FOTD│ Fekete tusvonal

január 03, 2014


Múlt hónapban tőlem szokatlan módon sokszor csak egy tusvonal jellemezte a napi sminket. Ilyesmik mint a képen; egy halvány árnyalat a szemhéjamra mélyítve valami sötétebb színnel, spirál  és ennyi! Tényleg 5 perces smink, előre láthatólag most hogy megkaptam az első kontaktlencséimet az első hetekben ilyen sminkeket készítek majd. 
Egyrészt mert a felhelyezés - pontosabban míg kitalálom melyik a helyes oldala a lencsének:) - időigényes procetúra reggelenként, így sminkelésre még kevesebb idő jut majd mint eddig. Másrészt mert elővigyázatosságból a por állagú termékeket a szemem körül most egy kicsit hanyagolom így marad az egyszerű tus. A számra (ami a terméklistáról lemaradt) a Catrice  Precision ajakkontúr ceruzát használtam nagyon diszkréten épp hogy csak színt adjak neki aztán pedig a Lovely kollagénes dúsító szájfényét.


FELHASZNÁLT TERMÉKEK:

Max Factor Whipped Creme alapozóminta (50 Natural) 
Catrice Camouflage krémkorrektor (20 Light Beige) 
NYC Color Wheel mozaikpúder (724A All over Bronze Glow)
NYC szemceruza (922 Dark Brown)
Max Factor Colour Perfection szemhéjpúder (430 Shooting Star)
Rimmel Extra Super Lash szempillapirál (101 Black)
She  khol kajal szemceruza (001 fekete)
Lovely Maxi Lips tengeri kollagénes szájfény (?)
Catrice Precision ajakkontúr ceruza ( 060 Verry Berry)



You Might Also Like

3 hozzászólás

  1. Tetszik ez a fajta smink :) Viszont ha óvatosan viszed fel, akkor használhatsz por állagú dolgot is, de nem száll a szemedbe ha nem tul porolósakat használsz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyenlőre még annyira új ez a kontaktlencse-téma (tegnap kaptam) hogy attól is parázok ha véletlenül megdörzsölöm a szemem :)
      Gondolom majd elmúlik egyébként azért lehet mert szerencsére egyáltalán nem érzem a lencsét és elfeledkezem arról hogy bent van. A tusvonal rövid távú megoldás, annyira szeretek színes szemsminkeket hordani hogy nagyon rosszul esne ha ezután nem festhetném magam kedvemre :D

      Törlés
  2. Nagyon tetszik a sminked, amúgy elég sokszor én is ilyen minimálba lépek ki az utcára:)

    VálaszTörlés

Facebook