Képmix I November

december 03, 2013


November kivételesen lassan telt pedig rengeteg minden történt velem. A x-mas feeling már itt van a levegőben, lassan  talán engem is utolér. Érdekesség, hogy életemben először már novemberben megvettem a karácsonyi ajándékokat valahogy minden szembejött amit kigondoltam akkor meg minek halogassam.?! Egyedül anyu ajándékával vagyok még lemaradva, ötlet már van csak sehol sem találok megfelelőt.  Nagy boldogság volt ebben a hónapban, hogy a nemrég olvasott könyv írójának, Zacher doki Mindennapi függőségek című előadását élőben meghallgathattam. Nagyon bírom a doki kötetlen, laza stílusát ami a televízión keresztül a könyvén át árad belőle, épp ilyen volt élőben is vagy mégse....sokkal jobb!!! Hetedik hónapban járó várandós barátnőm is hazalátogatott, így életemben először volt alkalmam érezni egy pocaklakó rúgkapálását a külvilág felé. Picit félelmetes de szívmelengető érzés! 
Rászántam magam és mostantól Instagramon is megtalálhattok, biztos az újdonság varázsa de tökre élvezem az egyenlőre napi szintű taggeléseket :) Novemberben tele voltunk családi ünnepekkel is. Szóval én már lazán, stresszmentesen készülők a Karácsonyra legalább is ami  az eszeveszett vásárlást illeti arra biztosan nem görcsölök rá persze itt egy újabb vizsgaidőszak amit egyébként se könnyű összeegyeztetni a mindennapokkal de decemberben különösen rosszul élem ezt a tanulós időszakot.
Ennyi szövegelés elég is, mutatom mindezt képekben:




Függöny mustra/ Bizsuállvány
Őszi kompozíció/ Teaválogatás 
Hétvégi menük



Noname lakk bevetésen/ Előzetes a sminkkollekciós bejegyzésből
Januárban érkező csöppségnek/ Kedvenc kiegészítők 

Ajándék a rég nem látott barátosnéknak../és egy kis nyeremény Nekem:)
Tankönyvek unaloműzésképp:( / Smink pihenésképp


Főterünk/ Kutty magasból
Szeged nagy Á/ Instaprofil mostantól


Sok kicsi én
 




Korizni menet /Évfordulós meglepik és smink













You Might Also Like

4 hozzászólás

  1. Szia :)

    A posztot olvasva, én is már beszereztem szinte minden ajándékot, már csak a csomagolásra várnak :D ami idén kicsit megnehezíti a dolgom, vagyis az én dolgomat nehezítettem meg, mert nem ám egyszerű csomagolást akarok, hanem olyat, hogy natúr papírra festek fekete táblafestékkel egy kis négyzetet és arra fehér tollal írni mindenféle szépet és jót :)

    Zacher Úr előadásán én is voltam, a 10000 éves toxikológiain :) hát érdemes volt végig ülni azt a 2,5 órát :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Gabriella!
      Imádok ajándékot csomagolni, főleg mióta beszereztem egy ragasztópisztolyt ami azért nagyban megkönnyíti a procetúrát:) Általában van itthon potpourrim (hiába a potpourri a gyengém) sokszor azzal (is) díszítem a csomagolást.
      Jól hangzik a táblafestékes ötlet is, nem jártam utána de nem azért táblafesték hogy aztán krétával lehessen írni rá? A toll helyett még egyedibb ajándék lenne...

      Törlés
  2. Én utáááloook ajándékot csomagolni. :D

    Nagyon jó képek egyébként. :)

    VálaszTörlés

Facebook