Kedvencek │ Október '14

november 06, 2014



Október leginkább a körömlakkokról és a krémekről szólt, nem kifejezetten arckrémekről inkább olyan mindenes krémekről. Ezenkívül korrektor, highlighter, szemöldökzselé, két ajakápoló és egy hajápolási termék is helyet kapott október leggyakrabban használt termékei közt. Lássuk!


Kencékből most nagyon sok fogy, leginkább a Himalaya Intenzív bőrápoló mint a  mindenhová kenhető krémek legjobbja illetve a  Eveline Fresh&Soft hidratálókrém amit inkább csak azért kentem hogy a végére érjek mert télre már kevésnek érzem és őszintén szólva annyira nem is a szívem csücske. Kicsit hasonlít a Nivea Makeup Starter kifejezetten smink alá szánt hidratálójára még sincs olyan jó. Ebben sokkal több parfüm van, nagyon intenzív illatú  és kevesebb alapozóval kompatibilis mint az említett Nivea. Értem ez alatt hogy néhány alapozó/bb az Eveline hidratálója alatt  hajlamos volt "megbőrösödni". Egyébként nem rossz mert nem marad utána ragacsos érzet, gyorsan beszívódik egyedül az erős illatával nem vagyok kibékülve.

A Pantene Keratinos regeneráló olaját lassan már 3 hónapja használom és ha a hajam állapotán nem is javítana nálam akkor is a kedvencek közt szerepelne az illata miatt. (igaz eddig minden Pantene termékkel így voltam) Pozitív tulajdonsága hogy még eltúlzott mennyiségben sem nehezíti vagy zsírosítja jobban a hajszálakat, persze szigorúan csak hajvégekre szánt termékről van szó. Puhítja és ami a legjobb hogy könnyen kifésülhetővé válik tőle a hajam ami miatt tőlem a legeslegnagyobb plusz pontot kapja.



A Manhattan Weak up korrektort pár hónapja szereztem be. A kezdetek kezdetén nem rajongtam érte mostanra viszont egészen megszerettem. Nagy csodákat nem művel de szerencsére hatalmas sötét karikák rám nem jellemzőek. Az enyém a a 02  árnyalat, éppen megfelel nekem a  benne lévő pigmenteknek köszönhetően valahogy frissebbnek látszik tőle a tekintetem. Sajna hamar köddé válik pedig a mennyiséggel sem szoktam fukarkodni ennek ellenére szeretem.

Essence big bright eyes ceruzát be kell még valakinek mutatni?! Használom mindenhol: szemzugban, szemhéjon, szemöldökcsonton. Imádom a krémes állagát és azt hogy órákon át a helyén marad. Azt hittem hamar a végére érek mert hegyezni azt nem egyszerű. Nyár elején vettem és kb. még csak a felénél járok.

A harmadik szemre való kedvenc októberben az Astor Seducion Code szemöldökformázó gél amit mostanáig +1 felesleges terméknek gondoltam de amikor megláttam az állványon az utolsó akciós darabot belőle úgy döntöttem teszek egy próbát. Most sem gondolom, hogy egy lakatlan szigetre magammal vinném de nem rossz az ha van, ideig-óráig fixálja és egy irányba tereli a kósza szálakat. Rengeteg terméket vesz fel a kefe de ezt leszámítva végül is nem rossz.



Fogyóban a Carmex és mivel hiánycikk a  tégelyes változat a Blistex Classic viszont pár hete akciós volt a Rossmann-ban hát tettem egy próbát és megvettem a classic kiadást. Praktikusság szempontjából egyértelműen jobb de nekem hiányzik az az bizsergés amit a Carmex használata közben érzek és amiről nem tudtam hogy ennyire fontos tényező de most hogy van összehasonlítási alapon kiderült hogy nagyon is lényeges körülmény. Nem bizonyított de én úgy érzem mintha  duzzasztaná az ajkakat amellett hogy helyrehozza az extra száraz bőrfelületeket is. A Blistex ebből a szempontból még nem tudtam tesztelni, megelőzésképp jónak bizonyult, az illata is jó szóval a neszesszerem állandó tagjává avanzsált.

A másik ajakápolóm már egy színezett változat, méghozzá az apple blueberry árnyalatot viselő NYC Appleliccious Glossy ajakbalzsam, ami egy lilás beütésű szín. Az édes alma illat az amiért egyenesen megveszek érte. Ajakírhoz képest egészen élénk színe van ami ráadásul féltartósnak is bizonyult. Nem kizárt, hogy beszerzek még más árnyalatban is.


 

Körömlakkból kettőt is beszereztem hó elején amiket aztán egész hónapban bőszen használtam és méltán kiérdemelték a helyüket. Az egyik az Essence Studio nails ultra strong nail hardener néven futó körömerősítő ami szuper hatásos, már a második használat után érezni hogy erősít. Legszívesebben minden nap kennék egy réteget belőle de mióta a formaldehid lehetséges utóhatásairól olvastam eléggé bepánikoltam.  Mindenesetre amit ígér azt 100%-ban hozza is: erősít, gátolja a lemezesedést.
A másik lakk-kedvenc a Miss Sporty Et Voilá French Manicure alaplakk amit 2 rétegben önmagában viseltem/viselek immár több hete. Két rétegben pont annyira fed, hogy egy átlagos francia alapnál többet mutasson de még éppen a natúr, egészségesen rózsás körmöket mutassa, ráadásul szuper gyorsan szárad. Többször is volt alkalmam lefekvés előtt tesztelni és láss csodát, másnap reggel nem volt ágynemű mintás a végeredmény!:)


You Might Also Like

1 hozzászólás

  1. Ezt a Manhattan korrektort megnézem magamnak, mert nagyon hasonlónak tűnik az egyik kedvenc MeMeMe darabomhoz, amiből sajnos folyton árnyalathiány van a MUP webshopjában :-)

    VálaszTörlés

Facebook