Újdonság a MaxFactortól!

április 03, 2013

Korábban már említettem és -  ha nem kényszerültem volna rá, hogy töröljem minden március előtti bejegyzésem - vissza is olvashatnátok a versengő szempillaspirálokról szóló bejegyzést, amiben már kifejtettem, hogy a legjobb drogériában kapható márkának tartom a MaxFactort. 
Volt már spirálom, szemceruzám, szemhéjfestékem és szájfényem is, egytől egyig mind megérte az árát. A legnagyobb kincsnek ettől a márkától mégis a krémes, jól kenhető fekete szemcerkámat tartom, amivel baromi szép füstöst hatású sminket tudok még én is készíteni. A másik a MasterpieceMax spirálom, ami bár mini kiszerelés mégis  évek óta tart. Egyrészt mert egyetlen rétegben is tökéletes hatást érek el vele, másrészt mert snassz hétköznapokra nem akarom elpazarolni :)

Nemrég kaptam az infót, hogy ebben a hónapban egy új termékkel a Max Colour Effect ajakrúzs ceruzával rukkolnak elő, ami az ajakceruza és a rúzs tulajdonságait ötvözi. A speckó ceruza hegye segít a precíz kontúr rajzolásában, míg a krémes, lágy textúrának köszönhetően könnyedén színezi az ajkakat.

6 élénk, erőteljesen pigmentált színben lesz megtalálható a dm üzletekben áprilistól. Személy szerint nekem az alsó pink árnyalat tetszik, kár hogy nemrég készítettem szuper ajakszínezőket magamnak hasonló színben. Kíváncsi vagyok a többi színre, nekem most egy kevésbé feltűnő, lágyabb árnyalatra lenne szükségem. Mindenesetre tuti megnézem magamnak ezeket a "rúzsceruzákat", ígéretesnek tűnnek és az áruk is elfogadható: 2499,- HUF.























You Might Also Like

2 hozzászólás

  1. tuti beszerzek egyet, imádom az ilyen dundi ceruzarúzsokat vagy mik is ezek :D nemrég vettem egy Clinique Chubby sticket és nagyon szeretem, de az ugye kicsit drágább kategória

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ehhez hasonló azt hiszem Maybeline ceruzarúzs nekem is van valahol, de az annyira élénk piros hogy nem igazán veszem hasznát(egyébként újsághoz adták, én magamtól tuti nem vettem volna)
      Ezt a Maxfactor típusúra kíváncsi vagyok, főleg ha lesz kevésbé élénk árnyalatban.

      Törlés

Facebook