Üresjárat #12.

november 04, 2014



Szép számmal gyűjtöttem a soron következő  flakon mutogatós bejegyzés résztvevőit, legutóbb nyár elején volt ilyen poszt azóta halmozódik ez a kupac. 
Készüljetek, rengeteg termék következik rövidke értékeléssel hogy érdemes e újravásárolni őket vagy sem! Néhányról részletesebb bejegyzést is elérhettek a linkekre kattintva.




Balea almavirág illatú olajtusfürdő  
Nemrég írtam a mostanában használt tusfürdőimről amiben erről az almavirágos változatról volt szó, akit bővebben érdekel  ebben a bejegyzésben olvashat róla. Az illata elenyésző alig érezhető pedig nagyon finom illata lenne de nem igazán érezni a flakonban sem főleg nem bőrön,  szerettem az enyhén olajos {mondjuk inkább olaj szerűnek} állagát.  Nem szárította a bőröm és talán valamennyire hidratált is bár ezt egyértelműen azért nem állítom. Ugyanezt a illatot nem láttam a polcokon, de édes gránát illatban  (ha jól emlékszem) még  beszerezhető  a hagyományos Balea tusfürdőknél kicsivel drágábban. (kb. 450ft)

Isana ázsiai hajpakolás töredezett és szálkás hajra
Gyorsan fogyott mert hatalmas mennyiségekben voltam kénytelen a hajamra kenni.  Puhább lett tőle a sörényem de igazából olyan hamar a végére értem hogy nem is igazán volt időm kitapasztalni mit is tud. Jó volt, jó volt de  hiába az alacsony ára ha kétszer több mennyiséget kell a használnom belőle inkább maradok a hasonló kategóriájú Kallosnál, az legalább használ is.
 
Palmolive kamillás szappan
 A tusfürdős bejegyzésnél már említettem hogy az utóbbi pár hétben visszaszoktam a szappanokra. Több fajtát is próbára tettem már de a legnagyobb sikert a Palmolive aratta. Ez itt éppen a kamillás változat, de jelenleg már az olívabogyós változatot fogyasztom. Szeretem azt az igazi tisztaság-érzetet amit csak egy szappan tud adni mégis kíméletes és abszolút nem szárítja még az én száraz bőrömet sem. Olcsó is, jó is kell ennél több?! Már újra is vásároltam. 
Yves Rocher malajziai kókusz hab-,és tusfürdő
 A legelső YR termék volt amit próbáltam, első benyomásra nem is lett a szívem csücske a márka de adtam a márkának  még egy esélyt a Jardins du Monde tusfürdőkkel és milyen jól tettem. Ez a kókuszos változat nekem nem igazán jött be, igazából a kókuszért sem rajongók, az eladó csajszi rábeszélt a vaníliás helyett. Nem tartott sokáig a bőrömön és egyáltalán nem éreztem hogy tisztítana. Ezt biztosan nem veszem újra.

Rexona Crystal deo
A deo spray-kel úgy vagyok hogy ideig-óráig hatásosak és a legnagyobb melegben is védenek - ha nem is izzadástól - a szagok ellen aztán 4-5 hét elteltével megszokja a bőröm és onnantól semmi hatásuk. Így jártam ezzel és egy hasonló Rexona deo-val is. Az illata sem volt kiemelkedő, biztosan nem veszem újra mert most felváltva használom a Garnier krémdezodort és az Axe deo-ját és mindkettővel elégedett vagyok. Most egy ideig hanyagolom ezt a márkát.
 
Colgate MaxWhite fogkrém
 Amikor használtam úgy gondoltam átlagos fogkrém de mióta az utánpótlás Signal Expert Profession fogkrémet használom "visszasírom" a MaxWhite változatot. Számomra attól fogkrém a fogkrém hogy a használatát követő (akár) 1 órában is frissen mosott érzést ad. Itt kezdődik, a fehérítő és a többi csak ráadás. Fehérebbek ugyan nem lettek a fogaim de jóval tartósabb volt mint a mostani Signal fogpasztám. Újravenném.
babylove kamillás babasampon
A kedvenc babás márkám a dm saját márkája, a sampon illatáért egyenesen rajongók. Igazából csak ecsetmosásra használom de sokszor csak azért kimostam az ecseteket hogy érezhessem aztán rajtuk is ezt a illatot. Ennek ellenére legutóbb nem vettem újra, helyette gondoltam kipróbálom ugyanennek a márkának a szappanját ecsetmosásra. Jelentem szappan nem való erre a célra: megkeményednek az ecsetszálak  és már maga a mosás is sokkal macerásabb.  Legközelebb nem próbálkozok új dolgokkal, biztosan újraveszem.



Yves Rocher Jardins du Monde floridai grapefruit tusfürdő
Az említett tusfürdős bejegyzésben a termékcsalád zöld citromos változatáról is írtam ez a grapfruit illatú pontosan ugyanolyan. Imádni való, olyan mint ha facsart gyümölcsben fürdőznél. Minden pénzt megér, biztosan újra fogom venni. 
 
Kallos balzsam töredezett hajra 
A Kallos termékeknél sosem lehet tudni mire számíthatunk; egyik termékük olcsósága ellenére hihetetlen hatékony a másik viszont bődületes melléfogás lesz. A Placentás hajpakolásból kiindulva azt gondoltam ez az általános, töredezett hajra való változat is jó lesz a hajamra. Mondjuk rosszat nem tudok róla írni, de se illata se hatása nem igazán volt. Nem vettem újra, helyette most a keratinos balzsammal próbálkozom.
 
