Aprócska Haul #4.

március 14, 2014



 Még mindig "nbm" heteket élek, 
amikor is nincs elgyengülős, "csakeztazegyetmegveszemésmássemmit" vásárolgatás.
 Szigorú NO'SHOPPING-projekt ez, ahol nincs helye efféle kifogásoknak. Már csak pár nap van hátra, ezt már fél lábon is....  De ez nem azt jelenti, hogy a hetekkel ezelőtt  vásárolt apróságokat nem mutatom meg, mint például most ezt a hármat.
Egyik sem túl nagy vagy különleges de mindháromban van valami szívet melengető.


Itt van mindjárt az Avon "új" illata a Femme aminek az illatáért megőrülök, de tényleg. Be kell valljam nem teljesen ilyenre emlékeztem a katalógus illatosított oldaláról, de így is nagyon tetszik. Rengeteg parfümöm van -  karácsonyra kapott parfümhegyek sorakoznak a polcon - ezért sem éreztem késztetést hogy a teljes kiszerelésű változatra lecsapjak. Ezzel a mintával is elvagyok viszonylag sokáig.


Az utolsó darabok közt fedeztem fel ezt az ígéretesnek tűnő Essence szemhéjpúdert igazán tavaszias fűzöld színben, ahogy a képen is láthatjátok igazán élénk, üde szín. Sajnos élesben már nem ilyen élénk, vasárnap megmutatom sminkben is.
Az igazán nagy kedvenc azonban ez a aranyló barna, Longlasting szemceruza lett szintén az Essence-től. Krémes és kellően puha, nem csak tusvonalat de akár bázisként is megállja a helyét.



Nektek meg van ezek közül valamelyik?



You Might Also Like

6 hozzászólás

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Véletlenül a "törlés" gombra nyomtam mikor olvastam a kommentedet és sehogy se tudom meg nem történté tenni, ne haragudj! De hogy a kérdésedre is válaszoljak, igen lesz smink!:)

      Törlés
  2. Az a zöld szemhéjpúder nagyon szép! :-)

    VálaszTörlés
  3. Mindhárom termék nagyon tetszik :) Én is Nobuymonth-ot tartok, nehezebb, mint gondoltam volna! Kitartás neked is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, de már nagyon a végén járok ezt már fél lábon is.... :D Kitartást!!

      Törlés
  4. Az a zöld szemfesték valami eszméletlen! Sminket! Sminket! :-) (ha már kikerült, akkor elnézést, mert 6 nap után most pótolom az olvasási elmaradásomat, időrendi sorrendben :-))

    VálaszTörlés

Facebook