NEONpink a 'la Lovely

szeptember 07, 2015



Úgy esett, hogy nyár végén talált rám a neon-szerelem egy Lovely lakk képében amit nem állhatok meg szó nélkül. Utolsó darabként várt rám a Butterfly Colors kollekció részlegén, persze azonnal szemet szúrt - és nem csak azért mert egyedül árválkodott-  harsány színével de hogy meggyőzzem magam arról hogy van helye a gyűjteményemben ahhoz kellett néhány plusz kör az üzletben :D


A Lovely lakkokkal egyébként elégedett vagyok, a formulával sosem volt gond, a színskála mindig is változatosabb volt mint mondjuk a konkurenciáé, a nude vonalukért pedig egyenesen rajongok. Egyedül a (túl)élénk árnyalat miatt vacilláltam a vásárláson, mert ha valami igazán nyári lakknak számít hát akkor ez biztosan: pink ráadásul neon, harsány és szemet izgató hatású :)  Végül meggyőztem magam hogy jövőre is lesz nyár és hogy talán áll még előttünk pár nyárias nap ebben az évben is amikor még nem ciki neon lakkal a körmeimen flangálni (főleg hogy ezen a héten rám szakad a fél éve várt 1 hetes szabadság, jupiiiiijeeee!!!!!)




A kollekció  4 árnyalatban (sárga,narancs,zöld,pink) érkezett tavasszal a drogériák polcaira. Hozzám a Nr. 3 árnyalat jutott és ezzel el is érkeztünk az egyetlen negatívumhoz amit felhozhatok a Lovely  ellen, még pedig a fantázia nevek hiánya ami  engem speciel eléggé megvisel. 

Ami a textúrát illeti könnyen kezelhető, nem túl sűrű és nem is híg. Olyan félmatt-szerűségre szárad, két rétegben tökéletes. A rétegek közt nem kellett sokat várni, alig 2 perc elteltével már kenhettem is a második réteget. A tartósság sajnos nem a legjobb: a harmadik napon szinte az összes ujjamon megkopott a festék de mentségére szóljon hogy nem használtam se szárító-,se fedőlakkot hozzá.  Ahogyan az alapozás is elmaradt (először csak egy ujjamon akartam kipróbálni de annyira megtetszett hogy végül is mindre jutott belőle)  szóval a képeken a'la naturan láthatjátok. 

A neon színeket szörnyen nehéz fotózni még profi kamerával is -hát még az enyémmel - nem is sikerült élethűen áthozni a képeken a lakk valódi rikító neon voltát de higgyétek el, szemet vakítóan neon, komolyan (!)
Ajánlom figyelmetekbe, ha találtok még belőle a boltok polcain érdemes közelebbről is szemügyre venni őket mert ha igaz a hír jövőre is lesz nyár, fesztivál, beach és miegymás....





 Hogy álltok a neon lakkokkal?

You Might Also Like

6 hozzászólás

  1. Szép lakk, nagyon nyári :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ehhez a mostani borús időjáráshoz nem annyira passzol de sebaj!!

      Törlés
  2. Magamon nem tudnám elképzelni, de gyönyörű lett ez a mani:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sokáig én is így voltam az ehhez hasonló harsány színekkel, de néha ki kell lépnünk a komfortzónánkból :)

      Törlés

Facebook