Kedvencek │ Szeptember '14

október 06, 2014

Új és régi termékek is kerültek a szeptemberi kedvenceim közé, a dekorkozmetikumok többségéről készültek már bejegyzések. Szeptemberben aktívkodtam ám, igyekeztem részletes teszteket hozni nektek az újonnan beszerzett termékeimről. Habár nem ezeknek van a legnagyobb nézettsége a blogon én rendületlenül írom őket remélve, hogy talán egy ember hasznát veszi!




Legnagyobb kedvenc a  Rimmel Stay Matte alapozó volt és lesz is még sokáig, olyan hihetetlen hogy egy tökéletes  alapozóra  (értsd: közepesen erős, egyenletes, precíz fedés maszk hatás nélkül) sikerült  ráadásul ajándékba kapnom. Kétség sem férhet hozzá, hogy G-kuponnal előre beruházok a következő tubusra pedig teljes áron sem vészes az ára. (1800ft)

Catrice Made to Stay  highlighter pen felülmúlta legmerészebb vágyaimat is: annyira tartós, hogy amikor eljön az esti sminklemosás ideje bizony küszködöm az eltávolításával. Brutálisan tartós kis kiemelő ez, visszafogott szaténfénye hétköznapi sminkhez is megfelel. Nálam csillagos ötösre vizsgázott.

Catrice Ultimate Shine rúzs már az előző havi kedvencek közt is helyet kapott. Igazából ezt és a Catrice ajakceruzát felváltva használtam ezt kicsivel többször mert az ajakceruza hónap végén került csak hozzám.

A változatosság kedvéért még egy Catrice termék, Defining Blush. Mostanra megtanultam, hogyan kell használni anélkül hogy túlzásba esnék vele és túl sok lenne. Óvatosan kell bánni vele, szuper pigmentált. Egy leheletnyi kell csak belőle, 4-5 óra hosszat bír ki.

A alapozóecsetről majd egy későbbi bejegyzésben lesz bővebben szó. Itt csak annyit, hogy FENOMENÁLIS! Ez és a Stay Matte alapozó együtt szuper hatékonyak!

Szánom-bánom, hogy annak idején a Maybelline MasterSmokey szemceruzáról nem készült bejegyzés. Az előző Glamour-napokon vettem féláron, igaz hogy nem rendeltetésszerűen használom de így is hozza azt amit elvárok. Füstös sminkhez nem, de hétköznapra alsó-felső vízvonalra egyaránt kitűnő.



Random kedvenceket is hoztam újításként a kedvencek közé. Egyik a hatalmas f&f pénztárcám amivel még szülinapomon leptem meg magam. Az elrendezése lehetne jobb is, de a színébe és a csatos megoldásba  azonnal beleszerettem. A tárcának köszönhetően kevesebb készpénzt hordok magamnál :)

F&F Home részlegről is van kedvencem egy nyarat idéző gyümölcsös illatgyertya képében. Két hete biztosan égetem minden este és még mindig csak a felénél járok. Nem az az "egész szobát" betöltő intenzitás de nálam igen csak hangulatvilágításként funkcionál:)

You Might Also Like

7 hozzászólás

  1. Imádom az F&F gyertyákat, most is egy vaníliás lobog :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez itt még valamilyen nyárra emlékeztető gyümölcsös illat, azelőtt málnás volt előtte meg levendulás. Árukhoz képest mindegyik intenzív illat volt és egészen tartós. A gyertyák mellett én még az f&f potpourri-ért is odáig vagyok!!!!:)

      Törlés
  2. A Maybelline szemceruzát én is nagyon szeretem. Az F&F gyertya nekem nem jött be. :D Ezért a pénzért már YC tartot is lehet venni és az az egész lakást beillatozza. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom milyet próbáltál, de ezek az üvegesek nekem még nem okoztak csalódást. Viszont volt már fémdobozos változatom is, na az közelébe se ért ennek! YC-t nem próbáltam, szerintem drága!Nekem meg főleg aki inkább hangulatvilágításnak használja a gyertyát mint illatosításra.

      Törlés
  3. Régebben bennem is felmerült néha, hogy talán annyira nem érdeklik az embereket a részletes tesztjeim, de e-mailben is kaptam kérdéseket, így megérte, szerintem Te sem hagyd abba őket! :)
    A Rimmel alapozó elgondolkodtam, de nem vagyok benne biztos, hogy jó lenne az én szárazabb bőrömre is, így valószínűleg mégsem veszem meg.
    Catrice pirosítót viszont beszerzek még egyet, mert nagyon szeretem őket én is! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Reménykedem, hogy pár emberkének már segítettek eldönteni érdemes e kipróbálni egyik másik terméket, de persze mindenkinek más elvárásai vannak és ugye mindenkinek nem lehet megfelelni :)
      Egyébként nekem is száraz bőröm van, ráadásul még érzékeny is de ez a Stay Matte nem szárít és nem emeli ki a száraz területeket, bár hozzá teszem most még nincsenek "durva" száraz foltok az orrom környékén. De majd most, hogy jön az orrfújós időszak lesz alkalma bizonyítani az alapozónak :)

      Törlés
  4. Az alapozóhoz már nincs mit hozzáfűznöm, korábban kifejtettem a véleményemet =)
    Nekem is ilyen nektarinos gyertyám van, én 290-ért vettem és nagyon szeretem.
    Az ecsetről már várom az a véleményedet ;)

    VálaszTörlés

Facebook