Alverde kiárusítás

január 05, 2014




Lassan több mint egy hét is eltelt azóta, hogy beszereztem  a most következő két Alverde sminket a dm-ből de semmi gond! Még nincs veszve semmi, a kiárusítás azóta is tart: Alverde, Manhattan és She termékek utolsó darabjai tudjátok jutányos áron beszerezni. 
Bár nagy mázlistának kell lenni hogy egy még érintetlen példányt foghassunk ki, azért nem lehetetlen. 
Kiárusított darabok közt vannak, szájfények (Manhattan), szempillaspirálok,  rúzsok (S-he), körömágybőr puhító (Alverde), körömlakkok (Manhattan), bőrtökéletesítők és pirosítók is. (Alverde)




Az én kíváncsiságomat két dolog keltette fel, mindkettő Alverde; egy volumennövelő ezüstös szempillaspirál és egy krémes pirosító. Mindkét termék 300ft körül lehetett. Annyi bizonyos hogy jelen állapotukban több pénzt nem is érnek (!) A pirosító még úgy ahogy használható, de a spirál vásárlást már bánom. Egy korábbi Alverde pirosítóm miatt - ami mellesleg pozitív csalódás volt - érdekelt hogy teljesít egy krémes állagú társa és mivel a színe sem annyira erős  "élesben" mint a képeken ezért megvettem.  Építve nagyon üde hatást kelt és nem is kopik le napvégére sem. Egyszóval ennyi pénzt bőven megért.


 Nem úgy a szempillaspirál amire így utólag még a 300ft-ot is sajnálom. Enyhén beszáradt tubus fogadott mert én okos csak itthon bontottam ki. Tettem vele egy próbát, de nem sok látszik belőle a szempillákon, csomósodik és csak egy két pillán látszik belőle valami ha látszik egyáltalán, mondanom se kell hogy a dúsítás is elmarad.



Összegezve nem csináltam túl jó vásárt, de ezzel a  krémes pirosítóval legalább háromra bővítettem a pirosító készletem, ez is valami:) Talán megéri szétnézni a kiárusítót termékek között, a spirálokat viszont kerüljétek vagy legalább is csekkoljátok vásárlás előtt ne úgy mint én!




You Might Also Like

5 hozzászólás

  1. Sosem volt még Alverde termékem, nem is nagyon vonzanak őszintén bevallom :| Általában mindig az akciós kosarat keresem először, amikor bemegyek egy DM-be, és sokszor csalódottan távozok, ugyanis nincs ilyen... Én már most a szortimentfrissítések előtti nagy essence és catrice leárazásokat várom :D :D :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Catrice leárazásokat már én is nagyon várom! Sajnos az itteni Rossmannban nincs Catrice állvány és az Essence állvány is szegényes de jövő héten megyek Szegedre talán addigra beindul a SALE!!! :D

      Törlés
  2. Szemcseppből pár csepp a spirálba és rendbe jön szerintem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg? Erről még nem is hallottam. Köszönöm a tippet, ki fogom próbálni!

      Törlés
  3. Sajnos én már rájöttem, hogy olcsó húsnak híg a leve. Inkább legyen kevesebb kozemtikumom (főleg a dekorkozmetikumokra gondolok), mint számtalan használhatatlan. Mondtad, hogy három pirosítód van így már. Inkább legközelebb próbáld ki a Bourjois-t nagyon nagyon szépek, minőségiek és teljesen korrekt áron vannak, de egy örök élet kb. :)

    VálaszTörlés

Facebook