Bizsuvásár 250ft/db áron a C&A-ban

július 30, 2013

Kötelességemnek érzem - még ha így kevesebb gyönyörűség közül is tudok majd válogatni, legalább is erre mifelénk:) - hogy tájékoztassalak benneteket hogy tegnaptól MINDEN  ÉKSZER(legalább is két csordultig teli állvány biztosan) 250ft-ba kerül a C&A üzletekben!!!! 
Akik régóta olvasnak már tudják rólam, hogy ilyenkor ha meglátok egy akciós állványt hevesebben ver a szívem, minimum 40 percet ácsorgok az ékszerek előtt és ilyenkor frissítem a meglévő kollekciót kábé ezer darabbal:)
Az akció vonatkozik a nyakláncokra is, ami durván jó hisz manapság hol kapni 250ft-ért  például egy vastagabb láncot?! Ezenkívül fülbevalók, karkötők, bokaláncok, gyűrűk minden ami a magamfajta, már-már beteges bizsufüggőknek csak kellhet:D
Ha tehetitek nézzetek körül most még van választék bőven, én akkor jártam a csabai üzletben épp amikor az eladó matricázta őket, nem tudtam melyiket szeressem jobban.

Végül, egyenlőre 3 darabbal jöttem el, de sajnos biztos vagyok benne, hogy a héten többször is benézek majd és minimum 8-9-re tippelem azt a  mennyiséget ami az akció keretében hozzám kerül majdan:))
A tapasztalatom az, hogy nem egyszerre akciózza 250ft-ra a C&A, Orsay és az I am üzletek, sőt van hogy egyik másik helyen nem is mennek lejjebb az árak. Én csak a c&a-ról tudok nyilatkozni jelenleg, a többiben mostanában nem jártam.
A sok duma után mutatom miket szereztem tegnap: 




Egyenlőre ezeket vettem, de ne féltsetek biztosan lesz több is!:DD
Szép napot!

You Might Also Like

11 hozzászólás

  1. A képen az utolsó nyaklánc nagyon tetszik O.O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ebből 4 darab volt az állványon tetszett, de gondoltam vannak ennél szebbek is. Mire visszamentem újra szemügyre venni már csak ez az egy volt, szóval másnak is bejött!:) Megbeszéltem magammal hogy csak 2 veszek, hát...az önkontrollt még gyakorolnom kell!:DD

      Törlés
  2. király a tollas füli :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi!Régen nem tetszettek, most viszont ez a 4. tollas fülim. Ebben azt tetszik. hogy majdnem vállig ér.

      Törlés
  3. Tegnap voltam a kaposvári C&A-ban, nálunk még minden 800 vagy 550 ft.. :( de majd jövő héten visszanézek :)

    VálaszTörlés
  4. a tollas füli és a nyaklánc! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. I am üzlet az hol van? Pesten csak? Én nem ismerem azt az üzletet! Köszi a választ! szép napot!

      Törlés
    2. I am üzlet nem csak Pesten van, én a szegedi üzletbe szoktam járni.
      Mellesleg ma láttam, hogy az Orsay üzletekben is elindult a 250-es akció:)

      Törlés
  5. Hú, szépségesek! Én holnap megyek, remélem nem fosztották le teljesen:)

    VálaszTörlés
  6. A miskolci C&A még csak félig volt lefosztva, mondjuk nyakláncokból már csak egy két darab volt, de azok meg nem voltak szépek. Fülbevaló meg gyűrű terén még rengeteg volt a választék. Szerintem még vissza fogok menni, annyi klassz darab van! :D

    A tollas fülbevalót én is szerettem volna, de nem volt, szóval nélküle jöttem haza! :/ A gyűrűd meg hasonlít a fülbevalómra. Mintha egy kollekcióból valóak lennének! :)


    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hamar lefosztották nálunk is, mert másnap beszaladtam és már alig-alig volt miből válogatni. A tolla fülin vacilláltam, de a semlegese színe miatt szinte mindenhez passzol!!!

      Törlés

Facebook