JOTD #2. és a 100happydays kihívás

február 15, 2014

Emlékeztek még, pár hete egy új sorozattal bővült a repertoár; a napi outfit/smink/haj bejegyzések mintájára, hűen az ékszerekhez fűződő kapcsolatomhoz (és a blog nevéhez is) az aktuális kedvenc ékszereimet mutatom meg egy-egy napról. Az első  ilyen bejegyzést itt leshetitek meg.
A mostani annyiban különleges, hogy ezzel a képpel egyúttal csatlakoztam a 100happydays kihíváshoz is. A "kihívás" szó annyira nem tetszik ebben az esetben mert hát 'nehogymár kihívás legyen boldognak lenni??!! A kezdeményezés lényege, hogy találjunk minden napban valamit/bármit ami egy kicsit is jobb kedvre derít, boldoggá tesz legyen az bármilyen apróság is: egy finom étel vagy  tárgy ami boldoggá tesz,  egy film, akármi és ezt osszuk meg a mindenkivel valamelyik  közösségi platformon. 
Szóval a napi kedvenc ékszer nálam egyben a 100happydays 1. napja is amit én a jövőben  Instagramon osztok meg. A mai nap apró boldogsága hogy reggel felavattam a héten szerzett icipici szegecses fülbevalómat  ami jól ellensúlyozza  az egyik legkedvesebb statement nyakláncomat.  Így együtt pedig különösen jól mutatnak! :)

 Amennyibe nektek is tetszik ez a kezdeményezés és van kedvetek és kitartásotok megtalálni (és dokumentálni) az elkövetkezendő 100 nap  örömforrásait olvassátok el a  részleteket itt
és csatlakozzatok Ti is!



Ne feledjétek a  szerdáig tartó nyereményjátékot sem! Még van pár napotok jelentkezni az oldalsávban.
 

You Might Also Like

0 hozzászólás

Facebook