Nyertem :-)

július 11, 2013




Július nem is kezdődhetett volna jobban, de tényleg. Több szempontból is jól alakult a hét, az egyik nagy boldogság és öröm forrása hogy múlt hét hétfőn- most először -  mellém szegődött a szerencse;nyertem a Beauty L'amour blog nyereményjátékán:)) Tudom, kissé közhely de tényleg alig akartam elhinni, ráadásul a 9. sorszámmal nyertem, ami a szerencseszámom:)) Ezúton is szeretném még egyszer megköszönni Gabicának a csomagot és a gyors postázást. Aki múlt hét hétfőn sorsolt és pénteken már meg is érkezett a nyereményem egy kedves üzenet kíséretében.
Túlzás nélkül mondhatom, hogy egytől egyig minden darabja tökéletesen személyre szabott. Mintha csak  kifejezetten az én igényeim/ízlésem szerint válogatták volna össze a tartalmát, de lássuk miről is beszélek:


Elsőnek itt van ez a nagyon szép, apró arany csillámokkal teli barna essence szemhéjpúder(51 absolutely nature) amit abszolút nekem találtak ki. Tökéletesen beépíthető a hétköznapi sminkembe, elég tartós és bár egy natúr smink alapjaként használom az apró csillámok miatt azért mégis egy kicsit extrább.



Három "körmös" ajándékot is kaptam: egy csillámos NYC lakkot arany színben (034 Light up!) amit egyenlőre még csak kisujjamon teszteltem és valószínűleg csak egy-egy ujjamat fogom csak kifesteni vele, mert ahogy az lenni szokott az ilyen típusú lakkoknál iszonyú nehéz lemosni, engem meg baromira felbosszant ha nem tudom maradéktalanul eltávolítani:) Viszont cserébe glamouros manikat tudok majd készíteni.
A másik szépség ezek az aprócska csillag alakú díszítők, őket már felavattam és jól bírták a kiképzést.
És kaptam még egy pontozót is, amiből ugyan van már egy Avonos változat, de ennek valamivel kisebb a vége, a vastag szár miatt sokkal jobban kézre áll, mint a másik.

 
Essence Stay with me szájfény (09 hottest pink) erős pink árnyalata a csomagolás alapján kicsit beijesztett, de kár volt pánikolni mert egyáltalán nem olyan brutál a színe:) 
Utoljára hagytam azt aminek a legjobban örültem és aminek a legnagyobb hasznát veszem ez pedig a pirosítóecset, amire nagy szükségem volt. Rendeltem ugyan nemrég ebayről jó áron,  egy elég  jó ecsetkészletet,  / itt írtam róla/ de pirosító,- és púderecset kimaradt a készletből és az eddig használt lassan bemondja az unalmast, szóval jókor jött az utánpótlás.

You Might Also Like

2 hozzászólás

  1. Annyira örülök, hogy tetszik minden :) Használd őket egészséggel! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindegyikért, egytől-egyig odavagyok!Köszi:)

      Törlés

Facebook