Haul│ Karácsony, Sweetland Shop rendelés, leárazások

január 09, 2016



Ezer éve volt már szerzeményes bejegyzés....idén még biztosan nem:)  Így ma a karácsonyra kapott ajándékok mellett a januári leárazásokon beszerzett zsákmányokat is elhoztam.  Kezdjük a karácsonyi ajándékokkal! 




Mi más is lehetne az első helyen mint az ágyikónk, ami Norral a mi közös karácsonyi ajándékunk magunknak. Hatalmas és a matracoknak hála vége a hátfájós reggeleknek. A JYSK-ből való ágytakaró rajta már anyáék ajándéka, mert hát ha már "lúd legyen kövér"... Ezt az ágytakarót  kb. 3 éve kinéztem már és megfogadtam hogy ha egyszer meg lesz az ágy mindenképpen  megveszem hozzá ezt is, ha fogcsikorgatva is de megveszem mert amúgy pofátlanul drága dolog ez. Végül megkaptuk anyuéktól.




Ágykeret│ Praktiker
Ágytakaró│JYSK   



Anyutól és tesómtól kaptam még ezt a  piros kockás télapós-télanyós mamuszt ami annyira cuki, hogy gáz vagy sem én egész évben fogom hordani nemcsak szezonálisan. Emellett egy rozsdabarna ruha és hozzáillő öv is lapult a fa alatt.



Mamusz│f&f
Ruha, öv│kínai üzlet


Kollegina is meglepett utolsó nap egy csomaggal és  egy csokor fagyönggyel. (mert napokkal korábban arról beszélgettünk hogy egyikünk se látott még élőben) Nemrég óta dolgozunk együtt és azonkívül hogy együtt járunk ebédszünetben a Lucia Mondi-ba költekezni és hogy szigorúan elhatárolódunk a "muszájból tartott"  munkahelyi névnapozásoktól  és ajándékozástól nem sok közös van bennünk és épp ezért eszembe se jutott hogy karácsonyra vegyünk egymásnak valamit. Szóval tökre meglepett, de nagyon kedves gesztus volt tőle. Persze ékszert kaptam, mi mást :D Ráadásul emlékezett rá mik tetszettek az üzletben, így különösen meghatott a figyelmessége.
 A fekete fülbevaló pedig újabb bizonyíték arra, hogy az öcsémnek nagyon jó ízlése van, azt ugyanis tőle kaptam ahogy a ezt is. Hihetetlen mennyire érzi, hogy milyen a stílusom :)



Bizsuk│Lucia Mondi




Nortól, miután megbeszéltük hogy egymásnak idén - az ágyon kívül - nem veszünk külön ajándékot egy kerámia lapos hajsimítót kaptam. Abszolút az ő saját ötlete volt becsszó, nekem eszembe se jutott volna ezt kérni.  Az előzőt is ő vette nekem néhány éve, kicsit leharcolt már de egészen addig amíg ki nem próbáltam ezt, azt gondoltam teljesen jól szuperál. Ég és föld a különbség: ez 180 fokon is szögegyenes és csak úgy siklik a hajon, a régivel viszont 210 fokon se történik semmi.

 
Hajvasaló│Remington


Két ünnep között megérkezett a Miszmacskusz blogon nyert csomagocskám is. Ha karácsonykor nem is, azóta folyamatosan a Christmas Eve tartot égetjük itthon. A tusfürdőt már elhasználtam, a lakk színe nagyon tetszik, az ásványi kristály pedig abszolút újdonság nekem. Sosem volt ilyesmi ékszerem, annyira különleges hogy szerencsehozó talizmánként fogom magammal hordani. 

 


Karácsonyi limitált tusfürdő│Yves Rocher
Arany körömlakk│ Moyra
Bordó lakk│Aden
Christmas Eve, Christmas Memories tartok│Yankee Candle
Howlit ásványi kristály│Zenzero



 Azért magamat is sikerült meglepni néhány dologgal, például egy Sweetland Shop rendeléssel telis-tele féláras Bomb finomságokkal. Az első találkozásom Bomb termékekkel, a rendelésről külön bejegyzés is érkezik hamarosan de addig is érdemes benézni a Sweetland webshopba mert még mindig tart a leárazás (!)


Bomb fürdőkészítmények│Sweetland Shop


Drogériás ajándékcsomagok közül kettő keltette fel igazán a kíváncsiságomat még novemberben, amiből egyet a két ünnep között akciósan sikerült is levadászni. A  Dove Oxygen Moisture hajápoló csomagot, amihez nagy reményeket fűzök.  Korábban egy Dove helyreállító samponnal nagyon jó tapasztalataim voltak, így az elvárásaim talán nem alaptalanok és erről a Oxygen termékcsaládról egyébként  is  jó kritikákat olvasni a blogvilágban. A másik szintén egy Dove csomag lett volna;  a kézkrém-testápoló kombináció egy elegáns neszesszerben de azt sajnos nem sikerült féláron megvenni a közel négyezer forintos eredeti árát piszkosul drágának tartottam.


Dove Oxygen Moisture hajápoló csomag│ Rossmann



Egészen friss szerzemény egy újabb "felirat" és egy függődísz, nem tudok betelni az ehhez hasonló lakásdekorációkkal főleg ha ilyen jó áron lehet őket kapni. Nem rajongók túlzottan a művirágokért, de szerettem volna a fürdőszobába valami "zöldet" de fény híján kizárt hogy élővirág életképes lenne a fürdőben így maradt ez a helyes kis "tuja" szerintem egész csinos.


 "Home" felirat, Függődísz│KIK
Művirág│JYSK

Tusfürdőkből is sikerült ma betárazni: egy Palmolive Lime-Menta mert ettől a márkából mindig kell itthon lennie és egy tusfürdő-testápoló párost a Yves Rocher Un Matin au Jardin termékcsaládjából. Ezt a fajtát még nem próbáltam, de a testápoló annyira parfümös és tartós hogy krémparfümként fogom elsőként kipróbálni.



Cseresznyevirág testápoló és tusfürdő│Yves Rocher
Lime-menta tusfürdő│ Palmolive







És végül a  2015-ös karácsonyfánkat is szeretném megörökíteni az utókornak itt a blogon, főleg mert még mindig áll anélkül, hogy egyetlen tűlevél is leesett volna róla. Jövő héten lesz 1 hónapja hogy a nappalit ékesíti de ugyanolyan mint új korában. Kis gömböc, nem éppen tipikus karácsonyfa alkatú de akkor is tetszik.  Nincs szívem leszedni, mert nem koszol, hangulatos és a Yankee Candle illatokkal még mindig "karácsony illat" van nálunk.


Ti lebontottátok már a karácsonyfát?



You Might Also Like

0 hozzászólás

Facebook