Bosszantó!!! avagy eltűnt minden kép:(

április 02, 2013


Fogalmam sincs mi történt, de most - ahogy leültem a gép elé visszanézni a korábbi posztokat - vettem  észre, hogy eltűnt az összes eddigi a képem a blogról!!!?? (leszámítva az utolsó két bejegyzést) De miért?Hogyan? avagy WTF???? :((  Nagyon mérges vagyok!!!! Mert az egy dolog ha betelik a tárhely, attól még nem vész el minden eddigi munkám, de ez nagyon gáz!!!:(((
Nem is tudom mi tévő legyek: új helyre költöztessem a blogot és kezdjek mindent elölről (ahhoz annyira nincs kedvem) vagy töröljem a korábbi bejegyzéseket (azt hogy lehet egyáltalán?)

Mindenesetre a lelkesedésem a blog iránt töretlen és nem fog ki rajtam blogspot vagy a google+ vagy akárkinek is köszönhetem ezt.
Esetleg valaki tudja, hogy lehetne törölni az eddigi bejegyzéseket (mert így kép nélkül nincs sok értelműk az eddigi bejegyzéseknek) és ugyanitt, ugyanezen az url címen folytatni mint ha nem történt volna semmi???



Ötleteiteket, véleményeket, tapasztalataitokat szívesen és NAGYON MEGKÖSZÖNVE fogadom a yarrick@citromail.hu címen is!


UPDATE: Néhány képet a márciusi bejegyzésekből sikerült visszaállítanom így "csak" februártól kell törölnöm a bejegyzéseket!




                          "Kellemes" lezárása ez ennek a napnak, az biztos!:(



You Might Also Like

0 hozzászólás

Facebook