Sóvárgások│Glamour napok '14

április 09, 2014


Nem tervezek nagy ámokfutást hétvégére (még a Glamour-t se vettem meg, remélem azért még találok az újságosnál) de néhány dolgot ennek ellenére már felírtam a képzeletbeli kívánságlistámra.  A lista nagyobb részét múlt héten már ki is pipáltam. Részben, mert leszűrve az őszi G-shopping láz  kínálatából valószínűleg most is cseppet  túlárazott lesz a kínálat. Olyan ruhák kerülnek majd csilliárdokba amiket előző héten (és gyanítom a hétvégét követően is) jóval szerényebb áron megszerezhetünk. Értem én hogy ez a busness, nincs is ezzel a baj!

A lényeg a lényeg, az én reális kívánságlistámon - aminek remélhetőleg minden darabját sikerül levadászni -  5+2 termék szerepel és ha nem nem botlok valami szuper akcióba akkor valószínűleg tartani is tudom magam ehhez a szűkre szabott listához. 5 "must have" dolog, mert létszükséglet és már hetek óta halasztgatom mert nem találom a megfelelőt, mert sajnáltam rá a pénzt, ilyenek. A +2 annyit tesz; ennyi elcsábulást engedek magamnak ha valami olyat látnék ami nem volt betervezve, nincs is rá igazán szükségem, amolyan luxus kategória. (és itt most nem árkategóriára gondolok:)

Legjobban átmeneti kabátra hajtok - mivel a korábbi posztban említett farmerkabátot azóta se lelem - vagy egy igényesebb mellényre, mert jobb híján most abban flangálok ami nem mai darab de a szükség nagy úr :) Szóval egy kabát kellene, de hogy honnan azt nem tudom.  Vászoncipőre is szükséges, mert annak amit most halásztam elő a szekrényből a sok mosásba kissé megrogyott a talpa az f&f-nél láttam néhány ígéretes darabot. És  már ott járok engedve a hetek óta tartó csábításnak lehet haza jön velem az a gyönyörűséges táska amire semmi szükség, 1000+1 táskám van, de szép és ami ennyire szép annak nehéz ellenállni.

Glamour kívánságlista 1.


 A Glamour kuponok közül engem mindig a drogériás kuponok hoznak lázba, azok közül is inkább a dekorkozmetikumok. Max Factor, Alverde, Loreal, ilyenek.  Aminek mindenképp haza kell jönnie velem pénteken a Müllerből, dm-ből az a Catrice szemöldökformázója, egy Max Factor vagy Maybelline fekete smokey szemceruza.   ( a szemöldökformázókról írt gondolataim majd csak pénteken kerülnek ki, de szerintem ez a márka lesz a befutó)

Napok óta keresem a Viki márciusi kedvencei közt  látott  Balea arcpermetet, ma végre megtaláltam de úgy voltam vele majd együtt a többivel azt is beszerzem. Sosem próbáltam még ilyesmit, szkeptikus vagyok az ehhez hasonló Vichy és egyéb márkák termálvizes permeteivel szemben és kíváncsi is.   Nem nagy tétel, de ma lusta voltam beállni a sorba csak emiatt de mindenképp ki fogom próbálni.


Glamour kívánságlista 2.


Egy giga-mega átmérőjű körkefe is nagyon kellene, hónapok óta várólistás darab mert amelyik igazán nagy és szerintem  megfelelne a célnak -  ahhoz a hajformázási technikához ami ahhoz kellene hogy a hajam jól tartson és ne lapuljon a fejemre a hajszárítást követő két órában - az baromi drága 5-6000ft, ennyit én biztos nem adok érte.

Általában G-napokon tárazok be a hajfestékből is, amilyen ritkán festem az évi két Glamour kuponnal rendszerint meg is van az egész évi festékmennyiség. Szívesen kipróbálnék valamit ezúttal a Loreal háza tájáról, de ha nem találok megfelelő árnyalatot maradok a jól bevált Perfect Mousse habállagúnál.
A képen egy púderecset is szerepel, de drogériás szinten nem hiszem hogy találnék annyira jót mint amilyen készletet kinéztem magamnak eBay-en, de azért megnézem majd a Müller kínálatát.




Ezek lennének a tavaszi Glamour listám darabjai, nagy reményeket nem fűzők ehhez az egészhez. Nem hiszem, hogy hatalmas összegeket spórolnék a kuponokkal csak az nyugtat hogy ezek 90% valóban szükség van, régóta tervezem megvenni őket és a  múlt havi nbm-nak köszönhetően van is spórolt pénzem eféle hóbortokra ráadásul nem is horribilis tételekről van szó.
Majd látjuk hogy alakul, az eltervezetthez képest mik landolnak a kosaramba a hétvégén. Ez a poszt a  tervekről szólt, a szerzeményekről szólóval a jövő héten érkezem.

Ti hogy álltok a listával és úgy egyáltalán a Glamour napokkal? :)

You Might Also Like

6 hozzászólás

  1. Én megyek, és várom már. Nincs konkrét listám, mert nem volt rá időm, de fejben van 1-2 dolog, amit tuti megveszek. A Hölgyvilágban meg meg egy másik újságban is vannak kuponok, es olcsóbbak jóval mint a Glamour :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából arra hajaztam, hogy a Kiskegyedet megvegyem a héten mert a Glamour újság nem igazán az én világom, ráadásul csak 200ft-ért megszereztem a kuponokat :)
      Azóta látom te is elkészítetted a kívánságlistád!:D

      Törlés
  2. Pár dolgot már kinéztem, Maxi szoknyát és cipőt, táskát a H&M-ből, cicanadrágokat, basic pólókat a Tally-ból, egy bézert a Mango-ból, New Yorkerből fehérneműket.
    Meg leginkább sminkcuccokat. :) Maybelline szempillaspirál, zselés tus, CT-k. Astor ajakbalzsam. Alverde szempillaszérum. Rossmann kuponnal Essence lakkok, Lovely paletta.
    hajfestékeket is szeretnék, egy Nivea arckrémet, a Müllerből meg pár NYX dolgot mert újra kapható ott a márka. :)

    Ha jó púderecsetet akarsz, akkor nézd meg Essence ecsetét, az nagyon szuper és puha. És fel tudod rá használni a 25%-os Rossmann kupont. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi a tippet, megnézem majd az Essence ecsetet. Mit tud ez az Alverde szempillaszérum, láttam a te listádban is és másnál is? Az NYX márka csábít engem is, de nem vagyok képbe milyen a kínálat majd holnap azt is szemügyre veszem.

      Törlés
  3. Nagy körkefét inkább vegyél ilyen vegyes boltokban, én az enyémet kb. 1000 Ft-ért vettem. :) Vagy : ázsia center

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt hiszem emlékszem a tiedre valamelyik videódból, valami olyasmit szeretnék én is. Nézegettem már ilyen százforintos boltokban is, de egyik se akkora amekkorát én szeretnék. Muszáj lesz kompromisszumot kötnöm vagy drágábbat vagy kisebbet veszek mint szeretnék :) Köszönöm a tippet!

      Törlés

Facebook