TESZT │ Essence Blush stick 02 bronze babe

augusztus 20, 2014


Ma egy kérésnek eleget téve az Essence pirosító stick-ről lesz szó. Nem voltak nagy elvárásaim, sőt mivel már  a boltban feltűnt hogy telis-tele van aranyló mikrocsillámokkal félve is raktam a kosaramba de annyira kíváncsi voltam rá hogy elhoztam.
 Nyár ide vagy oda én akkor sem szeretem a csillámokat az arcomon. Ha jól emlékszem csak ez a bronz árnyalat kerül 350ft-ba (bár megesküdni nem mernék rá) de maga a termék 3 árnyalatban (volt) kapható: két pirosító és ez a bronze babe árnyalat.


Külcsín: 4g termék és igaz hogy csak néhány alkalommal használtam még  már most tudom hogy hamar ki fog fogyni.  Egyrészt mert gyakran fogom használni, másrészt mert alkalmanként viszonylag nagy mennyiségre van szükség a látványos kontúr megrajzolásához.
A csomagolás maga minden szempontból praktikus: 'táskábadobós', helytakarékos és a stift-es kiszerelés miatt a felvitel is gyerekjáték. Én amolyan kontúrként használom - mert a csillámok szerencsére egyáltalán nem feltűnőek benne - a halánték-arccsont-áll területekre igazán könnyű felvinni. Egyenlőre masszívan tart a kitekerhető adagoló pedig többen is panaszkodtak hogy már az néhány használat után kiesett a helyéről és utána nehezebb vele dolgozni.


Illat/állag/hatékonyság: A krémes textúrának köszönhetően akár kézzel is jól eldolgozható de én szeretem inkább ecsettel dolgozni igaz így sokkal több marad az ecseten mint az arcomon de nekem az jobban kézre áll. 
Az illata - ha ez mérvadó ebben az esetben - leginkább sütire emlékeztet. Kis mennyiségben szinte észrevehetetlen, ezért én inkább többször kis mennyiségben viszem el egyenlőre, míg kitapasztalom. Sajnos gyorsan kopik fixálás nélkül egészen biztosan nem bír többet 1,5 óránál  egyértelműen hátránnyal indul a pirosítózselék vagy tinták levakarhatatlan tartósságához képest. Zsíros bőrről pláne nyáron még hamarabb eltűnhet mert kissé zsíros érzetet hagy maga után.  Narancsos tónusú barnás árnyalat, kézfejen próbálva rengeteg arany mikrocsillámmal amiből én arcon egyet sem látok vagy csak éppenhogy. Nem is értem?!
Észrevettem hogy "csupasz" bőrön jobban tapad mint bb krém felett pedig próbáltam púder alatt és felett is, de hogy sem tudtam tartósabbá tenni.

 

Ár-érték: Annak ellenére, hogy pozitív csalódás ez a termék egészen biztos vagyok benne hogy teljes áron nem venném meg, mert túl sok kell belőle és ehhez képest rendkívül gyorsan eltűnik. Akciósan  még csak-csak megéri tenni vele egy próbát , kora ősszel még úgy is elkél a bronzos barnaság de a jól bevált por állagú bronzosítók tartósságát meg sem közelíti. Ősszel-télen talán van esélye egy ilyen állagú terméknek de hőségben vagy zsíros bőrre felesleges +1 terméknek gondolom.
Szerettem volna sminkben is megmutatni de lehetetlen volt lefotózni milyen is "élőben", azért megpróbáltam képet készíteni de annyira láthatatlan hogy bármilyen szögből fotóztam semmi nem látszott belőle. 

Pontszámok:
Csomagolás: 5/4
Hatékonyság: 5/2
Ár-érték: 5/3
Összpontszám:15/9

Próbáltatok már krémes vagy zselés  pirosítókat/bronzosítókat? 
Szerintetek jobbak mint préselt társaik?



You Might Also Like

4 hozzászólás

  1. Nézegettem én is ezeket, de én a préselteket jobban szeretem, így nem vettem meg.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az én kedvenc bronzosítóm is inkább a NYC Smooth Skin bronzer marad :)

      Törlés
  2. Még sosem próbáltam krémes bronzosítót, ezért is érdekelt ez annyira. De azt hiszem maradok a préselteknél. Köszi a tesztet! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazán nincs mit, örülök ha hasznosnak találtad a bejegyzést még ha nem is tetszett meg ez a fajta krémes bronzosító! Eléggé lutri melyik krémes termékek tartósabbak a por állagúaknál ez itt például nem, legalább is nyári melegben biztosan nem :S
      Köszönöm a hozzászólást!:)




      Törlés

Facebook