Nyári (nagy) bevásárlás #3.

augusztus 11, 2014




A nyári szerzemények harmadik (és egyben legnagyobb) részével érkezem ma. Rengeteg minden landolt a kosaramban köszönhetően a nyári kiárusításoknak mégsem költöttem sokat, szerintem:)



 Essence gel nails at home primer
Essence gel nails at home lehúzható alaplakk
Essence gel nails at home lemosó
Essence gel nails at home fedőlakk
-350,-/db

A mostani Essence kiárusításból engem csak a körmös cuccok érdekeltek, azon belül is  "gel nails at home" termékcsalád. Beszereztem mindet, elkapott ugyanis a gél-láz és úgy döntöttem megpróbálkozom vele saját magam, itthon. Instagram'-on már láthattátok  előzetest a végeredményről de a bejegyzésre sem kell már sokat várni.  350ft/db áron nekem megérte kipróbálni főleg hogy nem is lett rossz a végeredmény és uv-lámpára sem kellett költenem.


                                                             SIX bizsuk (c&a) - 550,-
                                             napszemüveges nyaklánc (new yorker) - 290,-


Természetesen nem hagyhattam ki az aktuális bizsu leárazást sem, de magamhoz képest ezúttal "csak" 4 ékszert hoztam haza, nagyrészét a c&a-ból 550ft-ért, a napszemcsis nyakláncot pedig a new yorkerből 290ft-ért. Igazából egy DIY-ötlethez kell a lánc belőle egyébként nem az én stílusom de a láncért megérte.
Egyre jobban kedvelem az apró fülbevalókat ezért most se tudtam ellenállni ezeknek a cukiságoknak, nincsenek párban de én simán hordok más-más fülbevalókat.

                                                                
                                                     Yves Rocher dúsító hajformázó spray - 990,-
                                                     Yves Rocher dúsító szempillaspirál   - 4490,- 
                                                               Essence Blush stick - 350,-


Alig vártam hogy a múltkori Yves Rocher vásárláskor kapott ajándékra jogosító kuponomat felhasználhassam. Az ajándék egy dúsító szempillaspirál volt amiből én a barna árnyalatot választottam, mert még sosem volt barna spirálom (!?) De ha már ott jártam - és YR tusfürdőkkel tele fiókom - gondoltam kipróbálok valami mást is a márkától. A tusfürdőjük kifogástalan, a szempillaspirál is elfogadható de kíváncsi leszek mit tud ez a dúsító hajformázó spray.



                                                      Bernard Cornwell A vérmező - 750,-
                                                      Bernard Cornwell Shape haragja -500,-

Szeretek/szeretnék olvasni de biztosra veszem hogy nem én vagyok az egyetlen aki nem érti miért kell ennyire drágán adni a könyveket, egy-egy éppen felkapott lányregényt, Oravecz-, vagy életrajzi könyvet még megérteném de hogy egy szimpla könyvnek miért 3500ft-nál kezdődik az ára fogalmam sincs?! És még csodálkoznak hogy nincs "kedvük" az embereknek  olvasni. Tudom manapság az e-olvasók korában élünk de teljesen más a feeling amikor egy színes-szagos húsvér könyvet tartok a kezemben vagy a laptopon görgetem az egeret. Nekem legalább is ég és föld! A lényeg, hogy kihasználva az Alexandra szokásos nyár végi 50-90%-os akciót és megvettem a  Bernard Cornwell sorozat két részét is.



                                                     Maybelline Eyestudio  szemhéjpúder - kb. 400,-
                                                    Rimmel Salon Pro by Kate körömlakk  - kb. 400,-

Tesco-s vásárlás eredménye ez a két apróság, a Maybelline mono-t és egy "gyors sminket" már mutattam is,vele az előző bejegyzésben  a Rimmel Salon Pro lakkot viszont még nem de hozok róla is képeket mert most ez a kedvenc lakkom.


                                                       for your beauty körkefe - 1190,-
                                                        Isana szárazsampon -  kb. 600,-

Végére maradtak a Rossmann-ban vásárolt termékek; elsőnek egy körkefe  amire égető szükségem volt most hogy levágattam a hajam. Reménykedtem hogy sokkal látványosabb lesz a beszárítás és nem hiába sülök pecsenyére a hajszárító alatt ha ezt használom, hát nem így lett.  Bár sokkal jobban siklik a hajhosszon mint az elődje, de szuper dús frizurát ezzel sem tudok készíteni.


                                                    NYC Smooth Skin bronzosító - kb. 700,-
                                                    Astor francia manikűr alaplakk - 370,-

Eljött az idő hogy én is kipróbáljam a híres NYC bronzosítót, régóta szemeztem vele de valamiért mindig visszatettem pedig teljes áron is jó vétel legalább is a hallottak alapján. Egyébként már próbáltam és valóban, ugyan minőségbeli különbséget nem vettem észre NYC mozaikpúder vagy a pár száz forintos Butterfly (teszt) márkához képest de egyértelműen előnyére válik a tükör, a praktikus és strapabíró csomagolás.
A leárazott kosárkában találtam ezt az Astor lakkot, elnéztem mert azt gondoltam egy halvány alaplakk ehelyett egy tejfehér lakkról van szó. Mindegy valószínűleg díszítőlakknak fogom használni.



Próbáltátok ezek közül valamelyik terméket?

You Might Also Like

9 hozzászólás

  1. Épp ma reggel jutot eszembe, hogy vajon van-e még ékszerleárazás a C&A-ban - ezek szerint már volt ...
    Az Isana száraz sampont én nagyon szeretem, bevált. Az NYC bronzosítót én is a sok pozitív vélemény hatására vettem meg (amikor arról jöttek hírek, hogy megszüntetik az NYC állványokat, akkor sürgősen be kellett nekem is szereznem egyet)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még elcsípheted a bizsuleárazást, szerintem. A mostani felhozatalból kevés nekem tetsző bizsut láttam, ezért vettem csak 4-et!!!! XD

      Törlés
  2. Na azt én sem értem, hogy miért olyan drágák a könyvek, ráadásul meg sem éri megvenni őket azért, hogy egyszer elolvasnom (max pár nap) és utána áll és fogja a port.. :D inkább kikölcsönzöm vagy elolvasom a könyvesboltban, mert én sem szeretem az e-bookos dolgokat.

    http://thebeautyandglamourblog.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sok könyvet én is inkább kikölcsönzök, csak emiatt nem bővül itthon a gyűjtemény:)

      Törlés
  3. Ezek közül egyiket sem próbáltam, de azt az Essence blush sticket megnézném egy tesztben, illetve sminkben is, főleg, hogy ha jól látom ez egy bronzos változat. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Arra én is kíváncsi vagyok, megvettem de még nem próbáltam. Igen, bronzosabb változat viszont amennyire a boltban láttam apró csillámok vannak benne, kicsit félek mennyi látszik ebből "élesben"
      Szívesen készítek róla bejegyzést, hétvégén ha lesz időm letesztelem :)

      Törlés
  4. Azt a körkefét kb. 3-szor raktam be a kosaramba, de mindig meggondoltam magam, és mégse vettem meg :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira nem nagy szám. Nálam legalább is nincs látványos különbség ha ezzel vagy az régi fémsörtéjű körkefémmel próbálkozom...

      Törlés
  5. De szép színe van annak a Rimmel lakknak! :)

    VálaszTörlés

Facebook