Kedvencek │2013 Nyár

szeptember 05, 2013

Augusztus=nyár. Nálam legalább is, ezért az e havi kedvences bejegyzés egyben a nyáron beszerzett és sűrűn használt termékek rövidke bemutatása is. Régen teszteltem már, pedig 'tesztelhetnékem' van nagyon, csak nincs termékem hozzá. Gondoltam az újdonsült Camouflage korrektorra, de azt már jó páran ellőtték előttem, sok újat nem tudnék írni....Majdcsak kiötlök valamit!

Mivel nyári kedvencek, ezért három csoportra bontottam a termékeket: kiegészítők, testápolás és sminktermékek. Jó pár termékről írtam már részletesebben, ezeket a termék nevére kattintva visszaolvashatjátok.
A nyár folyamán mondhatni megszállott ebay-vásárlóvá avanzsáltam, az első képen látható ékszerek közül három ebayről származik és a kis karkötőt leszámítva - ami picit más milyen, mint amilyenek képről gondotlam - mindegyikkel totál elégedett vagyok és pontosan azt kaptam amit vártam. A többit a Six'-es leárazásokon vásároltam. Az idei nyár kevésbé szólt a nyakláncokról inkább gyűrűket hordtam, be is táraztam belőlük.


 

Nagy melegben a  testápoló krémek, olajok szóba se jöhetnek mert ha hajlataimba kenem azonnal viszketek, kaparom, csípem, marom magam, olyan gyönyörű karmolás és egyéb foltok lesznek a lábszáramon a hajlatokban, hogy csak na. Egyetlen önbarnítós testápoló került a kedvencek közé a Balea-tól,  ezt is inkább augusztus végén használtam intenzíven hogy a lakodalomra legyen valami színem (ha már strandra nem jutottam el) Tavaly vettem és már el is felejtettem mennyire jó cucc: két nap alatt olyan színem lett, mint ha kétszer 10 percre befeküdtem volna a szoliba. Persze amilyen gyorsan jön, olyan gyorsan le is kopik és nagyon óvatosan kell használni. Ellenkező esetben vicces lehet a végeredmény:)
A Fructis Grapfruit Tonic samponról most is csak azt tudom írni, amit a tesztben: szuper! Nem tuti, de szerintem valamennyire világosít is, a hajam egy árnyalattal világosabbnak tűnik mióta ezeket a samponokat használom.
Az Eveline Micelláris arctisztító folyadékról is írtam már, azóta a második flakonnal használom. Egyetlen baj vele, hogy gyorsan fogy. Szerintem jó ideig lecövekelek ennél az arctisztítónál. 
Gliss Kur kifésülhetőséget könnyítő hajregeneráló balzsamot is sokadszorra vásárolom újra, legfőképp az illata miatt és mert olyan selymesen puha lesz tőle a hajam. A hajmosást követő első-második nap szoktam "felfrissíteni" vele a hajam. Lassan üres a flakon, szívem szerint újravenném de annyi balzsam és spray sorakozik a fürdőszoba polcon hogy egyenlőre hagyom.
Avon méhviaszos bőrápolót (nálam kizárólag ajakápolóként funkcionál) tavasz óta használom, rúzs alá és sokkal szebb és tartósabb a végeredmény. Kíváncsi leszek mit kezd majd télen a kicserepesedett, száraz ajkaimmal. 
Garnier Minerals deo-ról áradozni ugyan nem tudok, de az illata nagyon kellemes, a csomagolása meg egy az egybe levett a lábamról. Átlagos dezodor, mondjuk nem hagy nyomott a ruhán ami nagyon is pozitív!
Vademecum OxyWhite fluoridos  fogkrém antibakteriális szájvízzel. Hangzatos név, de csodát azért nem vártam tőle (és nem is kaptam). Mégis szerettem és biztosan újraveszem. A praktikus csomagolás itt is közrejátszik abban, hogy kedvencek közé válogattam. Utálom ugyanis feltekergetni és préselgetni a tubusos változatot.


Augusztusban már nem volt olyan rekkenő a hőség, így a bb krém- bronzosító- szemceruza triót bővítettem színes szemsminkekkel, rúzsokkal és hó végén a Catrice agyon magasztalt krémkorrektorával. (de egyenlőre még nem érdemelte ki a kedvenc jelző)
Az Eveline bb krémjéről, a Bourjois korrektorról és a NYC rúzsról is írtam korábban,  a véleményem mindről ugyanaz mint akkor. 
Amiért mostanában nagyon odavagyok az a Manhattan Göndörítő szempillaspirál, ami durván göndörít de tényleg (!) Annyira, hogy az eddigi best Max Factor spirálomat is letaszította a trónról. Akár milyen meleg is volt, a NYC mozaikpúdert minden nap használtam kontúrozásra, erre a célra nagyon bevált. 
Színes szemhéjfestékeket magamhoz képest sokat használtam, a Catrice Petrol keeps me runing, De persze a természetes barna árnyalatok se maradtak el: a NYC quattro-t és a Gabicától nyert Essence monója  (Absolutly nature) volt a legnépszerűbb és a NYX barna szemceruza, amit hol tusként vittem fel, hol pedig a vízvonalamat húztam ki vele.


You Might Also Like

5 hozzászólás

  1. Oh de örülök, hogy az Essence monó is bekerült a kedvenceid közé :)
    Nemsokára én is készítek nyári kedvences posztot, de egy csomó mindennel le vagyok maradva :S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szeretem ezt a színt!Olyan jól passzol a natúr vonalhoz amiket viselek, de közben van egy minimális csillogása.

      Törlés
  2. Én mindig úgy megszívom az önbarnítós testápolókkal, akárhogy is trükközök :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Párszor én is pórul jártam már velük, de gyors megoldásnak - mert idén csak néhányszor voltam szoliban, strandon meg egyáltalán nem - megteszi. Ez a Balea-s változat kifejezetten hajlamos a besárgulásra ha vastagon kenjük. Legutóbb például múlt hétfőn kezdtem kenegetni magam minden este vékonyan és péntekre már egész tűrhető színem lett :))

      Törlés
  3. húhaa gyönyörű nyaklánc,karkötő gyűrű!!

    VálaszTörlés

Facebook