Kedvencek │ Szeptember

október 10, 2013




Az őszhöz tökéletesen passzoló színeket felvonultató Sleek Original paletta volt az első amiről egyből tudtam hogy a soron következő kedvencek bejegyzés szereplője lesz. A felső sor zöldjei, a lila és az alsó pezsgő színeket egyaránt használtam jó néhány sminkhez,  kivételesen a múlt hónapban nem csak barnát használtam.
Catrice Camouflage krémkorrektor (020)  is kedvenc lett, de kinél nem?! Szem alatti karikákra vettem de arra vált be a legkevésbé viszont a piros foltokat jól elfedi és egy fél napig tart is.
NYC  Sweet splash ajakfény stift Csalódás volt, korall árnyalatra számítottam de ehelyett  csak fényt kölcsönöz, szinte alig színezi az ajkakat és gyorsan is fogy, de szeptemberben rengeteget használtam.

NYC mozaikpúder (724) már az előző kedvencek posztban is szerepelt mert mióta megvettem csak ezt használom a kerek arcformám ellensúlyozására. Tényleg mindennap használom, van hogy csak alapozót, szemcerkát és ezt viselem.
Lovely  körömlakk (Nr.387) még a régi időkből,  'fincsi' csokibarna árnyalat.
Frotto kamilla illatú törlőkendő a múlt hónapban találtam rá a Lidl-ben és rögtön bele is szerettem. Kellően nedves, kis helyen elfér és isteni kamilla illatot áraszt. 15db 99ft-ért, jutányos.
Parfümmintákra is rákattantam már jó ideje, szeptemberben  az Ultra Sexy és a Little Gold Dress illatok voltak soron. Sajnos nem túl tartós egyik sem, pár óráig tart csupán.
Az Avon bőrápoló balzsama is volt már nem egyszer hasonló bejegyzésben,  most meg pláne része a mindennapi rutinnak mert a szeptemberi hideg  totálisan kiszárította a bőröm és az ajkaimat. Rúzs alá tökéletes alap.

Essence Make up to match alapozó, bár az 'alapozó' kifejezést ez esetben kissé erősnek érzem. Inkább egy színezett hidratáló vagy még az sem. Mikor először kipróbáltam az első gondolatom az volt; plusz egy termék ami a fiók mélyén végzi de nem így lett. Abszolút nem fed, valamelyest egységesíti a bőrfelszínt viszont selymes érzés a bőrön, nem ül bele a ráncokba és nincs maszk hatás. Télre kizárt hogy jó lehet, de addigra el is fogy.
Elidel , a szárazság okozta gyulladásokra jelent gyógyírt ez a bőrdoki által felírt kenőcs. Nagy hasznát veszem és mert nem szteroid tartalmú - mint a korábban használt - bátran kenem napjában többször is.
Végezetül három bizsu a sor végén, mindhárom ebay szerzemény a nyárról. Az őszi outfitekhez jól kombinálható leveles nyaklánc és a fehér gyöngyös karkötők.

You Might Also Like

2 hozzászólás

  1. A Sleek paletta kívánságlistás nálam :) az ékszerek nagyon szépek :)

    VálaszTörlés
  2. De szép ez a Sleek paletta!
    Én most a Vintage Romance palettának örülök, de már nézegetem, hogy melyik lesz a következő "áldozat" :-)
    Ezt az Essence alapozót én is szeretem, pont azért, mert nem annyira alapozó és az az egységes bőrszín, amit ezzel kapok, nekem bőven elég - de sajna nekem is nemsokára elfogy és akkor mást kell keresnem

    VálaszTörlés

Facebook