Üresjárat #3.

június 12, 2013


Ahhoz képest, hogy az első "Elfogytak" bejegyzésnél arra panaszkodtam milyen lassan fogynak nálam a termékek.  Na, ehhez képest most annyi üres flakon hever szanaszét a lakásban, várva arra hogy lefotózzam  hogy nem is fér bele egyetlen bejegyzésbe :) Erőt vettem magamon és tegnap lekaptam a nagy részét.



Balea Dúsító sampon cseresznye- és jázminvirág kivonattal vékony szálú hajra
Nyugodtan mondhatom, hogy ennél rosszabb samponnal még soha nem találkoztam. Nagy melléfogás volt, pedig a Balea márka viszonylag jól szokott teljesíteni, legalább is tusfürdők terén ez az a tapasztalat. Három alkalommal próbálkoztam vele, de annyira sprűd, száraz és nehezen kezelhetővé tette a hajam, hogy úgy döntöttem ebből elég nem engedem többet a hajamhoz!!! Tusfürdőként elhasználtam, mert az illata  fincsi volt.

Balea  Tusfürdő Brazil Mango illattal
Ahogy az előbb is írtam, isteniek a Dm tusik. Most épp citrusos vonalon mozgok, ez a Brazil mangós se volt kutya, de a jelenlegi Grapfruit verzió a number one.

Garnier Ultra Doux tisztító sampon citrussal és kaolinnal ( zsírosodásra hajlamos hajra)
Nem volt rám nagy hatással, szinte alig emlékszem rá. Minden esetre a Garnier hajra való termékeit most majd hanyagolom egy időre.

Lovely száj,-és szemkontúr 02 (barna)
Ez egy kétvégű szemceruza volt, egyik végén maga a cerka a másikon pedig egy leginkább kúpecsethez hasonlító véggel, amivel könnyedén ment a satírozás ha épp a szemhéjamra vittem fel belőle. Hisz leginkább a szemöldökceruzaként "fogyasztottam", kellően puha volt és tökéletesen egyezett a szín is. Érdekes,de ezek a Lovely cuccok egyre szimpibbek; a kedvenc bronzosítóm, szájfényem is tőlük van. A 25%-os Lovely akció keretében - ha jól emlékszem - most 400ft körüli áron lehet beszerezni.

Catrice korrektor készlet
Nagy reményeket fűztem hozzá annak idején mikor kifogyott az Essence 3in1 korrektorom, de csalódtam. Az öt szín közül igazából csak 1 szín passzolt  hozzám, de gyorsan elfogyott és már kereshettem is az utánpótlást:(



Nivea Aqua Effect frissítő arclemosó hab (normál és vegyes bőrre)
A hab állagot nem nekem találták ki. (hajfestékként jöhet,de arclemosóként bukta) Emellett vagy ebből kifolyólag nem is éreztem igazán, hogy tisztítaná az arcom. A szemfestéket ugyan lehozta de nem éreztem tisztábbnak az arcom. Túl sok alkoholt tartalmaz, legalább is én 'egyadta alkohol-mámorban úsztam minden arctisztítás után. Nem szárított ugyan, de hogy nem hidratált az is tuti.
Az utánpótlás már rég megvan, tudjátok az Eveline micellás folyadék amiről már teszt is született.

Libero nedves törlőkendő Aloe vera kivonattal (20db)
Talán a legrosszabb, amit próbáltam mégis már második alkalommal használtam el. 'Asszem egy meggondolatlan Tesco vásárlás eredményeként ruháztam be rá, again. Mindössze 20 db volt benne, szóval nem tartott sokáig, az illat jó, a nedvesség közepes a hatékonyság átlag alatti.




Isana körömlakklemosó mandula illattal 
 A best körömlakklemosó, olcsó, kíméletes ugyanakkor hatékony. Ráadásul a nagyobb, 250ml kiszerelés is nagyon jó áron beszerezhető. Azt hiszem van acetonmentes verzió is, de nekem az nem vált be annyira.

