Üresjárat #8.

december 30, 2013


Babonás vagyok legalább is ami  a szilveszteri/új évi hiedelmeket illeti ezért összeszedtem minden üres flakont a lakásban hogy az év utolsó elfogytak bejegyzése elkészülhessen és ne kelljen "átvinni" az új évbe, ne álljanak a mosógép tetején halomban a 2013-ban  elhasznált termékek még jövőre is.
Így most jöjjön rengeteg kiürült termék pár szóban összefoglalva újravenném e vagy  inkább meghagyom másoknak.



Head&Shoulders korpásodás elleni sampon menthollal 400ml Kipróbáltam más alternatívát is korpásodás ellen de kétségtelen hogy a Head&Shoulders család verhetetlen e téren. A citrus fresh változatot jobban szeretem egy picit de a problémán ez is sokat segít. Kétségbeesett kitérő után biztosan újravásárolom.

Eveline Hydra Expert Hypoallergen  Micelláris folyadék 200ml A rendszeres olvasók már torkig lehetnek ezzel a termékkel mert szinte minden elfogytak bejegyzésben szerepel. De ha egyszer ennyire jó!!?? Az egyetlen gond vele, hogy baromi gyorsan fogy! Teszt róla itt.

Alverde sült alma illatú testvaj 50ml A karácsonyi limitált kiadású hármas csomagból a vanília-fahéj kombináción kívül mindet elhasználtam alig 1 hónap alatt, az említett is csak azért maradt ki a sorból mert elajándékoztam. Szerettem használni, hosszan tartó mennyei illata volt nem ragadt és hamar beszívódott mégse venném újra, valahogy pont elég volt ennyi belőle. A testvajakról bővebben egy korábbi bejegyzésemben olvashatsz!

Fa Natural & Fresh jázmin és kókuszvíz tusfürdő 250ml Kellemes kókuszillat ami hamar elillant, az állaga is túl híg volt (legalább is az eddig megszokott krémes állagú tusfürdőimhez képest) Ugyanezt a változatot nem venném újra, de egy krémesebb barackosból már betáraztam.

Garnier Mineral InvisiCool 48 izzadásgátló deo 50ml A legnagyobb bosszúságot a csomagolás okozott, pedig emlékszem pont azért vettem le őt a polcról mert tetszett a design. A kialakítása miatt fejjel lefelé tudtam tárolni, így viszont - főleg az utolsó hetekben - folyt összevissza. A márka maradt, de visszatértem a bevált Fresh változathoz.

Isana mandulaillatú körömlakklemosó 250ml Újra,újra és újra!! Ennél jobb és kíméletesebb lakklemosóval még nem volt dolgom. Pénztárcabarát, nem annyira fujtós az illata és kevésbé szárít mint az általam próbált Müller és Dm márkái. Már újravettem és még fogom is...





Max Factor Masterpiece Max szempillaspirál 5,3ml (fekete) Legalább 2 éve kaptam páromtól karácsonyi csomag részeként. Mini kiszerelés ellenére nagyon sokáig elég volt, kisebb kihagyásokkal de rendszeresen használtam. Mostanában vesztett az állagából és a teljesítmény is  kezdett gyengülni habár szerintem még lenne benne de inkább érzékeny búcsút vettünk egymástól. A róla készült tesztet és hogy hogy mutat a szempillákon megnézheted egy korábbi bejegyzésemben itt

NYX szemceruza (818 dark brown) Szerettem, mert a sok szemöldökceruza közül amit eddig próbáltam ez passzolt leginkább a szemöldökömhöz. Nem volt se túl puha se kőkemény, pont eltalálták...  Nagyon sajnálom, hogy elfogyott és hogy ritkán jutok Müller közelébe, ha lesz olyan szerencsém még egyszer rátalálok valahol újra fogom vásárolni.


Essence Nail art színvédő alapozólakk Már nem kapható, pedig felvásárolnék belőle egy rakattal. Nem bizonyított de mint ha tovább bírták volna a lakkok ha ezt használtam bázisnak és a körmeim se színeződtek el a sok festéstől. Újravenném, ha lehetne az fix. 

Balea olajos hajregeneráló balzsam argánolajjal  extrán igénybevett és száraz hajra
200ml Semmi, de tényleg semmi hatását nem éreztem se jót se rosszat pedig az argánolajról olyan sok jót hallani. Ezért is vásároltam meg bár a Balea balzsamokkal nincsenek jó tapasztalataim. Volt hogy kevesebbet és volt hogy szó szerint rengeteget kentem a hajamra de semmi. Még csak el sem nehezítette, nem zsírosodott hamarabb és puhább sem lett a hajam. Egy időre végeztem a Balea balzsamjaival.

Babylove E-vitaminos babaolaj 50ml Lábfürdőhöz használtam ez a pici kiszerelés fél évig is elég volt. Tavasszal amikor jobban előtérbe kerül nálam a lábápolás újravásárolom majd.

today  Tej&Méz krémtusfürdő 300ml  A Penny Market nyereményjátékán nyertem egy samponnal egyetemben. Magamtól nem vásároltam volna és ezután se fogom. Krémszerű állag és kellemes illat de semmi több. Nem szárít viszont nem is hidratál. 

Alverde csokis áfonyás testvaj 50ml Fentebb már írtam róla.

babydream nedves törlőkendő érzékeny bőrre (30db) A nedves törlőkendők nekem mind egy formák, ez is pont ugyanolyan mint a többi. Átlagos, ennél többet ha megfeszülők se  tudok róla írni. Kellően nedves, strapabíró és nincs erős illata. 

Christina Aguilera Christina eau de parfum 15ml Tavaly karácsonyra kaptam, eddig bírta. Nagy becsben tartott parfüm, azt hiszem ez az én illatom. Azt mondják előbb utóbb mindenki megtalálja a saját illatát, én már 3 éve megtaláltam az enyémet. Idén karácsonykor is ezt kaptam csak 30ml kiszerelésben :)

You Might Also Like

0 hozzászólás

Facebook