Praktikus ékszertárolási ötlet kerestetik

április 25, 2013


Rengeteg bizsum van, aminek egyrészről nagyon örülök és imádom mindet!!!Másrészről viszont már nem férek tőlük - ennek ellenére, úgy hírlik ismét ékszer leárazások kezdődtek a Six-nél?!:)) Valaki erősítse meg!!!:D A jelenlegi tárolási mód már nagyon szűkös és átláthatatlan, viszont ötletem sincs hogy tudnám viszonylag kis helyen megoldani a tárolásukat, úgy hogy ne kelljen feltúrni az egészet ahhoz az egyhez amire épp szükségem van.
Eddig egyszerűen csak egy parafatáblába szúrt rajzszögeken lógattam a fülbevalókat, viszont maga a tábla a komód fiókjában volt, mert egy idő után már nem tetszett hogy szem előtt van. (korábban a falra volt felfüggesztve)  De vállalhatatlanul béna, úgy hogy azt meg se mutatom:)
A rövidebb nyakláncok egy apu által esztergált ékszertartón lógnak, ami tökéletes dekoráció is egyben, azzal nincs is baj.


 A  hosszú nyakláncok viszont  vállfába szúrt rajzszögeken lógnak, ami annak ellenére hogy jól bevált és praktikus...nos, a legkevésbé sem designOs. Ezt se ártana lecserélni, de egy új fülbevaló tárolási módra égetőbb szükségem lenne. 
Egyenlőre semmi eredmény, azaz nagyon sok szép, praktikus ötlettel találkoztam de az én igényeimnek egyik sem felel meg: nevezetesen hogy legalább 200 pár fülbevalót kéne, ha lehetséges fiókban de mégis átlátható módon tárolni.Ebay-en is nézelődtem fiókrendezők után, bár azok szerintem sminkcuccok tárolására alkalmasabbak.
Találtam egy nagyon klassz és viszonylag könnyen kivitelezhető verziót ami szuper dekoratív és még körömlakk tárolásra is tökéletes. Ezt a videót linkeltem be alul, szerintem állat jó!!!!!!!!:) Bár ez sem épp fiókba való...

                                                                                 forrás: Yt


Remélem hamar rábukkanok az ideális ékszertárolási módra, mert tarthatatlan állapotok uralkodnak a fiókban. Az is egy megoldás lenne, ha megszabadulnék néhánytól, de arra képtelen vagyok!!                                                                   

You Might Also Like

0 hozzászólás

Facebook