OOTD - 03.21.

március 24, 2014




Ezer éve volt outfit bejegyzés a blogon, sajnos a lehetőségeim elég szűkösek a ruháim fotózásához és valójában nem is öltözködöm annyira érdekesen hogy azt mutogatni kellene. Jellemzően az ehhez hasonló alapdarabokat párosítom figyelemfelkeltő  kiegészítőkkel sokszor élénk színekre fektetve a hangsúlyt.  A pénteki ruhámat a sárga köré szerveztem és barna kiegészítőkkel kombináltam. Nem sűrűn hordom ezt a felsőt, most is csak azért mertem felvenni mert a méhek még nem elég aktívak ahhoz hogy megtaláljanak és körbezsongjanak :)

  

Az ékszerek fából készültek és annak ellenére hogy nem egy szett része, eléggé passzolnak egymáshoz. Mellé a legutóbbi ékszer leárazásról szerzett masnis gyűrű. A szegecses táskát karácsonyra kaptam és azóta - ha nem egy halom papírral kell rohangálni - csak ezt hordom. Csak a legszükségesebbek férnek el benne, de valamiért mégis a szívemhez nőtt. 



A cipőmről pénteken már mutattam képeket, aznap volt felavatva. Olyan jól mutat a szűk jeggings-sel kombinálva, sajna a talpa elég csúszós fajta szóval a szupermarketbe csak bevásárlókocsi biztonságában mernék besasszézni.



Jeggings - F&F
Felső - Centrum Áruház Szeged
Cipő - piac
Táska - kínai
Ékszerek - I am


U.i.: Nem hiszitek el, de tegnap (miután megszerkesztettem ezt a bejegyzést és ugye megírtam hogy nem jellemzőek a méhecskék) virágszedés közben "összefutottam" eggyel pedig nem is voltam sárgában. Nem volt kellemes találkozás, egyszerre "nyúltunk" a virágért és én jártam pórul. Rendesen belém eresztette a fullánkját, egy jó időre el is vette a kedvem a virágszedéstől!!! :D

   

You Might Also Like

0 hozzászólás

Facebook