Essence Stay natural korrekor
Jó kis termék volt, de nagyon hamar elfogyott pedig nem használtam indokolatlanul sokat. A felirat is teljesen lekopott a csomagolásról ezalatt a szűk 3 hétben. Szem alatti karikákra használtam, eredetileg a stay all day változatot szerettem volna megvenni olyan sok pozitív véleményt olvastam róla, bár ha csak annyit tud, mint ez akkor szerintem túl nagy a felhajtás körülötte.

You Might Also Like

11 hozzászólás

  1. Ez a korrektor van meg anyukámnak is, ha nála vagyok néha használgatom, tetszik ez a csavaros ecsetes megoldás, de amúgy semmi extra.
    Isana körömlakklemosót én is ki fogom próbálni, a legutóbbi Aveo kiszárította a körömágyamat, nagyon csúnyán néz ki :S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most én is az Aveo körömlakklemosót használom, de fényévekre van ettől az Isanatól. Tegyél egy próbát vele, szerintem nem fogsz csalódni benne. Ez a nagy kiszerelés 500ft körül van és sokáig elég, de próbaképp talán neked a kis kiszerelés is megteszi:)

      Törlés
  2. Nem tetszett a cseresznyés sampon? :( Pedig én úgy szeretem, a második flakonnal fogyasztok belőle. Mondjuk, lehet közbeszól, hogy a hajam egy kicsit zsírosabb az átlagnál, ezért jól jön a szárító hatása. Mindenesetre én szeretem, a brazil mangós tusfürdővel együtt!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom mi lehet velem a baj, de nagyon rosszul viselte a hajam ezt a sampont!!:)))
      Másnál is olvastam -miután én már lemondtam róla - hogy mennyire szereti és milyen jót tesz a hajának. De hát ez van, ahány ember.... Először arra gondoltam a szilikonmentességet nem viseli jól a hajam(bár én abszolút nem vagyok a szilikonmentes termékek élharcosa) de a jelenleg használt Fructis Fruity Passion samponom is szilikonmentes és imádom (és a hajam is)!!! :D

      Törlés
    2. Hát akkor mindenki használja azt, amit jól visel mindene!:) Legalább valami jó lett a hajadra, valaki még mindig keresi az igazit, mert lehet minden kikészíti a haját, fejbőrét...te még jól megúsztad! :)

      Törlés
  3. A Stay All Day korrektort nem ajánlom, alig fed, és túl híg. Legalábbis az én példányom kidobásra ítéltetett :-(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig az lett volna a következő, amit kiakartam próbálni. Te vagy az első, aki nincs elragadtatva tőle:) Mondjuk én kifejezetten szem alatti karikákra keresem az ideális korrektort. Most Bourjois Bio détox alapozó/korrektorát használom, de még nem győzött meg.

      Törlés
    2. Ha jó áron akarsz jót, vedd meg az Essence I Love Stage szemhéjalapozóját, korrektornak a legjobb! Csak vigyázz, mert három árnyalat van, AA, AB és AC :-)

      Törlés
    3. Igen, az tényleg jó!Megvolt, azóta se tudok annál jobbat. Szeretek kísérletezgetni, ezért próbálkozok mindig mással.
      Bár fogalmam sincs melyik árnyalat volt meg nekem, pár napja a te videódból értesültem róla hogy 3 árnyalat létezik:DD

      Törlés
  4. Szem alatti karikákra szerintem tökéletes a Catrice Camouflage Cream tégelyes korrektora... iszonyatosan jól fed, nagyon tudom ajánlani! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Olvastam már sok helyen pozitív véleményeket róla. Bár úgy hallottam az erős fedése miatt nem (csak) a karikák eltüntetésére jó hanem a bőrhibákat, hegeket is szépen fedi.
      Köszönöm a tippet, majd szemügyre veszem közelebbről is!:)

      Törlés

Facebook