FOTD │ Színkavalkád

július 09, 2013

Múlt héten elememben voltam és úgy adódott hogy többször is erőt vettem magamon és színes(ebb) szemsminket viseltem. Annyi háttér infót tudnotok kell, hogy a múlt héten kezdetét vette az életem egy új szakasza, új kihívások, új közösség, új arcok. Talán az első benyomás kedvéért vagy a pozitív hozzáállás miatt próbálkoztam meg a vidámabb sminkkel, ezeket hoztam most megmutatni. Annyi biztos, hogy magamon még mindig  a barna-arany és hasonló természetes árnyalatok tetszenek, de örökön örökké azért mégse lehet ugyanazt viselni:)

Egy nap kivételével az egész heti sminkemet felvonultatom - a megkönnyebbüléstől, hogy vége a hétnek a pénteki arcomról nem készültek képek:) Tudom, annak ellenére hogy minden klappol most körülöttem és jól alakulnak a dolgok kevés - mondhatni nulla - a mosolygós képek száma. Nézzétek el, de a teliszáj, vigyorgós képek még kevésbé előnyösek, lásd a júniusi összefoglaló végén:D


 

Hétfő: Itt még a biztonság kedvéért a barna-fekete kombinációt választottam.




Kedd: Felmérve a terepet, úgy éreztem bevállalható egy élénkebb, nyáriasabb szín. (A fülbevaló utóbb változott, a kép a  készülődés fázisában készült)



Szerda: Hét közepére már elég bátor lettem, ezért a  hangsúlyos oliva zöldet spékeltem egy lightos tusvonallal és egy élénkebb rúzzsal.


Csütörtök: A hét leggyengébbre sikerült alkotása. Itt is hagyjátok figyelmen kívül a nyakláncot, mert később leesett ám nekem is, hogy ez bizony így too much!!! Okkersárga alap és egy aranyló barna összeházasításából született smink, de ezt így asszem utoljára viseltem.


You Might Also Like

1 hozzászólás

Facebook