Glamour napi (és egyéb) mohóságok

október 22, 2014


Igen,igen. A cím (sajnos) fedi a valóságot; ebben a hónapban mohó voltam ami a vásárlást illeti és bár nem költöttem vagyonokat de  mégis  "becsúszott" néhány olyan termék is amire nem volt szükségem. Elkapott a  vásárlási láz, igaz nem teljesen mert egy szuperszonikus f&f táskát a kísértés ellenére végül nem hoztam el.


Casting Cream Gloss (Spicy Chocolates) : 1699-, (-50%)
Maybelline The Falses Volume Express : 1999-, (-50%)

A megérdemelt Glamour szombatomat célirányosan és gyorsan letudtam mert pasival az oldaladon nehézkes és kimerítő vásárolgatni.... A kuponok közül végül  a Loreal hajfestékes és a Maybelline  féláras kuponokat használtam fel a dm-ben. A Rossmannban pedig  Himalaya Herbals Nim arclemosógélt, a  hidratáló bőrápolókrémet illetve  a Loreal Triple Active bőrszárazság elleni krémet vettem persze kupon nélkül mert a kasszánál kiderült hogy épp ezekre nem használhatom fel ha ezt tudom eszem ágába se lett volna arckrémet venni.

Mellesleg a dm "kuponcsere" akcióját nagyon jó ötletnek tartottam, ha lett volna a dobozban Casting Cream  kupon biztosan vettem volna még egyet mert azt minden egyes Glamour shopping alkalmával megállapítom hogy a legjobb vétel ilyenkor a hajfesték.


Himalaya Herbals Nim arclemosógél: 899-,
Himalaya Herbals Intensiv bőrápoló krém: 299-,
L'oreal Triple Active bőrszárazság elleni hidratálókrém: 1499-,




Olajzöld ing: 1995-,
Bordó f&f ing: 4890-, (-20%)
Farmering:  2595-,


A legszükségesebbek beszerzésére az f&f és Orsay kuponokat szántam. Most hogy előkerültek az őszi/téli ruháim rádöbbentem, hogy alig vannak ingeim pedig én nagyon szeretem őket. Végül csak az f&f kupont használtam fel és a képen látható bordó inget vettem meg -20%-kal illetve egy melegítőnacit  amit elfelejtettem lefotózni de ebben a bejegyzésben láthattátok rajtam.  A másik két inget kedvezmény nélkül a Cosmos-ban vettem egész jó áron.


Essence Ultra Strong körömerősítő: 745-, (-20%)
Díszítőszalag: 290-,
Könyvjelző: 180-,

A Müllerben is beváltottam a 20% kupont és megvettem az Essence Ultra Strong körömerősítőjét amiről nagyon sok jót hallottam. Már használtam párszor, ütős és büdös:) de hosszútávon szerintem jó lesz. A Glamour vásárlást ezzel le is tudtam, a KIK-ben kék díszítőszalagot a koszorúkészítéshez és egy csomag könyvjelző került a kosaramba.




NYC City (922): 299-, 
Teamécses 6db: 160-,
DIY kellékek:    290-,
Leggigns (Lidl): 1490-,


A Glamour hétvége óta is bőszen vásárolgattam; barackos teamécsest, NYC City szemhéjpúdert, hobby-boltban terméseket a diy koszorú-projektemhez. 
Azt hiszem említettem már, hogy a Lidl ruhakínálata hétről hétre jobb, az elmúlt félévben annyi mindent vettem ott és a méretezést leszámítva kifogástalan minden ruhanemű. Legutóbb egy barna leggings-et vettem de a farmerek és a hosszított fazonú felsőik is megérik az árukat. 


Balea száraz sampon:
Taft Heat Style hajlakk: 400-,
Rival de Loop sminkeltávolító korong: 130-,
Miss Sporty ET Voilá French Manikur!: 440-,
Signal Expert fogkrém: 320-,
DenkMit autóillatosító: 380-,
Pedigree kutyakeksz: 210-,
Végére hagytam az október eleji  drogériás szerzeményeket. Mindent akciósan, nagyon kedvező áron szereztem. Ezek közül indokolt csak a száraz sampon és a francia alaplakk volt de ahogy említettem is a mohóság úrrá lett rajtam és néhány felesleges apróságot is hazahoztam. Például a Taft hajlakkot amire egyáltalán nem volt szükségem lévén, hogy alig lakkozok és az aktuális got2be málnás lakkomból is alig fogyott még így inkább odaadtam anyunak.
A másik felesleges párszázas vásárlás a Rival de Loop sminkeltávolító korong volt, leárazták és nem tudtam ott hagyni. Ugyanígy a fogkrém is, de soha többet ilyet. Kutyakeksz és autóillatosító nem beauty kategória de ha már befotóztam és akciósak megmutatom hátha kedvet kaptok hozzá :D


Amire szükség volt az száraz sampon amire az utóbbi hetekben nagyon rákaptam, legalább is az Isana változatot nagyon szerettem csak sajnos hamar elfogyott. Ez a Balea változat viszont borzalmas (!) Olvastam a negatív kritikákat erről a termékről, de hogy ennyire tragikus ez sampon azt nem gondoltam volna. "Must have" termék volt még ebben a hónapban egy olyan körömlakk ami természetes színt ad egy rétegben de ha kell akkor fed is. Teljesen véletlenül esett a választásom erre a Miss Sporty ET Voila French Manikur! alaplakk


You Might Also Like

7 hozzászólás

  1. A zöld és a bordó ing extra jól néznek ki! Nekem is kellenek! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem még mindkettő beszerezhető!:) A zöld alá kell top a bordó viszont pihe-puha viselet:)

      Törlés
  2. Óóó írom a postacímet,küldheted tovább nekem a termékeket! :D
    A farmer ing valami fantasztikus! A Himalaya termékeket pedig felírtam a listámra, mindenki ódákat zeng róla.

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Most találtam a blogodra , nagyon tetszik :)
    Nagyon jó dolgokat vettél , én imádom a teamécseseket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Örülök, hogy rám találtál és hogy tetszik a blog!
      Én jobban szeretem a gyertyákat mint a mécsest ráadásul utóbb kiderült ez nem is a legjobb teamécses de az illata kárpótolt :)

      Törlés

Facebook