Kedvencek │November '14

december 09, 2013

Kicsit elszaladt velem a ló vagy így Mikulás után  inkább a rénszarvas :) A múlt  hónapban rengeteg termékre aggathattam  volna a "kedvenc" jelzőt annyi minden a szívemhez nőtt, de leredukáltam a sort így végül 7  terméket  sikerült beválogatni  a múlt havi kedvencek közé. Újdonságok és rég nem használt termékek is helyet kaptak a csoportképen, a többség szerepelt is már  valamilyen formában a blogon úgy hogy jöjjenek a termékek és a linkek!




1. Max Factor Facefinity All day Flawless 3 in1 alapozóval szemben elég vegyes érzéseim vannak/voltak valahogy többet-jobbat vártam. A Maybelline Affinitone hab,-és folyékony állagú alapozókat leszámítva ez az első komolyabb alapozóm talán ezért is túlzóak az elvárásaim vele szemben. Most barátkozunk, ezért a hónapban kivétel nélkül minden reggel őt használtam, alapozáshoz nem szeretek ecsetet használni mert kevésbé eldolgozható. Ezt viszont képtelen vagyok kézzel eloszlatni így muszáj voltam ecsetet ragadni. Még nem tökéletes, de alakul....
 2. Alverde sült almás testvaj a hónap legeslegjobb terméke, lassan el is fogy :( A karácsonyi kiadású trió közül a legfincsibb, krémes, mennyei és gyorsan beszívódik. Kell ennél több?
 3. Catrice  négyes szemhéjpúder paletta 030 OMG I want That!  barna és világos színe  novemberben abszolút beépült a napi rutinba. A világos árnyalat a gyengébb minőség ellenére valamilyen krémes alappal - esetemben a Catrice krémkorrektorral - egész tartós. Maga a paletta nem a legnagyobb kedvenc de a barna árnyalatát nagyon jól kihasználható.
 4. A Manhattan 65K bogyó színű körömlakkját legalább három manikűrhöz  kentem fel novemberben, ami esetemben hatalmas dolog. Két manikűrt mutattam is itt a blogon, de többször is festegettem vele. Ez az egyetlen Manhattan lakkom, a tartóssága nem kiemelkedő de a különleges árnyalat mindenért kárpótol.
 5. Christina Aguilera parfümjei verhetetlenek, igaz - mint az "igazi" parfümöknek - az áruk is kissé borsos de esküszöm megéri mert annyival tartósabbak!! Nem ez az a kedvenc Aguilera illatom de novemberben ezt, a Red Skin nevezetűt  fújkáltam magamra leggyakrabban.
 6. Ebelin ecset novemberi újdonság de már az első használatnál belopta magát a szívembe. Csak azt sajnálom, hogy szemre való ecsetek (ezt leszámítva) nemigen kaphatóak.
7. Ilcsi szépítő füvek közül meséltem, hogy megkaptam a csipkebogyó habkrémet hónap elején, ha nem is minden este , de 2-3 naponta kenegetem az arcom éjszakánként.  Ami fura, hogy a habállag ellenére kifejezetten nehéz krém van hogy reggelre sem szívódik be teljesen. Nem látok különösebb javulást vagy érzem hidratáltabbnak az arcbőröm de szerintem ez az a fajta krém ami hosszabb távon fejti ki jótékony hatását, úgy hogy várok:)




You Might Also Like

2 hozzászólás

  1. Hát igen, a krémes alap sokat tud dobni a gyengébb szemfestékeken is. Nálam is kedvencek lettek most páran, amiket régebben már kiszavaztam :-)

    VálaszTörlés
  2. Nekem krémes alapként a Camouflage nagyon bevált, többször használom így mint korrektorként.

    VálaszTörlés

Facebook