Üresjárat #18.

január 15, 2016





Próbálok valami rendszerességet vinni az ilyen típusú bejegyzésekbe, jó lenne havonta, vagy csak szezonálisan megmutatni a kiürült flakonokat mert van hogy egyszerre rengeteg minden fogy el és van hogy hónapokat kell várni (és tárolni a flakonokat) egy ilyen bejegyzéshez, de persze hely ahol gyűjthetném a dobozokat az egyre kevesebb. Vagy legalább is zavar, hogy heteken keresztül kerülgetem a felesleges, kidobásra szánt holmikat. Egy rendszerető szűz jegyűnek ez bizony kihívás! :)






Nivea Sensitive 3in1 micellás arctisztító│Teszt már készült róla ebben a bejegyzésben, a véleményem változatlan. Egyenlőre nem kell újravenni, mert van belőle még egy talonban. Nekem bevált, nincs ragacsos érzet, az illata sem túl erős és a sminket is szépen lehozza.

Yves Rocher aranyalma mini tusfürdők│ Kettő is van belőle, egyet ajándékba kaptam miután a magamnak vetett elfogyasztottam. Nekem abszolút nem tetszett az illat, jobban mondva nem is tudom milyen illata volt (?) olyan jellegtelen. Többet soha.

Dresdner Essenz fürdősó téli kiadás│ Hármat próbáltam a márka fürdősói közül, ez sem rossz de a három közül ez a leggyengébb láncszem. Fűszeres fahéj-szegfű-vanília illatkavalkád lengi be tőle a fürdőszobát, szerencsére fehér színben így a kádat sem kell használat után azonnal takarítani. Részletekbe menően itt találsz róla olvasni valót.

Casting Creme Gloss  tartós hajszínező Praliné csokoládé árnyalatban│Sorozatban a harmadik vagy negyedik újravásárlásom a termékcsalád az árnyalatok közül viszont még nem találtam meg a tökéleteset. Nem volt jó választás, a kép alapján azt gondoltam lesz egy kis mahagóni beütése de semmi. Így visszagondolva a csilis csoki állt hozzám a legközelebb a Casting színezők közül (kép róla itt) Az ezt megelőző meggyes csokis sem volt rossz de az jóval sötétebb tónus. (kép róla itt) Használni könnyű viszont botrányos mennyire ereszti a színét még most is, pedig az év első napján festettem és hát azóta mostam hajat párszor....Csak azért tartok ki mellette, mert a paletta elég sokszínű de maga a festék minősége miatt nem tudom jó szívvel ajánlani. 
És az alsó képen a hozzájáró balzsam is befigyel, az se nagy szám sőt. Baromi kellemetlen és tartós az illata és még csak nem is lesz olyan puha és selymes a hajam tőle mint a Perfect Mousse hajfesték kondicionálójától. 
(lábjegyzet: ma megvettem a Syoss színmegújító sprayfestékét ami azt ígéri hogy 2 hajfestés közt felfrissíti a hajszínt. Kíváncsi leszek rá!)

Carmex Original│Nem kell bemutatni senkinek, a Nr.1 ha nagy a baj. Egyenlőre nem tervezem újravenni, mert egyenlőre a téli szezonban elkerült a nátha és minden egyéb cserepes ajkakkal járó nyavalya.

Blistex Classic│ Más különben meg ez a Blistex is kiválóan teljesít, csak olcsóbb. Ezt a típust még tavaly vettem és csak most fogyott el de azóta újravettem a masszírozó fejes változatot is. Ha választani kell inkább azt veszem meg újra, mert annak az illata is sokkal kellemesebb.

Katy Perry Killer Queen parfüm│Szülinapra kaptam és a meglepi illatokat mindig kétkedve fogadom. Sajnos rendkívül gyorsan fogyott, nem mint ha nem lett volna tartós inkább azért mert kényszeresen többet fújtam belőle a kelleténél. A külalak csillagos ötös annak ellenére is, hogy nem a legpraktikusabb (többször is legurult a komódról) viszont ütésálló :)

Vademecum Oxy White fogkrém│ Nem az első tubus és nem is az utolsó. Időről időre visszatérek hozzá. Elsősorban a kiszerelése miatt kedvelem, nem pedig a szuper fehérítő hatása miatt. Valahogy sokkal szimpatikusabb, mint feltekergetni a tubus szárát.

Levendula illatcsepp│ Legutóbb kedvencek közt is megemlítettem mennyire sokrétű nálunk ennek az illóolajnak a felhasználása. Gyorsan is fogy, főleg mert nem túl tartós de az illata kárpótol. Ezzel együtt vettem a barackos változatot, most az van soron de legalább annyira megkedveltem mint ezt. Újravevős.






Planet Spa Perfectly Purfying arcmaszk│Hámlasztó hatású arcmaszk holt-tengeri ásványokkal érzékeny bőrre. Talán túl kíméletes is, nekem minden bizonnyal: az apró szemcsék szinte észrevehetetlenek benne és maszk-hatás is elmaradt. A leírás szerint 1-2 perc alatt  megszárad, nekem még 20 perc után se. Akár minden nap használhattam akkor se volt semmi hatása, szóval ugyanezt biztosan nem veszem újra. Annyi jót hallok a Planet Spa cuccokról hogy talán egy másik fajtára még benevezek de egyenlőre engem nem nyűgözött le. 

Rimmel Extra Super Lash szempillaspirál│Másodszor vettem újra, az első tubussal imádtam ezt ebben az ősrégi bejegyzésben ki is fejtettem ezért is vettem újra. A második tubus is tök jó volt az első pár alkalommal: hosszabbított és extra fekete pillákat varázsolt. Utóbb már csak szenvedtünk egymással ezért úgy döntöttem itt az idő elbúcsúznunk. Talán az lehet a baj, hogy több mint 3 hónapja volt használatban (jóval több) vagy üzletben már felbontották előttem, nem tudom. Mindenesetre most van itthon 2 bontatlan szempillaspirál, egy ideig nem veszem újra. 


Kallos Placenta Hajpakoló krém│Akárhányszor leírom hogy placenta kicsit mindig elszörnyülködök hogy ez vajon tényleg az ami???!!! De végül is mindegy minek hívjuk ha működik! Nálam mindenképp, nem számolom  hanyadik tégellyel fogyasztottam már el. Próbáltam a csokisat, az borzalmas. Most szemezek az argán olajossal, de félek egyiktől se lenne ennyire selymesen sima, könnyen kifésülhető és puha tapintású a hajam. Most kipróbálom a Dove Oxygen termékcsaládját, de aztán mindenképp visszatérek hozzá. 


Próbáltatok valamit ezek közül?


You Might Also Like

2 hozzászólás

  1. A placenta növényi "placentát" jelent, de hogy ez milyen ne kérdezd, engem a fodrász nyugtatott meg :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Fanny! Köszi a felvilágosítást, jó ezt tudni! :D Bár mondom, az én hajammal csodákat művel ez a cucc szóval lehetne bármilyen bizarr akkor is kenném.... Na jó, nem biztos! XD Köszi!

      Törlés

Facebook