Inspiráció I Hello Tavasz!

március 05, 2014




Éljen a Tavasz! Végre, végre! Hamarosan jöhetnek a kiskabátok, körömcipellők a színes-mintás kendők és a szépséges színekben pompázó tulipánok. Mert a legjobb dolog ebben  az évszakban a gyönyörű virágok! Hoztam  tavaszi beköszönésképp néhány, remélhetőleg Titeket is inspiráló képet smink, haj, outfit, körmös és dekor témákban.



Az első tavaszi ihletésű manikűröm elég jól sikerült >>váll veregetés>> hasonlít a középsőhöz, csak ez azért profi munka és a kövekkel még  elegánsabb is.  Azt csicsergik a madarak, hogy  2014 tavaszán a lilás árnyalatok kerülnek előtérbe,úgy hogy előkeresem a lila lakkjaimat.




Nálam most az egyszerű tusvonalak vannak terítéken, tavaszi sminknek is színes tust tudok elképzelni magamnak,  de igazán ízléses és még épp nem sok - akár hétköznapra sem - az első zöldes korall szemsmink.



Három teljesen különböző frizkó, mindháromban van valami ami nekem kell! Az első képről a hajszín, a második frizura tupírozását. A harmadik haj pedig a kesze-kusza bohémsága miatt tetszik nagyon.



Az első összeállítás áll hozzám a legközelebb, a táska a cipő, a kardigán annyira feldobja a legegyszerűbb farmer-póló variációt is. A türkizzöld, sárga árnyalatok és a farmer kabát is szinte kötelező darab ilyenkor.




És a virágok... a tulipánok a gyengéim. Hétvégén csekkoltam, hogy mamám kertjében hamarosan rengeteg tulipán lesz, alig várom. Valami ezekhez hasonló kombinációt biztosan készítek majd belőlük.  A konyhaablakban már sorakozik egy két színes virág kaspóban és ültettem is az ablakba pár szál jácintot,  de a java még csak eztán jön!



Az ajtódíszeket is nagyon kedvelem, élővirágból  készült dísz,  egy panellakás bejárati ajtajára nem való, a negyedik és ötödik változatot viszont magamnak is szívesen elkészíteném.


Képek forrása: Pinterest

You Might Also Like

1 hozzászólás

  1. Ha tavasz, akkor tulipán minden mennyiségeben, nálam is. Imádom ! :)

    VálaszTörlés

Facebook