Karácsonyi ajándékaim (2013)

december 29, 2013



Sok szépséget kaptam karácsonyra a többsége olyan amit megmutathatok itt a blogon is, a vasalódeszka, szekrényrendszerező és egyéb, a blog témájához nem illő ajándékok most kimaradnak. Hozzátartozik azért az igazsághoz, hogy egy két meglepetésen kívül mindent én kértem vagy választottam ki. Nálunk ez mindig így megy, inkább megkérdezzük egymást mit szeretnénk kapni mint sem hogy valami haszontalannal lepjük meg egymást.  
Minden évben ezt mondjuk, aztán mégis becsúszik néhány meglepi csomagocska a fa alá :) 
Idén ilyen volt a Mexx Woman  parfüm páromtól vagy a tesómtól kapott ékszerek, főleg mert öcsinek olyan ékszert sikerült rendelnie  amit én is kinéztem már magamnak...


 
 Anyutól a kiszemelt szegecses táskát kaptam, kivételesen most egy kis alakú táskát választottam magamnak. Sűrűn járok autóval és ilyenkor feleslegesek a hatalmas batyuk.
Nagy meglepi volt önmagában az is hogy anyu tudja melyik a kedvenc parfümöm az meg pláne  meglepett hogy ezt pont most, hogy kifogyott az előző üveg kaptam meg. Megvette majd félve attól, hogy nem ez az a Christina parfüm amit szeretek megmutatta hogy ha mégse ez lenne még kitudja cserélni :)

 
 Az ékszereket tesómtól kaptam, a hatalmas kék függő merész darab még nekem is de hát ismer a családom, tudják hogy minél nagyobb és extrább annál inkább nekem való:) A csomagolt, köves fülbevaló az amit kinéztem magamnak, azt hiszem Raminál láttam először. Nagyon szép élőben is csak úgy mint az interneten.
A baglyos ötlet nem tudom honnan jöhetett, de imádom! Kimaradtam a bagoly-őrületből annak idején, de ez a bagoly annyira cuki hogy lehet rajtam is úrrá lesz előbb-utóbb.




 Mamától egy övet (amit sikerült lehagyni a képről) és ezeket a Lovely szépségeket kaptam. Természetesen segítettem összeállítani a csomagot :) Egy, a lakkal készült manikűrt már mutattam is nektek itt de a szuper matt szájfény a legjobb az összes közül, várható egy tesztecske is róla.





Párom szüleitől többek közt ezt a kis beauty-csomagot kaptam: kézkrémmel, illatszerrel és Boulevard szemhéjpúderrel. Ezzel a smink márkával  még nem találkoztam, a színei tetszenek az első benyomások se rosszak. Kissé porzik ugyan, de nem vészes.


 

Páromtól is parfümöt kaptam és hogy háziasszonyi mivoltomat is megajándékozza  még egy  nagyon tuti vasalót is :) Eddig azzal mentettem ki magam a  rendszeres vasalás alól hogy nincs egy normális vasalóm és a vasalódeszkám is egy agyonhasznált féloldalas darab. Hát most mindkettőt megkaptam szóval nincs mese ha ritkábban jelentkeznék a blogon mint szoktam akkor tudjátok hogy vasalok a  dupla gőzös, csudijó vasalómmal :D:D

You Might Also Like

2 hozzászólás

  1. Mi is mindig megkérdezzük egymást, hogy ki mit szeretne :) Meg én mindig figyelek arra hátha valamelyik családtagom elejti, hogy mire vágyik. Jó ajándékokat kaptál, és nekem is ez a Christina parfüm a kedvencem.

    VálaszTörlés

Facebook