Mazsolázzunk az Essence 2015 tavaszi/nyári szortimentjéből!

február 19, 2015


Nincs is jobb mint szortiment frissítés előtt  lelkifurdalás nélkül csemegézni a kifutó termékek közt. Vagy mégis?! A basic sminkcuccok kivételével a különlegesebb trendkiadások vagy a komfortzónámtól igencsak távol álló sminktermékeket én inkább  (élénk szemhéjszín, erős rúzs, ajakceruza, ötvenkettedik szempillaspirál) a "kifutó termékek" időszakában szoktam beszerezni. Most is rajta vagyok az ügyön ahogy azt az előző haul bejegyzésben láttátok is :) 
 A kifutó termékek mellett viszont hivatalosan mától a dm-ben, márciustól pedig a Rossmann-ban is elérhető az Essence megújult kínálata.

Nos, a 2015 tavaszi/nyári Essence szortimentről a képek alapján már most tudom, hogy ezúttal nem tudok majd leárazásokig várni. Az új nude kollekciók abszolút hétköznapi, kiszámítható és kicsit talán földhöz ragadt vonalat célozta meg egy kis pasztellel megbolondítva. Végre egy nekem való kollekció, mióta várok már erre?!
Nyilvánvalóan nem ez lesz a leglátványosabb szortiment amivel valaha találkoztunk és azon se lepődnék meg ha rajtam kívül nem sokan találnak első látásra kedvükre valót a kínálatban de én bízom benne hogy okoz majd egy-két meglepetést ez a nude vonal. Nem kizárt, hogy a sminkgyűjteményünk alapjait meghatározó sminktermékekre is szert tehetünk idén tavasszal az Essence jóvoltából.


Kíváncsian várom  mi sül ki belőle, leginkább a I♥nude szemhéjszínek legsötétebbjei , a  make me brow szemöldökszínezők miatt furdal a kíváncsiság de a led lámpa nélkül is  gél hatást és tartósságot ígérő alap,-és fedőlakkokat is biztosan megszerzem magamnak.


Lássuk a február közepétől elérhető szortiment darabjait:



ARC






Arcra valók közül nem igazán keltette fel semmi az érdeklődésem, talán a kis kompakt how to make your face paletta tükörrel, ecsettel de nem ez lesz az első amit kipróbálok. Akkor már inkább a négy árnyalatban kapható púderek egyikét



SZEM









Minimum 3-4 kiadás óta nem akadt olyan szemhéjpúder ami ínyemre való lett volna, a mostani I♥nude kollekció most annál is inkább. Közülük a  két sötét árnyalat és a szemöldökszínező az amit megnézek magamnak közelebbről is.  
Az ősz óta bombasikert arató Lash Princess  újabb kiadása is megérkezik a polcokra  False lash effect néven ami kúpszerű keféjével még drámaibb pillákat ígér. Az elsőről lemaradtam de erről már nem szeretnék.


KÖRÖM










Körömlakkokból leginkább a nail art cuccok - azok közül is a lámpa nélkül használható alap-,és fedőlakkokat -  szeretném szemügyre venni. Emellett az ombre körmök is divatba jönnek  idén tavasszal. Néhány új effect lakk (latex, szatén matt),  I♥trends lakkok nude és pasztell árnyalatai.

 
AJAK



Semmi izgit nem találtam az ajakra valók között, egy újabb kiss care ajakbalzsamot például totálisan feleslegesnek érzek. A barnás tónusú rúzsok elsőre melléfogásnak tűnnek, elképzelni se tudom kinek állhatnak jól ezek a színek. Cukorka színekben pompázó ajakfények is bekerültek az új szortimentbe aloe vera ápoló hatásával felturbózva.










  EGYÉB

 

 Egyéb kategóriában első blikkre  érdekesnek a telefonzsinór hajgumit találom nem kizárt hogy beszerzem. A márka ecseteiről csak jókat hallottam eddig, gondolom hogy ezek a mostaniak se lesznek rosszak engem már ez a barackos árnyalatuk is levett a lábamról.





Elérhető:
Febr.17-től a Müller
Febr.19-től a dm-drogerie
Márciustól pedig a Rossmann üzletekben is. 







Mit gondoltok erről a nude kollekcióról?   


You Might Also Like

1 hozzászólás

Facebook