Évindító drogériás haul

január 15, 2014

 


A mostani leárazások engem nem hatnak meg, semmi ínyemre valót nem láttam legutóbb a szegedi Árkádban se. Persze a szokásos Six és I am árzuhanásban nagyon is érdekelt vagyok de a ruhaüzletek állítólagos hatalmas leárazásait én sehol se láttam. Nálam az nem akció, hogy a már két évvel ezelőtt leárazott - megjegyzem akkor 290ft-ért vásárolt - áttetsző anyagú blúzt most megpróbálják a maga szuper akciós 2990ft-os árával rásózni a népre vagy hogy az októberben még 5990ft-ért árult blézert amire most az van ráírva hogy eredetileg 9990ft az ára most igazán jutányos 7990ft-ért megvehetem, mert az a hülyének is megéri. 





Na ennyit rólam meg a leárazásokhoz fűződő viszonyomról! Ettől függetlenül az Essence és Catrice kiárusítást én is várom és bizsu fronton is bevetésre készülők de addig is megmutatom azokat drogériás szerzeményeket amikre már az új évben csaptam le.

Kezdeném a legnagyobb becsben tartott újdonsággal a háttérben ami ezúttal nemcsak dekorációként szolgál a szépséges Phalaenopsis amit igyekszek majd a legnagyobb odafigyeléssel gondozni. Még sosem volt orchideám de tudom róla hogy nagyon kényes a klímára, remélem tetszeni fog neki az itthoni légkör.

 Három sampont is beszereztem szinte egyszerre: a Nivea Long Repair regeneráló sampont csak mert akciós volt és ha jól emlékszem Nivea sampont még sosem próbáltam, Krémmánián jókat olvasni róla.  Egy Head&Shoulders citrus fresh sampont mert korpásodás ellen ennél jobbat még nem találtak fel (két mosás és már el is tűnt a korpa)  és a Babydream babasampont elsősorban ecsetmosáshoz másrészt meg folyékony szappan alternatívájaként kontaktlencse felhelyezés miatt vettem, mert a sima szappantól baromira könnyezik a szemem.
Himalaya terméket se próbáltam még, itt volt hát az idő hogy beszerezzem a népszerű bőrápoló krémet egy szappan társaságában, nem tudom mit kezdek majd a szappannal jó pár éve nem használok rendes szappant.  Herbal Garden szemkörnyékápoló krémet shea vajjal és szemvidítófű kivonattal az árukapcsolásnak mint marketingstratégiának köszönhetem, mely illatanyagmentes és  természetes  hatóanyagok tisztaságát és minőségét megőrző eljárással készült. Drogériában én nem találkoztam még a márkával, lehetséges hogy később válik elérhetővé. Használom-használom de sok hasznát egyenlőre nem érzem....

A dm-ben beszereztem a Max Factor új, hab állagú alapozójából vagy három mintát az elmúlt hetekben. Tesztelgetem serényen, de még nem győzött meg. A beharangozóban  száraz bőrűeknek is ajánlották....szerintem száraz bőrre habállag nem megoldás úgy hogy a Max Factor eme újdonsága biztosan kimarad a gyűjteményemből.
Lassan eljön az ideje a következő hajfestésnek, mivel eddig hab állagú festékeket használtam most viszont csak  hagyományos állagú festékből találtam olyan árnyalatot amit elképzeltem magamnak így muszáj voltam beszerezni egy ecsetet. A legolcsóbb Lora nagyon is jó lesz, főleg ha nem lesz bombasztikusan jó a végeredmény mert akkor visszatérek a jól bevált Perfect Mousse habállagúhoz. És ha már Lora szükségem volt műkörömragasztóra az újrahasznosított szegecsek rögzítéséhez hogy miről is beszélek azt hamarosan úgy is meglátjátok.

You Might Also Like

3 hozzászólás

  1. Klassz dolgokat vettél. :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép dolgokat vettél :) És persze szombaton irány a Rossmann, lehet én is a szegedi Árkádban kezdek majd :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az Árkádban ma már a Müllerben voltak 350ft-os Essence termékek, épp akkor címkézte az eladó de elég szegényes a felhozatal. Azt hittem több terméket leáraznak, csak egy bb krémet hoztam el pedig még minden akciósból volt bőven
      Dm-be meg semmi nincs!!! Harmadik dm-ben járok és vagy leárazás nincs vagy Essence állvány :S

      Törlés

Facebook