Visszatekintő avagy 2015 kedvenc bejegyzései

január 03, 2016



Holnap újult erővel, fitten, frissen neki kell(ene) kezdeni az évnek, az év első hétfőjének az első munkanapnak. Vissza a monoton hajtásba, a rutinszerű hétköznapokba, még úgy is nehezemre esik hogy igazából csak 2 nap szabit vettem ki decemberben. Nincs sok kedvem hozzá, de hát kinek van ?! Csillapítandó undoromat a holnapi naptól hosszú idő után ma először leadtam egy nagyobbacska rendelést. Nehéz is lett volna kikerülni, most hogy úton út félen 50%-70% leárazásokba botlik az ember lánya. Amúgy én nem szeretek online vásárolni ( kivéve az ebay-t, de az teljesen más) nálam a vásárlás velejárója hogy tapintsam, érezzem,szagoljam a potenciális zsákmányt. Mindegy is, egy évben egyszer belefér, főleg ha olyan ínycsiklandó fürdősütikről és szappantortákról van szó mint amik épp felém tartanak...

Ennyi kitérő után térjünk rá a lényegre! Mai napom egyetlen értelmes és hasznos momentuma (talán a Sweetland Shop rendelésen kívül) hogy visszakerestem a blog  elmúlt évben legtöbbet olvasott bejegyzéseit. A legesleglátogatottabb bejegyzés még mindig ez a teszt 2014-ből, de 2015 statisztikája sem lett rossz! :) Jöjjön egy kis best of 2015  a legkedveltebb bejegyzésekből:

Ha van kedvetek mazsolázzatok a tavalyi bejegyzésekből addig amíg visszarázódom a hétköznapi életbe és nem érkezem új bejegyzéssel!


LINK



LINK


LINK







LINK




LINK

LINK

LINK


Nagyon szépen köszönöm, hogy itt vagytok, olvastok és  néha még hozzá is szóltok! Tartsátok meg jó szokásotokat 2016-ban is! :) 



You Might Also Like

0 hozzászólás

Facebook