Aprócska Haul #2.

október 01, 2013


Gyorsan hozom egy régebbi,  kifejezetten drogériás vásárlásomról készült összefoglalót mert azóta már vannak újabb szerzemények; ruhák, csizmák és a hétvégén beszereztem A bőrdzsekit is. A közeljövőben tehát még egy haul bejegyzéssel készülők és hát mindjárt itt a Glamour weekend is és mivel tavasszal egyetlen hajfestéken és spirálon kívül a kuponokat a család többi tagja használta fel most revansot veszek és én szórom majd kicsit a pénzt :DD

Kezdem jobbról a legkevésbé szépségápoláshoz köthető terméktől:) az F1 autóillatosítótól. Sosem hallott illatkombinációval:  vanília-lime de nem rossz. A másik választható illat az "új autóillat" lett volna ami számomra óriási kérdőjel??!! Az ára 499ft.
Garnier Fructis Citrus Detox sampon mivel a citrusos változatokat nyáron nagyon csíptem, írtam is róla tesztet így készpénznek vettem hogy ez is ugyanolyan jó lesz.... tévedtem. Kifejezetten korpa és annak visszatérése ellen, enyhe gyümölcsös illat (de nem citrus) valamennyit ugyan segített a problémámon ami az én hatalmas nagy hülyeségem miatt van. Nevezetesen hogy hiába jöttek be a hűvös idők  néhány hete lusta voltam megszárítani a hajam hajmosás után és ennek meglett az eredménye. 60%-os siker azért így is elkönyvelhető de a Head&Shoulders samponok nyomába se ér, bánom hogy megint elcsábultam az ismeretlen felé. Az ára 600ft körüli.
Vademecum WhiteBooster fogkrém antibakteriális szájvízzel, a második tubus/flakon (nem tudom mi erre a csomagolásra a megfelelő szó?) habár szikrázóan hófehér fogakat nem látok a tükörben, ez a kék változat sokkal mentolosabb emiatt tovább tart a friss lehelet is. A beszerzése rafinált, mert a Rossmann, DM üzletekben teljes áron 5-600ft-ot is elkérnek érte, míg az Euro-s boltban 380-ért kapható. 
Az Eveline Micelláris arctisztítójáról is ömlengtem már hosszasan egy korábbi bejegyzésben, így róla csak annyit hogy ez a harmadik flakon és még mindig odáig vagyok érte. Az ára 899ft.
Utoljára maradtak a nedvestörlőkendők amiből bevásároltam rendesen. Elsőnek a Rossmannban vásároltam, ha jól emlékszem 299ft-ért  30db-os babydream nevűt de még fel sem bontottam. Pár napra rá felfedeztem a Lidl új termékei  közt a frotto frissítőkendőit, azóta teljesen rá vagyok kattanva. Három illatban kapható, narancs, fresh és kamilla. Első körben a kamilla és fresh illatban vettem meg, de így utólag a fresh nem volt jó választás. Kábé, mint a wc illatosító :) de az illattól eltekintve nagyon is hatékony. Kellően nedves, 15db-ot kapni 99ft-ért, nagyon praktikus, táskába dobós kivitel, a kamillás változat engem "lekenyerezett" . Nem tartalmaz ez sem alkoholt, a kamilla illat engem megnyugtat. Nagyon hasznos tömegközlekedésen főleg most, hogy mindenki köhög-prüszköl körülöttem. ..

Ennyi lettem volna mára. A héten  - mivel most koppant, hogy vége a szeptembernek - még biztosan jövök egy havi összefoglalóval vagy egy kedvences bejegyzéssel.


Nektek melyik sampon vált be korpásodás ellen?
Nálam a Head&Shoulders termékcsalád a favorit ilyen problémára.

You Might Also Like

9 hozzászólás

  1. A frissítő kendőket csekkolni fogom. Én a Müllerben vettem 155 Ft-ért almaillatút :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Almaillat, az is jó!! A kamillást ajánlom figyelmedbe, a fresh viszont, hát.... nem annyira fresh!:) A narancsost nem próbáltam de ha elfogynak a mostaniak majd kipróbálom azt is. Hirtelen megszaporodtak a nedves törlőkendők a fiókban.

      Törlés
    2. OK, a Fresh változatot kerülni fogom :-D

      Törlés
  2. Szia!

    Én a Rossmann saját márkás gyerekeknek való (kézre-arcra) törlőkendőjét vettem meg, 20db van benne és 300Ft alatt van az ára, egyszer azt hiszem 225-ért vettem meg, máskor már nem emlékszem, de nincs 300Ft. Finom dinnye illata van és nedves a kendő, szerintem mindent leszed (egyszer valami péksütitől zsíros vagy olajos lett a kezem, azt is leszedte). Az összetevői se gázosak. Liliputz a márka. Bár 20 db van benne, nem olyan nagy a tasak a kendők pedig nem nagyon kicsik, pont jók.

    Üdv.:

    Viki

    VálaszTörlés
  3. Én a Garnier Ultra Duox revitalizáló samponját (5 növényt tartalmaz és zöld színű), illetve a Balea Oil Repair samponokat haszálom felváltva, de úgy érzem, hogy a Balea segített a korpa ellen.A Head&Shoulders mentolost sampont és az óceánosat is nagyon szeretem. Most pedig beszereztem még a Baleas coffeinest.
    A Vademecum fogkrém nekem nagy kedvenc :D:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Garnier Ultra Duox családdal már tettem egy próbát - bár nem emlékszem milyen színű volt - de nem aratott nagy sikert nálam. Ellenben a Head&Shoulders-ben még sosem csalódtam, ezért is "verem a fejem a falba" hogy miért nem azt vettem inkább az újdonság helyett?!

      Törlés
  4. Szia!
    Én is pont most vettem ilyen törlőkendőket a Lidl-ben :) Nem bontottam még ki, 3 kamillásat és egy fresh-t.. mintha megéreztem volna. Ott egyébként sárgadinnye illatú is volt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dinnyéset nem láttam, csak narancsosat de olyan is van azt is kipróbálom :)

      Törlés
  5. A Lidl-ből már én is beszereztem ezt a kis frotto nedves törlőkendőt. Még nem használtam, mert még van a suliban wc papír :D És sajnálom is elhasználni olyan kis cuki. Én általában kézfertőtlenítőt használok tömegközlekedés után, ha nem tudok kezet mosni.

    VálaszTörlés

Facebook