Mexx Energizing Woman natural spray
Karácsonyi ajándék volt, magamnak nem vettem volna meg én jobban kedvelem a nőies illatokat ez pedig inkább sportos csajszikon tudom elképzelni mint magamon:) 
Kellemes kissé citrusos illat de ha már Mexx akkor inkább a FlyHigh. 
 
Isana argán olajos hajbalzsam
A termékcsalád samponjával is használtam de együtt nem sok jó sült ki belőlük. Magában ez az argán olajos balzsam fényessé, puhává és ami a legfontosabb kifésülhetővé tette a hajam. A hajam gubancolódásra igencsak hajlamos, reggelre is képes teljesen összecsomósodni hogy a hajmosás mizériáról ne is beszéljek. Ezzel a termékkel  sokkal könnyebben ment a kifésülés és egészséges fényt is adott. Újravenném, de úgy tudom már nem gyártják.
 
Körkefe
Fél évente vagy évente, nem tudom mikor illő lecserélni a fésűnket mindenesetre  fém körkefémet lecseréltem egy  ionos sörtés kivitelre. A körkefékkel egyébként úgy vagyok hogy sosem a kellő méret van itthon: ha nagy méretben van akkor naná, hogy rövidebb a hajam és úgy érzem kisebb körmérettel többre mennék és fordítva:)


Isana  száraz sampon 
Ez volt az első száraz samponom és nagyon szerettem míg tartott, nagyot hibáztam azzal hogy nem vettem újra és helyette a fullasztó Balea-t választottam. A Rossmann sajátjával nem voltak ilyen gondok az illata is kellemes volt és kifésülés nélkül sem volt fehér foltos tőle a hajam. Gyorsan fogyott, ennyi volt csak a gond:) 
 
Elseve Volume Collagen dúsító sampon vékonyszálú tartás nélküli hajra
A samponokról szóló bejegyzésemben erről is volt szó, itt visszaolvashatjátok. Az én hajam vastag szálú szóval az én súlyos hajszálaimon nem tudott segíteni már ami a dúsítást de ennek ellenére szerettem, újravenném.
 
Clean & Clear deep action frissítő arctisztító
Az arctisztítóról íródott részletes tesztet ebben a bejegyzésben találjátok. Ajánlom figyelmetekbe, nem rajongók a márkáért de ez a csomagolású gél állagú arctisztító bevált. Mindennapos használat mellett több hónapig is bírta. Nem szárít,  nem marad utána ragacsos érzés és alkoholt sem tartalmaz pontosabban  nem érződik. 

NYC Color Wheel  mozaikpúder 724A All over Bronzer Glow
 A kedvenc bronzosítóm, mondom ezt úgy hogy az agyon hypolt NYC Smooth Skin bronzer is megvan itthon. A  mozaikpúder sokkal intenzívebb és tartósabb ráadásul természetesebb hatást is nyújtott. Csak a csomagolása volt botrányos. 

Lovely Fales Lashes műszempilla hatást keltő szempillaspirál
 Szintén karácsonyi ajándék volt de nem igazán szerettem. Nem tudok mit írni róla, elfogyott és kész.



Dontodent szájöblögető fluoriddal antibakteriális hatású
 Olcsóbb és kíméletesebb mint a Listerine szájöblögetők, az nekem már túl sok. Szinte már marja az ínyemet mégse érzem hogy sokkal tovább friss leheletet nyújtana. Biztos újravásárolom.
 
Palmolive Essential Vanilla tusfürdő
 Aveo Ananász-menta tusfürdő
Yves Rocher Jardins du Monde Brazil kávé tusfürdő
 Az alábbi három tusfürdő a már említett Tusfürdő ki mit tud bejegyzésben szerepeltek részletesen.


Himalaya Herbals mandulás szappan
 A Palmolive szappanokat követi a sorban a Himalaya Herbals mandulás szappanja, igazából mindkettőre ugyanazok a tulajdonságok jellemzőek csak az előbbi sokkal több változatban kapható ráadásul barátságosabb áron.
Wilkinson Extra Sensitive 2 pengés E-vitaminnal
Ez a legnagyobb melléfogás ebből a kupacból. Az eldobható borotvákat általában 4-5x használom (kivétel a Gillette Venus Riviera  borotvák amit akár 1,5 hónapig is használható) Ez viszont már az első alkalommal is botrányosan teljesített akarom mondani SEHOGY(!) Csak két pengés az igaz, de hogy már az első húzásnál se történik semmi az szerintem gáz. Nem ajánlom, nagyon nem.




You Might Also Like

6 hozzászólás

  1. A kávés tusin kívül egyik terméket sem próbáltam még.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Neked hogy tetszett?Én imádtam, kipróbálnám a makadámdiós változatot is de félek csalódás lenne a kávéshoz képest....

      Törlés
  2. A Rexona deokkal én is így vagyok,pont ez a termék van meg de már szerencsére a végét járja. Sajnos nekem is megunja a bőröm. Azt hiszem visszatérek a Dove uborkás stifteshez.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A végén már felváltva használtam a mostani krémdeo-val de alig vártam hogy elhasználjam. Nem mellesleg most jöttem a postáról, feladtam a csomagot! :)

      Törlés
    2. Akkor ezek szerint neked se jönnek be a Rexona deok :-s
      Köszönöm :)

      Törlés
  3. A makadámdiós YR tusfürő is isteni, szerintem nem bánnád meg, ha kipróbálnád. Hígabb kicsit, és szinte testápoló-állagú, és csodás süteményillata van. Nekem simán egy helyen áll a kávéssal, ami pedig minden idők egyik legjobb tusfürdője nálam :-) A Balea olajgyöngyös gránátalmás tusit nemrég vettem meg, remélem, nem okoz majd csalódást :-)

    VálaszTörlés

Facebook