TESZT│ Catrice Intensif ' eye szemhéjpúder (100 Glamourose)

november 01, 2014






Gyűjteményem legfrissebb tagját - és vélhetően az év hátralévő részében legtöbbet viselt szemhéjpúderét -  szeretném most közelebbről megmutatni nektek. Ő pedig nem más mint egy szaténfényű ahogy a neve is mutatja  Glamourose halvány rózsás  szemhéjszín a Catrice jóvoltából. Az  elképzelés az volt, hogy kiemelőként arccsonton, de leginkább a szemöldökcsonton veszem majd hasznát de a vártnál egy sokkal pigmentáltabb barack beütésű színt kaptam. A leárazott kosárkában találtam rá a  körömlakkal együtt  amiről talán majd máskor. November első bejegyzése szóljon most inkább a szemhéjpúderről!



 


Mostanáig kimaradtak  a márványos szemhéjszínek a repertoáromból, fenntartásaim voltak ugyanis  hogy lehetnek e olyan pigmentáltak az ehhez hasonló szatén árnyalatok mint a   hagyományos társaik például mint  a Catirce    khakizöld árnyalata. Biztos voltam benne hogy porzik és több rétegben sem látható. 
Igazából a szín sem áll túl közel hozzám, egy kezemen megtudom számolni hányszor viseltem rózsás árnyalatokat a szemhéjamon. 



Ezt a példányt viszont eltudom képzelni magamon, már több kompozíciót is megálmodtam vele! Szemhéjon is kipróbáltam már nemcsak a szemöldökcsonton  ahogy azt eredetileg terveztem. Elegáns és hétköznapi sminkhez is illik de ami a legjobban tetszik benne az a textúra:  krémes és  nem porzik és egyetlen rétegben is látványos.







De hogy ne csak áradozzak róla egy negatívuma mégiscsak van: a tartóssága lehetne jobb is, -  bár hozzá teszem mindenféle alap nélkül használom a szemhéjamon -  délre a rózsás árnyalatból alig látszik valami és csak egy kis fény marad belőle.
A színminta tökéletesen visszaadja az árnyalat barnába hajló rózsás tónusát, az utolsó képen pedig egy smink részeként az egyik kedvenc matt  Alverde mono kíséretében látjátok. Visszafogott, romantikus a sejtelmes szatén fénytől pedig elegáns lesz az összhatás.


Nektek hogy tetszik?

You Might Also Like

7 hozzászólás

  1. Nekem nagyon tetszik, hétköznapokra tökéletes visszafogott színe van. :)

    VálaszTörlés
  2. A szemöldököd azért kiszedhetnéd mielőtt befotózol egy sminket. Ez így baromi igénytelen főleg a sötét szőrrel. Kár érte pedig a szemhéjfesték nagyon szép de így teljesen elrontotta az összképet a borosta.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vettem, máskor jobban figyelek majd rá, köszi hogy írtál!
      Szerintem nincs ezzel gond, de a névtelen kritikusokért mindent! :P

      Törlés
  3. Hát ez tényleg csodaszép *.*

    VálaszTörlés

Facebook