóként egy körmös kedvenc, a már sokadszor bemutatott Essence the gel fedőlakk amivel nem tudok betelni. Talán a harmadik üveggel fogyasztom annyira szuper. Hipp-hopp szárad és szárítja amúgy az alatta lévő réteget is. E mellett persze gél  finish-t nyújt és ráadásképp minden de tényleg minden lakkom tartósságát minimum 4 nappal hosszabbítja.


Kíváncsi lennék a Ti kedvenc parfümötökre?

You Might Also Like

0 hozzászólás

Facebook