OOTD+ a nyertes újrasorsolása

május 24, 2013







Ismét hűvös idők járnak, de pont kapóra jött hogy ezt a fekete ruhát/tunikát felvehessem. (a nagy melegben  túl fekete lenne az összhatás kardigán nélkül és csak még melegebbnek érezném.) 
        <<elismerem, hogy ez kissé értelmetlen mondat, de nekem tök logikus :DD>>
Nem sűrűn hordok szoknyát vagy ruhát, kábé egy évben egyszer. legutóbb például januárban a barátnőm lagziján meg most, már is túl teljesítettem.





Magában nem merném felvenni utcára ezt a ruhát, pedig combközépig ér, szóval annyira nem is mini. Egy legging-sel már vállalhatóbb és hogy ne legyen olyan komor barnával és zölddel kompenzáltam.
Egyébként ez egy A-vonalú ruha zsebekkel az oldalán, lazább fazon az öv sokat dob rajta, hogy kevésbé legyen zsák szerű a hatás.







Épp indulás előtti fázisban sikerült lekapni az outfittem, ezért a szem fülesebbek észre vehették hogy két különböző cipő szerepel a képeken. Az elsőn egy drapp magas talpúval az alsó képen egy barna balerinával, de végül a magas talpúnál maradtam, mert ha laposban vagyok  szinte ki se látszom a földből :DD



                       Fekete ruha - VanillaSands
                           Leggings - h&m
                           Kardigán - Next
                           Drapp cipő - kínai
                           Öv - Stradivarius
                              Fülbevaló - ?





 És most jöjjön amiért az olvasók többsége ide kattintott, a megismételt  sorsolás:)
Csalódott vagyok, mert az első nyertes ezek szerint nem sűrűn jár  az oldalon és az email fiókját se sokszor ellenőrzi:((
A megismételt sorsolás  nyertese, aki 7. -ként jelentkezett anno a nyereményjátékra: fairyland, aki bár nem hagyott elérhetőséget de  ő is blogot vezet így talán lesz alkalmam értesíteni a későbbekben ha ő nem jelentkezne!:)
 

A nyertes a yarrick@citromail.hu címre írhatja meg nekem hová küldhetem a csomagot. Nem szeretnék határidőt szabni, mert bizakodom hogy ezúttal jelentkezik a szerencsés de ha mégse tudnám felvenni vele a kapcsolatot hát megtartom magamnak a csomagot :DD


You Might Also Like

5 hozzászólás

  1. Uhh de jó az az öv! Nagyon tetszik a fekete a barnával párosítva! Csinos! :)

    VálaszTörlés
  2. ÚÚÚ, de örülök :D Köszönöm szépen, küldöm az emailt :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon csinos az outfit. (Én voltam aki szerint eddig fakóak voltak a képek, de most nagyon tetszik nekem is. ) És a ruha is nagyon jól áll, lehet nem szereted a szoknyákat de lehet többször kellene hordanod :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi!Azóta is rajta vagyok az ügyön, hogy jobb minőségű képek kerüljenek a blogra. Sajnos a telóm megadta magát ezen téren, uh előszülinapi ajándékként a nyáron be kellene szerezni egy speckó fényképezőt:)

      Törlés

Facebook