Turi Muri 6.

június 20, 2013

Ritkábban járok, de azért járok  secondhand üzletekbe mert még mindig azt vallom hogy az aktuális divatnak vagy inkább felkapott trendnek megfelelő ruhákhoz ilyen üzletekben is hozzá lehet jutni, talán még egyedibb stílusban is. Persze azért ritka, mint a fehér holló, ha tényleg olyan ruhára bukkanunk ami igazi kincs. De azért nem lehetetlen küldetés. Néhány ruhanemű innen került az én gardróbomba is.
 Így jutottam hozzá tavaly nyáron a tökéletes hófehér (!) blézeremhez. De turkálóból beszerzett a két kedvenc kardigánom vagy az egyetlen elegáns ruha amit el tudok képzelni magamon. (az első képen őt láthatjátok)

Emellett jó minőségű alapdarabokra is nagyobb eséllyel lehet  használt ruha üzletben szerezni. Főleg a májusban szerzett turis zsákmányt mutatom, de van köztünk néhány múlt heti darab is. Ezek mind amolyan basic darabok, nem olyan különlegesek de egy jól megválasztott bizsuval feldobhatóak. Az első két ruháról találtam elfekvő képeket a gépen, így azokat  nem csak vállfán lógva mutatom.

atmosphere
Nagyon szeretem ezt a ruhát, bár leginkább csak vállfán lógva gyönyörködöm benne mert alkalom nem sok van amire felvehetném. Annyira tetszik a szabása, hogy megvarrattam más anyagból más vállrésszel.

Vízszintes csíkozású holmikat rendszerint kerülöm, de tettem egy kivételt nemrég.

River Island miniruha/tunika
Ennek a ruhának a hátulját fotóztam az izgalmasabb. Vajszínű felsőrész alul pedig kissé sztreccs anyaggal. Inkább leggings-sel hordom majd,  mert nekem ez a hossz már túl mini.

atmopshere//h&m//river island
Három teljesen átlagos vagy inkább unalmas póló de ilyenek is kellenek.
?//atmosphere
Per pillanat rossz ránézni ebben a forróságban ezekre a kardigánokra de van egy olyan érzésem hogy ezen a nyáron még jól fognak jönni. A zöld élőben sokkal élénkebb.
atmosphere
Ezek a típusú blúzok most nagyon népszerűek, láttam hasonlót a h&m, New Yorkerben is. Szintén nem most van itt az idejük lévén műszálas mindkettő. A fehér felgombolható az ujjánál és cuki aranyozott gombocskák díszítik. A bordó ujjatlan, szintén arany gombokkal és a gallérrész  hímzett.

Farmerhatású leggings egy kis csavarral. Ez inkább itthoni szerkónak szánom, főként a cipőfűzős megoldása miatt:))

You Might Also Like

6 hozzászólás

  1. A miniruha és a tunikák nagyon tetszenek! Ügyi voltál, jó dolgokra csaptál le :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. *kardigánok, akarom mondani :D Bocsi, nagyon meleg van :D

      Törlés
  2. Nagyon klasz dolgokat vettel! :) Melyik turiba szoktal jarni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Főleg Maggie's-féle turiba, egyrészt mert kevesebb a hibás ruci másrészt mert itt van egy utcára:DD De Angex üzletbe is havonta egyszer megfordulok, viszont a Háda szerintem túl drága, annyit kérnek egy felsőért (és még csak nem is különleges darab) amennyiért gondolkodás nélkül megveszek újonnan. Szóval nem értem mire ez a nagy felhajtás körülötte??!!!

      Törlés
  3. Jól tetted, hogy bevállaltad a keresztbe csíkosat, egyáltalán nem szélesít téged, sőt nagyon csinos szép vonalaid vannak! Már valamelyik outfit fotódon láttam ezt a megoldást, hogy felteszed a nagy barna övet, és annyira jól mutat azon a ruhán is, nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, aranyos vagy! <3 Ezt az övet még januárban vettem egy lagziba, pont passzolt a színe a cipőmmel nagyon jól mutatott! Még anno én is úgy láttam meg ezt a fajta övet egy csajon aki hosszabb fazonú inggel vette fel, nagyon jól nézett ki. Aztán pár hétre rá, ráleltem a Stradivariusban:)

      Törlés

Facebook