10 week beauty challenge │4 used

április 18, 2015

















1. Kontúrszín
Másoknak a  szempillaspirál, korrektor vagy a rúzs jelenti a minimál sminket ami nélkül semmilyen körülmények közt nem mutatkoznának ember előtt. Én kontúrozás nélkül nem lépek ki az utcára, e nélkül egyszerűen nem érzem jól magam a bőrömben. Az arcformám kerek ezért mindenképp arra törekszem hogy optikailag tompítsak a kerek fejemen :)


2. Yves Rocher  tusfürdők
Nagyjából egy évvel ezelőtt fedeztem fel magamnak a Yves Rocher tusfürdőit és azóta egyszerűen nem tudok betelni velük. Ahányszor csak Szegeden járok beszerzek belőlük, itthon minimum egy mindig van belőle. Ez a kávés és a grapfruit a kedvencek legközelebb viszont a magnólia és a zöld tea változatokat fogom beszerezni.



YR brazil káávéés tusfördő │Lovely Sculpting púúder │Catrice Made to stay highlighter


3. Highlighter 
Kedv vagy idő hiány miatt a szemsmink általában valamilyen barna szemhéjpúderből és egy kiemelő színből áll a szemhéjcsontomon. Ráadásul a Catrice Made to Stay csavaros ceruzája praktikussága és könnyen kenhetősége miatt ideális rohanós hétköznapokon. 

4. Napszemüveg 
 Jöhet szél, eső vagy hóvihar a napszemüveg egy biztos pont a táskámban. Télen-nyáron nálam van, úgy vagyok vele hogy inkább felveszem akkor is ha alig süt is a nap csak ne kelljen hunyorognom a fény miatt. 


Kihívás korábbi állomásai:

10 secrets
9 likes
♦ 8 unlikes
♦7 polishes
♦6 wishes
♦ 5 tips






 







You Might Also Like

2 hozzászólás

  1. A kontúrozás nekem is mindennapi és egy kis bronzosító, ezek nélkül sehova! :D

    VálaszTörlés
  2. A napszemüveg nekem is állandó társam ilyenkor, mikor már folyton süt a nap :)

    VálaszTörlés

Facebook